Waarom een slim huis je leven leuker maakt?

Ontdek de 57 redenen

Ontdek hoe je huis comfortabeler, veiliger en efficiënter maakt

Op afstand zien wie er voor je deur staat? De verwarming hoger zetten vanuit je auto? En met één simpele spraakopdracht de perfecte setting creëren voor een intiem diner of spannende thriller? Het klinkt als toekomstmuziek, en vooral als iets heel ingewikkelds, maar niets is minder waar. Sterker nog: een slim huis maakt je leven juist makkelijker en dus leuker.

Busch-free@home® geeft je de vrijheid om je leven te leiden zoals jij dat wilt

Want voor meer levenskwaliteit hoef je voortaan minder te doen. Intelligente technologie werkt alle dagelijkse handelingen in een mum van tijd af. Van het aanzetten van de verwarming tot het dimmen van de verlichting en het dichtdoen van de gordijnen. En dat met slechts één druk op de knop. Voor optimaal wooncomfort, een veilig gevoel en meer energiebesparing.

Comfort

Een slim huis is als een vaatwasser: als je er ooit een hebt gehad, wil je nooit meer zonder. Het maakt je leven gewoonweg een stuk fijner en gemakkelijker.

Veiligheid

Of je nu thuis bent of niet: binnen de vier muren van je woning wil je je veilig voelen. En je waardevolle spullen met een gerust hart achter kunnen laten.

Energie besparen

Wist je dat je met een slim huis je ecologische footprint kunt verkleinen? En daarbij tot wel 30% op energiekosten kunt besparen? Duurzaam en slim dus.

Altijd een eerlijk en deskundig advies

Reden #4

INSTALLATIE-ADVIES

Op zoek naar deskundig advies? Laat je gegevens achter en wij sturen je de naam en contactgegevens van een erkende installateur bij jou in de buurt. Zo weet je zeker dat je een compleet en op maat gesneden advies krijgt dat past bij je wensen, je eisen én je budget.

Geschikt voor nieuwbouw én bestaande bouw

Reden #35

WONINGTYPE

Of je nu in een karakteristiek jaren ’30-huis woont, of je oog hebt laten vallen op een überhippe loft of eengezinswoning in een nieuwbouwwijk: domotica kan altijd. Zowel in nieuwbouw- als renovatieprojecten is het namelijk vrij eenvoudig te integreren.

Eenvoudige installatie zonder hak- en breekwerk

Reden #6

INSTALLATIE

Wil je je huis smart maken? Maar schrik je terug van alle werkzaamheden en de bijbehorende rotzooi in huis? Nergens voor nodig! Het systeem is namelijk makkelijk te installeren en werkt geheel draadloos. Zo blijven je muren heel en kun je ook de stofzuiger in de kast laten staan.

In de toekomst makkelijk uit te breiden

Reden #15

UITBREIDBAAR

Voor een slim huis betaal je echt niet meteen de hoofdprijs. De basisinstallatie is namelijk van zichzelf al heel compleet. En is op een later tijdstip ook nog eens heel makkelijk uit te breiden. Zo pak je het stap voor stap aan, en groeit je huis mee met je veranderende behoeften.

Ook overtuigd dat een slim huis je leven leuker maakt?

 

Koop dan nu Busch-free@home® en/of Busch-secure@home!