Skyline van moderne stad

Wij zijn een onderneming van de

ABB Group_

Slimme oplossingen voor de stad van morgen 
De toekomst is slim. Als groep van bedrijven spelen we daar optimaal op in en perfectioneren we de volledige digitalisering en energievoorziening van gebouwen, machines, fabrieken en infrastructuur. 

Divisie elektrificatie

Competenties op alle gebieden

Busch-Jaeger maakt energievoorziening slimmer, veiliger en duurzamer. Vanuit één bron en door de hele waardeketen heen. Op een unieke manier die het hele portfolio bundelt om zo echt meerwaarde voor onze klanten te creëren. Het assortiment omvat midden- en laagspanningscomponenten. En van verdeler tot wandcontactdoos bieden we complete, veilige, krachtige en digitale oplossingen voor de elektrische uitrusting en automatisering van gebouwen, machines, faciliteiten en infrastructuur. Voor maximale efficiëntie en operationele veiligheid. Het aanbod omvat innovatieve en slimme systemen, met componenten en diensten voor stroomverdeling, elektrische installaties, schakel- en besturingstechnologie, evenals machineveiligheid, elektromobiliteit en componenten voor zonnetechnologie. 

ABB-componenten (STOTZ-KONTAKT)
Gebouw van ABB

Productportfolio: ABB ontwikkelt, produceert en verkoopt componenten voor elektrische apparatuur en automatisering van gebouwen, machines en fabrieken. 

ABB-verdeelsystemen
Gebouw waar ABB-verdeelsysteem geinstalleerd is

Productportfolio: hoofdverdelers, onderverdelers, inbouw- op opbouwverdelers, groepenkasten voor de woningbouw. Staande verdelers, brandwerende behuizingssystemen en hoofdverdelers voor commerciële en industriële toepasstingen.   

ABB VanLien
Gebouw van ABB VanLien geinstalleerd is

VanLien is de specialist en kennispartner op het gebied van noodverlichting, zowel decentraal als centraal. Productportfolio: noodverlichting, noodvoedingssystemen en monitoringssystemen. 

ABB-kabelbeschermingssystemen
Gebouw waar ABB-kabelbeschermingssystemen gebruikt wordt

Productportfolio: kabelbeschermingssystemen (gegolfde buizen en verbindingssystemen, brandisolatie, EMC-bescherming, EX-bescherming)

ABB-middenspanningsproducten
Gebouw met ABB-middenspanningsproducten

Productportfolio: de businessunit Middenspanning levert vacuümschakelaars, lucht- en gasgeïsoleerde schakelinstallaties, beveiligingsoplossingen en bijbehorende componenten. 

ABB Ede

In de CO2-neutrale fabriek in Ede worden op duurzame wijze jaarlijks miljoenen installatiedozen en duizenden groepenkasten geproduceerd. 

Bekijk de video >