Samenwerken met Busch-Jaeger

STERKER DANKZIJ GEBUNDELDE KRACHTEN

Samenwerking_

Door constante samenwerking met de markt bereiken we meer. Samen met gerenommeerde fabrikanten stemmen we systemen op elkaar af, maar ook gaan we mee in initiatieven op het gebied van veiligheid en kwaliteit. Busch-Jaeger speelt hierin een actieve rol, om zo gezamenlijk de elektrificering aan te drijven. 

Huisbesturing is één geheel
Samenwerken busch-Jaeger realisatie comfortabel wonen

Comfortabel wonen, ontspannen in de badkamer, heerlijk koken, genieten van entertainment – alles werkt het beste als alles samenwerkt. We streven er dan ook naar om een totaaloplossing te bieden. Ons Busch-free@home®-systeem is daarom zo ontworpen dat systemen van tal van externe fabrikanten in het systeem kunnen worden geïntegreerd: voor meer service, meer keuze en nog meer mogelijkheden. Samen met onze samenwerkingspartners realiseren we geïntegreerde systemen, niet alleen voor klimaat en licht, maar ook voor tv, hifi en keukenfuncties. Want we willen dat je thuis van optimaal comfort kunt genieten en dat lukt het beste als het systeem als één geheel te bedienen is. 

Partnerships

Partners voor het leven

Ontdek de veelheid aan toonaangevende fabrikanten waarmee we als Busch-Jaeger samenwerken om de Smart Home-beleving nog slimmer te maken. 

Bang & Olufsen

De wereldwijd toonaangevende fabrikant van high-end consumentenelektronica – Bang & Olufsen – en  Busch-Jaeger combineren gebouwbesturing met home entertainment. 

Meer beleven

Faber

Faber is een gerenommeerde fabrikant van haarden en kachels en kan bogen op meer dan 175 jaar ervaring en passie. De haarden van Faber zorgen niet alleen voor warmte, maar brengen ook sfeer en gezelligheid in elk huis.

Meer beleven

Home Connect

Huishoudelijke apparaten met Home Connect-functionaliteit kunnen nu worden aangesloten op het Busch-free@home®-systeem via het myBUSCH-JAEGER-internetportaal. Hierdoor kan huishoudelijke apparatuur gemakkelijk in scènes worden geïntegreerd en kunnen de diverse functies praktisch en veilig worden gecombineerd met Busch-free@home®-wandsensoren en touchpanels.  

Meer beleven

LEDVANCE

Door de samenwerking tussen Busch-Jaeger en LEDVANCE ontstaan nieuwe mogelijkheden voor slimme verlichting in woningen. De LEDVANCE SMART+-wifiproducten zijn nu namelijk compatibel met Busch-free@home®.  

Meer beleven

Miele

Samen met Miele, het premiummerk voor keukenapparatuur, integreert Busch-Jaeger dankzij Miele@home ook huisautomatiseringstechniek voor intelligente woningen in de wereld van huishoudelijke en inbouwapparatuur. En op lange termijn zullen alle Miele@home-geschikte apparaten daarvoor compatibel zijn. 

Meer beleven

Motion Blinds

MotionBlinds biedt tal van moderne oplossingen voor raambekleding zoals gordijnen, plisségordijnen en rolgordijnen. Door de integratie van het Busch-free@home®-systeem kunt u uw rolgordijnen, jaloezieën of lamellen automatisch bedienen via een schakelaar aan de muur of via een paneel. Ontdek de verschillende mogelijkheden met onze sterke partner. 

Meer beleven

Philips

Busch-Jaeger und Philips geben der Smart Home Beleuchtung durch innovative technische Entwicklungen neue Impulse. Die Verknüpfung der Lichtsteuerung mit LED Leuchtmitteln steht dabei im Fokus.

Meer beleven

Sonos

De intelligente verbinding tussen de Smart Home-apparaten van Busch-Jaeger en het Sonos Home Sound System voor muziek, films en tv, maakt van de hele ruimte een audiosysteem. 

Meer beleven
Overige integraties

Ontdek externe leveranciers van producten en diensten die hun interface gekoppeld hebben met Busch-free@home®. 

Olisto

Met Olisto kan men in realtime verschillende apparaten, services en apps aan elkaar koppelen. 

Meer beleven

Faber Haarden

Met het kwaliteitsmerk Faber voegt Busch-Jaeger warmte toe aan het assortiment. De hoogwaardige elektrische haarden op basis van waterdamp zijn te integreren in de huisbesturing en te koppelen aan voorgeprogrammeerde scènes. Te bedienen bovendien met smartphone of tablet. Gemakkelijk, toekomstgericht, veilig en vooral erg sfeervol. 

MotionBlinds van Coulisse

Ook de slimme, gemotoriseerde MotionBlinds-raambekleding van Coulisse werkt naadloos samen met Busch-Jaeger. Integreer de besturing in Busch-free@home® en bedien rolgordijnen, jaloezieën of lamellen automatisch via een schakelaar aan de muur of met een smart device. Uiteraard is de zonwering ook op te nemen in scènes voor nog meer sfeer. 

Samenwerking

Verenigingssamenwerkingen

KNX

KNX is wereldwijd de leidende standaard voor woning- en gebouwsysteemtechniek en is daarmee toekomstbestendig. Alleen KNX-leden mogen gecertificeerde apparaten ontwikkelen. Zo profiteer je van de zekerheid van een geregistreerd handelsmerk en de internationale zichtbaarheid en toepassing van het merk KNX.   

Meer beleven