Met verantwoordelijkheid voor het milieu

Duurzaamheid

Marktleiderschap betekent ook verantwoordelijkheid nemen. Het merk Busch-Jaeger inspireert klanten en partners al meer dan 140 jaar met innovatieve producten en uitstekende services. En het vertrouwen dat we genieten, verplicht en motiveert ons om samen een duurzame toekomst neer te zetten.

Mission to Zero

De wereld waarin we leven, verandert snel. Van industrialisatie via verstedelijking naar digitalisering - de impact op het milieu neemt toe en we moeten ons afvragen hoe we in de toekomst willen leven, werken en leven?

 

We zijn daarom trots op onze "Mission to Zero" te presenteren. Een concreet voorbeeld van hoe duurzame energieverandering kan worden bereikt met digitaal energiebeheer.

 

Duurzaamheid komt voort uit vooruitkijken.

 

 

 

 

Het vervullen van de wensen van de klant, het voorkomen van letsel, ziekte en schadelijke milieu-invloeden, en de inzet van energie staan bij Busch-Jaeger regelmatig centraal en verplichten tot doorlopende verbetering van de ondernemingsprestaties met het oog op het managementsysteem.


Busch-Jaeger over duurzaamheid

Om deze doelstellingen te realiseren, hebben wij de managementsystemen volgens DIN EN ISO 9001, DIN EN ISO 14001, DIN EN ISO 45001 en DIN EN ISO 50001 ingevoerd en zorgen wij voor de implementatie van alle eisen van deze normen. Zo wordt onder andere gecontroleerd dat:

Er wordt gecontroleerd of:

  • verantwoordelijkheden duidelijk gedefinieerd zijn en dat voor alle managementsystemen verantwoordelijken zijn aangewezen op het hoogste leidinggevende niveau
  • voldaan is aan relevante wettelijke verplichtingen en andere belangrijke vereisten
  • relevante aspecten en gegevens regelmatig bepaald en gecontroleerd worden