Energie-efficiëntie

Waarom een slim huis je leven duurzamer maakt?

Ontdek de redenen voor meer energiebesparing

Duurzaamheid is de trend. We scheiden ons afval als nooit tevoren, rijden elektrisch en hebben zonnepanelen op ons dak liggen. Maar wist je dat je met een slim huis ook je ecologische footprint kunt verkleinen? Je daarbij flink bespaart op je energierekening? En dat gewoon door zonwering, verwarming, airco en elektrische apparaten automatisch aan het werk te zetten. Niet alleen erg duurzaam, maar ook veilig, voordelig en makkelijker bovendien.

< Terug naar Smarter Home​​​​​​​

Automatisch een gemoedelijke temperatuur creëren

Reden #36

AUTOMATISCHE ZONWERING

Dat zonwering comfortabel is hoeven we je niet te vertellen. Maar weet je ook dat je diezelfde zonwering slim in kunt zetten om je huis te verwarmen of te koelen. Is het buiten koud? Gebruik de zon om de temperatuur wat op te krikken. En ’s zomers sluit de zonwering juist automatisch om het binnen lekker koel te houden. Niet alleen praktisch, maar ook voordelig. 

Zeker weten dat alles uit is

Reden #2

ALLES-UIT-FUNCTIE

Snel even de deur uit? Schakel alle verlichting, huishoudelijke apparaten en de verwarming simpel uit met één druk op de knop van de alles-uit-functie. Zo bespaar je jezelf niet alleen een heleboel tijd, maar ben je ook nog eens heel energiezuinig bezig. En ben je weer thuis? Dan druk je natuurlijk op dezelfde knop om alles weer in één keer aan te zetten. Handig.

Een behaaglijke temperatuur creëren en tot wel 30% besparen

Reden #16

THERMOSTATEN

Wist je dat je met 1 graad minder, maar liefst 6% energie kunt besparen? Met de slimme thermostaten van Busch-free@home® regel je het! Geschikt voor zowel radiatoren als vloerverwarming. En met mogelijkheden om de verwarming in iedere ruimte in huis afzonderlijk te regelen, via een tijdschakelaar en zelfs op afstand. Slim besparen dus.

Zelf je energiebehoefte invullen

Reden #30

OPSLAG ZONNE-ENERGIE

Zonne-energie is helemaal hot! En met de intelligente opslagsystemen voor zonnepanelen al helemaal. Hiermee kun je namelijk je eigen energiebehoefte invullen. En bepaal je zelf waar en wanneer je in je huis opgewekte zonne-energie gebruikt. Over duurzaam bezig zijn gesproken.

Geen warmte meer verliezen aan openstaande ramen

Reden #19

RAAMBEWAKING

Per ongeluk een raam open laten staan? Je verliest meer warmte dan dat je dat denkt. En dat kost geld. Gelukkig is dat met de Busch-free@home®-raammelder verleden tijd. Hij analyseert alle actuele posities van de raamgrepen en zo zie je in één oogopslag of ze vergrendeld zijn of niet. Niet alleen duurzaam, maar ook veilig bovendien. En erg praktisch als het regent.

Altijd alert op lekkages en waterschade

Reden #45

WATERDETECTOREN

Ooit een waterballet in huis gehad als gevolg van lekkende leidingen of apparaten? Dan weet je wat voor ellende het met zich meebrengt. Dat is verleden tijd met de watermelders van Busch-secure@home. Zij waarschuwen direct als er een lek is en schakelen automatisch de watertoevoer af. Zo voorkom je flinke schade.

Daarom kies je voor Busch-Jaeger

  • Een platform om alle slimme apparaten in huis mee aan te sturen.
  • Uitgebreid getest op cybersecurity, dus veilig in gebruik.
  • Makkelijk uit te breiden op een later tijdstip.
  • Innovatief systeem waar steeds meer slimme apparaten in te integreren zijn.
  • Geringe meerkosten t.o.v. een conventionele elektrische installatie.
  • Behoud van privacy.

Ook overtuigd dat een slim huis je leven duurzamer maakt?

 

Koop dan nu Busch-free@home® en/of Busch-secure@home!

Ontdek hoe je huis comfortabeler en veiliger maakt