Waarom onze Smart Home-producten je leven leuker maken!

Bespaar energie, voel je veilig en geniet van optimaal wooncomfort.  Ontdek de 57 redenen.

Ontdek hoe je je huis comfortabeler, veiliger, efficiënter en dus slimmer maakt!

Op afstand zien wie er voor je deur staat? De verwarming hoger zetten vanuit je auto? En met één simpele spraakopdracht de perfecte setting creëren voor een intiem diner of spannende thriller? Het klinkt als toekomstmuziek, en vooral als iets heel ingewikkelds, maar niets is minder waar. Sterker nog: een Smart Home-systeem maakt je leven juist makkelijker en dus leuker.

Busch-free@home® geeft je de vrijheid om je leven te leiden zoals jij dat wilt

Want voor meer levenskwaliteit hoef je voortaan minder te doen. Onze Smart Home-producten met intelligente technologie werken alle dagelijkse handelingen in een mum van tijd af. Van het aanzetten van de verwarming tot het dimmen van de verlichting en het dichtdoen van de gordijnen. En dat met slechts één druk op de knop. Voor optimaal wooncomfort, een veilig gevoel en meer energiebesparing.

Comfort

Een slim huis is als een vaatwasser: als je er ooit een hebt gehad, wil je nooit meer zonder. Het maakt je leven gewoonweg een stuk fijner en gemakkelijker. 

Veiligheid

Of je nu thuis bent of niet: binnen de vier muren van je woning wil je je veilig voelen. En je waardevolle spullen met een gerust hart achter kunnen laten. De Smart Home-beveiligingsoplossingen van Busch-Jaeger helpen je hierbij.

Energie besparen

Wist je dat je met een slim huis tot wel 30% op energiekosten kunt besparen? Niet alleen goed voor het milieu, maar vooral ook leuk voor je bankrekening. 

Altijd een eerlijk en deskundig advies over de mogelijkheden van onze Smart Home-producten

Reden #4

INSTALLATIE-ADVIES 

Op zoek naar een installateur? Laat je gegevens achter en wij sturen je de gegevens van een erkende elektrotechnische installateur bij jou in de buurt.

Onze Smart Home-producten zijn geschikt voor nieuwbouw én bestaande bouw

Reden #35

WONINGTYPE

Of je nu in een karakteristiek jaren ’30-huis woont, of je oog hebt laten vallen op een überhippe loft of eengezinswoning in een nieuwbouwwijk: integratie van smart home domotica kan altijd. Zowel in nieuwbouw- als renovatieprojecten is het namelijk vrij eenvoudig te integreren.

Eenvoudige installatie Smart Home-systeem zonder hak- en breekwerk

Reden #6

INSTALLATIE

Wil je je huis smart maken? Maar schrik je terug voor alle werkzaamheden en de bijbehorende rotzooi in huis? Nergens voor nodig! Het smart home systeem is namelijk makkelijk te installeren en werkt geheel draadloos. Zo blijven je muren heel en kun je ook de stofzuiger in de kast laten staan.

Het Smart Home-systeem is in de toekomst makkelijk uit te breiden

Reden #15

UITBREIDBAAR

Voor een slim huis betaal je echt niet meteen de hoofdprijs. De basisinstallatie is namelijk van zichzelf al heel compleet. Ook kan deze op een later tijdstip nog eens heel makkelijk uitgebreid worden met behulp van andere smart home producten . Zo pak je het stap voor stap aan, en groeit je huis mee met je veranderende behoeften. 

Ook overtuigd dat een slim huis je leven leuker maakt?

 

Koop dan nu Busch-free@home®!