Tools & Infos

We willen je helpen met al je elektrische installatiebehoeften, of je nu je eigen huis plant of dat van een klant.
 

Heb je een antwoord nodig op een zeer specifieke vraag? Of kun je de gebruiksaanwijzing niet vinden van het product dat je in 1980 hebt gekocht?

Voor Bouwbedrijf

Ontdek de mogelijkheden met onze productoplossingen voor de elektrische installatie in je huis. En om ervoor te zorgen dat alles perfect werkt, van planning en implementatie met een installateur bij jou in de buurt tot het bedienen van je smart home, bieden we je een uitgebreide selectie tools en informatie op maat van jou en je behoeften.

Voor Installateurs

Ontdek de mogelijkheden die we u en uw klanten bieden met onze productoplossingen. Van klassieke elektrische installatie tot smart home en smart building. En om ervoor te zorgen dat alles perfect werkt, van het adviseren van uw klanten en de projectplanning tot de inbedrijfstelling en het daaropvolgende onderhoud van systemen, bieden we u een uitgebreide selectie tools en informatie om u te ondersteunen bij uw dagelijkse werk.

Voor Projectleiders

Ontdek de mogelijkheden met onze productoplossingen - van klassieke elektrische installaties tot slimme oplossingen voor eengezinswoningen, appartementsgebouwen of functionele gebouwen. En om ervoor te zorgen dat de planning van uw projecten met onze producten optimaal verloopt, ondersteunen we u met een uitgebreide selectie tools en informatie op maat van uw behoeften.

Voor Architecten

Ontdek de mogelijkheden met onze Smarter Home en Smarter Building productoplossingen om uw visie van het ideale object te realiseren. En om ervoor te zorgen dat je projecten perfect werken met onze producten, bieden we je een uitgebreide selectie tools en informatie op maat.

Voor Groothandel

Met onze productoplossingen bieden we onze klanten talloze mogelijkheden om hun projecten uit te voeren. De groothandel speelt hierbij een belangrijke rol, omdat het onze schakel is in de communicatie met onze klanten, de elektrotechnische installateurs en planners. En als onderdeel van de groothandel ondersteunen we je met een uitgebreide selectie aan hulpmiddelen en informatie.

Voor Leveranciers

Om ons productportfolio en de kwaliteitsnormen van ons elektrisch installatiemateriaal samen met u als partner en leverancier uit te breiden, ondersteunen we u ook met de juiste hulpmiddelen en informatie.