smarter together Busch-Jaeger

#smartertogether

#smartertogether omvat alles voor een goede en langdurige relatie tussen professionals, eindgebruikers en het merk Busch-Jaeger. 

Samen zijn we #smartertogether

In een wereld vol nieuwe wensen en eisen draait het om echte kwaliteit, ook op het gebied van samenwerking. Wij streven er dan ook naar om een betrouwbare en toekomstgerichte partner te zijn voor elektrische installaties en Smart Home-oplossingen. Jouw projecten staan daarbij centraal. En we ondersteunen je vanaf het begin met nieuwe producten, tools en services die precies op je individuele behoeften aansluiten: van idee, via planning, tot en met de implementatie en installatie. Maak samen met ons een planning, want de slimste oplossingen ontstaan in teamverband. 

Vertrouwen en kwaliteit

Geen compromissen als het gaat om kwaliteit en vertrouwen 

 • Hoge kwaliteit: Onze producten moeten niet alleen mooi en functioneel zijn, maar ook duurzaam. Daarom vertrouwen we bij de productie op robuuste materialen en een hoogwaardige afwerking. 
 • Een sterk partnership: Wij bieden installateurs een breed scala aan services en tools om ervoor te zorgen dat altijd aan alle eisen op het gebied van kwaliteit en functionaliteit wordt voldaan. 
 • Service en ondersteuning: Kwaliteit en vertrouwen stoppen niet bij de installatie: wij begeleiden je ook achteraf met onze partnerservice. 
 • Made in Germany: internationale competentie in combinatie met regionale afstemming onderscheidt Busch-Jaeger als gevestigd bedrijf.  
Bewustzijn en perspectief
 • Bewust en duurzaam: Met een Smarter Home profiteer je niet alleen van lagere kosten, maar bespaar je ook energie en waardevolle hulpbronnen. 
 • Toekomstgericht: Wij richten ons nu al op duurzame productcomponenten en werken er voortdurend aan om samen de toekomst van elektrificatie te herschrijven. 
 • Samen electrificeren we Nederland. Door ons partnerschap draag je bij aan een betere toekomst, want Lüdenscheid is onze eerste CO2-neutrale locatie. Onze visie is een echte uitstootarme toekomst voor vandaag en morgen.  
Comfort en lifestyle
 • Comfort: Dankzij de slimme producten en oplossingen van Busch-Jaeger kun je genieten van meer comfort thuis. 
 • Veiligheid: Slimme oplossingen betekenen meer dan alleen lichtsturing. Zo kunnen ze ook een belangrijke bijdrage leveren aan meer veiligheid en gezondheid.  
 • Op maat gemaakt: Jouw wensen zijn onze prioriteit; wij bieden een breed scala aan designs en producten die kunnen worden afgestemd op je individuele wensen. 
 • Design en bediening: Onze producten zijn intuïtief in gebruik, en hebben zowel op het gebied van bediening als configuratie een bekroond productdesign. 
 • Eenvoudige uitbreiding: Ook in de toekomst is het mogelijk Busch-Jaeger-producten te installeren en producten van derden te integreren dankzij Open API. 
Op de hoogte blijven?

Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte. Met de nieuwsbrief van Busch-Jaeger ontvang je altijd de laatste informatie over producthighlights en nieuwe producten, acties, evenementen en nog veel meer. 

 

» Aanmelden voor de nieuwsbrief  

 

Aan de slag?

Of wil je liever direct beginnen met het plannen van een Smarter Home? Zoek via onze online zoekfunctie naar een Smart Home-professional bij jou in de buurt. Een erkende installateur plant, configureert en installeert in relatief weinig tijd je nieuwe Smarter Home. 

 

» Vind een installateur  

 

Meer weten?

een Smarter Home voor meer veiligheid, comfort en energie-efficientie

Een Smarter Home voor meer veiligheid, comfort en energie-efficiëntie

Bespaar tijd met een Smarter Home dat dankzij intelligente technologieën met je meedenkt en zich aanpast aan je dagelijkse routine. De verlichting in- en uitschakelen, de airconditioning instellen, in de zomer of winter de verwarming regelen en de jaloezieën bedienen, zelfs als je onderweg bent. De toekomst is nu. 

Meer beleven
Meer informatie over onze producten

Meer informatie over onze producten

Ontdek onze slimme producten. Ervaar thuis een nieuwe mate van comfort en duurzaamheid. Moeiteloos, intuïtief en efficiënt tillen de gekoppelde Busch-Jaeger-technologieën het comfort binnen de vier muren van je woning naar een hoger niveau en kunnen deze dankzij intelligente gebouwtechnologie energiebesparingen tot wel 30% mogelijk maken. 

Meer beleven
Complete planning met smarter together

Complete planning

Wie graag het grote geheel voor ogen heeft, heeft meestal ook graag alles onder controle. Daarom bieden wij je een verscheidenheid aan services en tools voor al je projecten. Gebruik bijvoorbeeld onze configurators om in slechts enkele stappen je individuele Smarter Home te plannen. 

Naar onze services en tools