Voor groothandelaars_

De groothandel is een belangrijke partner voor onze producten en systemen. En onze schakel in de communicatie met de klant, de elektrotechnische installateurs en planners.

Artikel basisgegevens

Altijd up-to-date

In ons gedeelte Infos & Tools vindt u altijd een overzicht van de artikelstamgegevens van Busch-Jaeger. Van ELDANORM, DATANORM en Excel tot BMECat (ETIM), klantcatalogusgegevens en beeldbestanden, u vindt hier alle informatie over ons Busch-Jaeger-assortiment die u nodig hebt voor uw publicaties.

ELBRIDGE voor Busch-Jaeger configuratoren

ELBRIDGE is een standaard die is ontwikkeld door ETIM Duitsland om groothandelswinkels te verbinden met productconfigurators voor de industrie.
De interface zorgt voor een technische standaardisatie van het productselectieproces. Als "ETIM Digital Interfaces Staff Office" houdt ITEK toezicht op de ontwikkeling en verspreiding van de standaard.

Het grote voordeel is dat het bestelproces eenvoudiger, sneller en completer is en dat uw klant zijn aankoopprijzen direct in de webshop kan zien. In het PDF-bestand ontvangt u de benodigde URL's naar de individuele configuratoren en ons GLN-nummer. Om de link op een visueel aantrekkelijke manier te integreren, vindt u hier enkele knoppen. ELBRIDGE wordt ondersteund door alle gangbare softwareoplossingen in de shop. Vraag uw webshopbeheerder!

Met de ELBRIDGE interface verloopt het configuratieproces in de volgende stappen:

 1. De vakman wordt geregistreerd in de webshop van de groothandel.
 2. Vanuit de webshop wordt een configurator van de branche opgeroepen, die u met de bijgevoegde gegevens in uw shop kunt integreren.
 3. De vakman voert de configuratie uit.
 4. Nadat de configuratie is voltooid, keert het systeem terug naar de webshop van de groothandelaar, waar ook de configuratieresultaten worden overgedragen (stuklijsten of referenties).
 5. De vakman kan dan verder werken in de groothandel (bijv. meer artikelen toevoegen aan de bestelling) en de bestelling activeren.

De volgende Busch-Jaeger en ABB configuratoren kunnen worden geïntegreerd via ELBRIDGE:

  • Busch-Welcome®
  • Busch-Welcome® IP
  • Online-Katalog
  • Busch-tacteo®
  • Busch bouwplanner
  • Busch-Smart-Home
  • Branddetectietechnologie
   Comfortplanner