#smartertogether

Laat u inspireren

Inspiratie_

Op zoek naar Smart Home-inspiratie voor comfortabeler, veiliger en energie-efficiënter wonen? Ontdek hier verschillende toepassings-, interieur- en designvoorbeelden. Neem een kijkje en laat u inspireren! 

  1. 1 Slimme oplossingen
  2. 2 Voordelen
  3. 3 Grenzeloos en toegankelijk wonen
  4. 4 Smarter Home Stories
  5. 5 Experience Center Nieuwegein
  6. 6 Pinterest

Ontdek de vele mogelijkheden voor meer woongenot en laat u inspireren voor een Smarter Home. Of u nu geïnteresseerd bent in de verschillende voordelen van een Smarter Home of gewoon op zoek bent naar nieuwe schakelaars en wandcontactdozen; er is voor elk wat wils. 

Slimme oplossingen

Ideeën voor een slimmer huis 

Stap binnen in de wereld van Smart Homes en laat u inspireren door de veelheid aan mogelijkheden. Bekijk bijvoorbeeld de slimme toepassingen voor meer comfort en veiligheid in en om huis; van deurcommunicatie tot automatische bediening van verlichting, zonwering en temperatuur. 

Voordelen

Smart Home-inspiratie nodig? 

Op zoek naar Smart Home-inspiratie? Maar weet u nog niet welke oplossingen en opties er eigenlijk zijn? Ontdek ze in ons handige overzicht met alle voordelen. Van slimme functies voor meer wooncomfort tot intelligente oplossingen voor meer energie-efficiëntie en veiligheid in en om huis. 

Grenzeloos en toegankelijk wonen

Comfort voor alle leefomstandigheden en in elke levensfase 

Voor senioren, maar ook voor mensen met een beperking in mobiliteit, visueel of auditief vermogen of cognitieve functies, levert Busch-Jaeger oplossingen die het dagelijks leven comfortabeler en veiliger maken. Want behalve bijvoorbeeld de bekende drempelvrije toegang tot alle ruimtes, kan ook de juiste elektrische installatie en automatisering in huis dagelijkse handelingen eenvoudiger maken. Om zo bij te dragen aan een hogere kwaliteit van leven. Laat u inspireren door de slimme oplossingen voor toegankelijk en levensloopbestendig wonen. 

Smarter Home Stories

Laat u inspireren door slimme oplossingen uit de praktijk 

In het woonprogramma 'Van Woonvilla naar Droomvilla' van RTL 4 laten toonaangevende (interieur) architecten inspirerende interieur- en exterieurontwerpen zien. Hierin is ook een rol weggelegd voor de producten en systemen van Busch-Jaeger.

Slimme wandcontactdoosoplossingen | Busch-Jaeger

De smartphone, de tablet en de laptop: ze moeten allemaal worden opgeladen en overvolle wandcontactdozen zijn dan ook aan de orde van de dag. Is daar een handige oplossing voor? Die is er zeker! In deze uitzending van ‘Van Woonvilla naar Droomvilla’ laat Bert de USB-netvoedingssokkel zien waarmee je tot wel twee smartphones of soortgelijke apparaten tegelijkertijd kunt opladen. Ook handig is de dubbele USB-wandcontactdoos met twee USB-aansluitingen . Met deze slimme wandcontactdozen is het zoeken naar beschikbare stroompunten voor eens en altijd verleden tijd.

Naar de YouTube video

Langer zelfstandig thuis wonen met Busch-free@home® - Busch-Jaeger

De meeste mensen willen graag zo lang mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen. Een huisautomatiseringssysteem draagt daar aan bij, want intelligente huisbesturing maakt van elke woning een slimme, toekomstbestendige woning. Eén waarbij je op afstand de deur kunt openen, het licht en de verwarming kunt aanzetten, en zelfs de gordijnen kunt sluiten via een smartphone of het touchpaneel aan de wand. Bekijk het allemaal in deze aflevering van ‘Van Woonvilla naar Droomvilla’.

Naar de YouTube video

Huisbesturing; óók voor bestaande woningen | Busch-Jaeger

Van je woning een slimme woning maken, kan dat alleen bij nieuwbouw? Zeker niet! Bert laat zien dat je met Busch-free@home® heel goed je bestaande woning kunt automatiseren, inclusief je tuinhuis! Denk hierbij aan het aansturen van verlichting, raambekleding/zonwering, verwarming, maar ook bijvoorbeeld het dakraam. Dat kan letterlijk met één druk op de knop van het paneel aan de wand of met een smartphone.

Naar de YouTube video

Veiligheid, comfort en energie besparen met één Smart Home-systeem | Busch-Jaeger

In deze aflevering van ‘Van Woonvilla naar Droomvilla’ zie je wat er allemaal mogelijk is om woningen te automatiseren met Busch-Jaeger. Domotica-expert Bert laat bijvoorbeeld zien hoe veiligheid, comfort en energie besparen succesvol samenkomen in één Smart Home-systeem.

Naar de YouTube video

Ga met een gerust hart de deur uit dankzij Busch-free@home® | Busch-Jaeger

Creëer meer veiligheid in en om de woning met een Smart Home-systeem van Busch-Jaeger. Heb bijvoorbeeld altijd zicht op de voordeur dankzij slimme deurcommunicatie. En stel bij het verlaten van de woning in dat samen met het alarm ook de aanwezigheidssimulatie aangaat. In deze aflevering laat Bert zien hoe dit Smart Home-systeem in een gerenoveerde woning wordt toegepast.

Naar de YouTube video
arrow left
arrow right

Ervaar inspirerende noviteiten in de praktijk

De nieuwste producten en innovaties uit ‘Van Woonvilla naar Droomvilla’ in de praktijk beleven? Bezoek de Living Space® Experience in De Woonindustrie in Nieuwegein en doe volop inspiratie op! Dat kan elke maandag van 10.00 tot 17.00 uur op afspraak.

Meer inspiratie

Laat u inspireren en doe nieuwe ideeën op via de verschillende social mediakanalen als Pinterest, Facebook en YouTube. Hier zijn verschillende producten, ontwerpen en interieurstijlen te vinden, dus er is voor elk wat wils.