Contact

Algemene contactgegevens

ABB b.v. | Busch-Jaeger 
Bezoekadres: Frankeneng 15, 6716 AA EDE 
Postadres: Postbus 104, 6710 BC EDE 

 

Consumentensupport: 
Telefoon: 088 2600 999 

 

Technische support voor installateurs en groothandel: 
abb-elsupport.nl

Technische informatie

Op zoek naar (gebruikers)handleidingen, afmetingen, aansluitschema’s, bestekteksten, certificaten, software, stuklijsten en nog veel meer? Start je zoektocht in onze online catalogus. Hierin staan alle beschikbare producten met omschrijvingen en inclusief artikel- en bestelnummers. In het software-overzicht vind je ook alle softwareversies voor de producten, eenvoudig te sorteren via verschillende criteria. Ben je op zoek naar informatie over een ouder product? Kijk dan eens in het archief van de online catalogus. 

Technische support voor installateurs en groothandel

Installateurs en andere professionals kunnen met vragen terecht bij onze ABB/Busch-Jaeger Technical Support-afdeling. Onze specialisten zijn van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur bereikbaar via de supportportal abb-elsupport.nl. Voor vragen kun je ook terecht op onze FAQ-pagina.

Consumenten Support

Meer weten over het Busch-free@home®-huisbesturingssysteem of technische hulp nodig? Neem contact op met onze afdeling Consumenten Support, bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur op: 088 2600 999. Of kijk ook eens bij onze FAQ’s of de Busch-Jaeger Community