#smartertogether

Laat ons u inspireren

Inspiratie_

Bent u op zoek naar inspiratie voor uw huis? Wij hebben een aantal verschillende toepassings-, interieur- en designvoorbeelden voor u samengesteld. Neem een kijkje en laat je inspireren!

  1. 1 slimme oplossingen
  2. 2 Smart home vordeelen
  3. 3 Barrièrevrije elektrotechniek
  4. 4 Van Woonvilla naar Droomvilla
  5. 5 Referenties
  6. 6 Pinterest

Ontdek de vele mogelijkheden voor uw huis en laat u door ons inspireren. Of u nu geïnteresseerd bent in een smart home en de verschillende mogelijkheden wilt ontdekken, of dat u op zoek bent naar nieuwe schakelaars en stopcontacten.

Slimme oplossingen

Ideeën voor een slimmer huis

Ontdek de diversiteit van de Smarter Home-wereld. Hier vindt u toepassingen die uw huis veiliger maken of meer comfort geven. Van deurcommunicatie tot licht- en temperatuurregeling.

Voordelen

Ontdek de voordelen van een slimmere woning

Bent u geïnteresseerd in een slimme woning, maar weet u nog niet welke oplossingen en opties er eigenlijk zijn? Dan is ons overzicht van de voordelen misschien iets voor u. Van slimme oplossingen voor meer comfort in uw huis, tot slimme beveiligingsoplossingen en energie-efficiëntie.

Barrièrevrije elektrotechniek

Comfort in alle situaties en levensfasen

Bij het uitrusten van de eigen woning voor de oude dag of bij het vinden van individuele oplossingen voor hulpbehoevenden denken veel mensen in de eerste plaats aan bouwkundige aanpassingen, zoals een gelijkvloerse toegang tot alle vertrekken. De juiste elektrische installatie kan echter het dagelijks leven vergemakkelijken en de levenskwaliteit verbeteren. Kom meer te weten over barrièrevrije elektrotechniek, financieringsmogelijkheden en ontdek toepassingsvoorbeelden.

Van Woonvilla naar Droomvilla

Ontdek slimme oplossingen.

In het woonprogramma 'Van Woonvilla naar Droomvilla' zorgen de (interieur) architecten voor inspirerende interieur- en exterieur ontwerpen. Het is de TV-programma voor interieur en architectuur bij RTL 4. Ontdek de verschillende projecten waarin producten van Busch-Jaeger zijn geïnstalleerd.

Waarom een slim huis je leven makkelijker maakt?

Zo heeft de familie Tuinte in hun woning slimme verlichting toegepast. Je ziet geen snoeren en schakelaars, wat visueel gezien mooi is. In plaats van zeven schakelaars op een rij, alles onder één knop bedienbaar. Met één druk op de knop klaar voor de dag.

Naar de YouTube video

Busch-Jaeger schakelmateriaal in diverse kleuren

In deze uitzending van Van Woonvilla naar Droomvilla geeft Pauline Jorritsma van Designa advies over het toepassen van gekleurd schakelmateriaal in je interieurontwerp. Schakelaars zijn er in allerlei variaties, van glas, geperst papier, leisteen of beton, metalen en in allerlei kleuren. Door Busch-Jaeger schakelmateriaal toe te passen kun je heel eenvoudig van kleur wisselen. Het binnenwerk hoeft niet vervangen te worden, je kiest en nieuwe kleur afdekking en je interieur is weer helemaal up-to-date.

Naar de YouTube video

Van eenvoud en nostalgie tot pure luxe en design!

Onze schakelaarseries Busch-balance® SI en Reflex SI/SI Linear weten al decennialang hun weg te vinden naar woningen en andere gebouwen. Maar weet je ook dat we nog veel meer in huis hebben dan deze klassiekers?

Naar de YouTube video

Waarom een slimme woning áltijd mogelijk is?

In de showroom van Designa in Laren is het busch-free@home®-systeem geplaatst. Te bedienen via een IP-Touch scherm of traditionele schakelaar. Aan het systeem is zijn ook de Sonos-systeem gekoppeld. Het systeem is zowel in nieuwbouw als in verbouw toe te passen.

Naar de YouTube video

Waarom je je veiliger voelt in een slim huis?

In deze uitzending van 'van Woonvilla naar Droomvilla' wordt uitgelegd hoe je via een huisautomatiseringssysteem en deurcommunicatie kunt koppelen.

Naar de YouTube video

Ontdek alle video's

In onze YouTube-afspeellijst hebben we alle video's van het tv-programma "Van Woonvilla naar Droomvilla" voor u verzameld. Ontdek de verschillende mogelijkheden met Busch-Jaeger producten - van klassieke lichtschakelaars tot Smart Home.

Naar de YouTube playlist
arrow left
arrow right

Referenties

Ontdek geselecteerde referenties. Of het nu gaat om elegante schakelaarontwerpen in exclusieve hotels, particuliere gebouwen met smart home control of modern energiebeheer met innovatieve elektrificatie-technologieën in grote kantoren - in onze sectie "Referenties" vindt u veel verschillende objecten waarin product- en systeemoplossingen van Busch-Jaeger en ABB zijn geïnstalleerd.

Privégebouwen

Utiliteitsgebouwen

Sportcomplexen

Meer inspiratie

Op ons Pinterest kanaal heeft u de mogelijkheid om u door ons te laten inspireren. Op ons kanaal vindt u verschillende ontwerpen en interieurstijlen, dus er zijn zeker nieuwe ideeën voor uw huis of prikbord.