Vrouw met ipad in de hand op een stoel

Samenwerking

Phillips Hue_

Ontdek de veelheid aan mogelijkheden die voortvloeien uit de integratie van Philips Hue-verlichting in het Busch-free@home®-systeem.     

Oneindige mogelijkheden met Philips Hue en Busch-Jaeger

Door de samenwerking tussen Philips Hue en Busch-Jaeger ontstaan nieuwe mogelijkheden voor slimme verlichting in Smart Homes. De Philips Hue-lampen en armaturen zijn compatibel met Busch-free@home® en kunnen probleemloos in de huisbesturing geïntegreerd worden. 

Philips Hue met Busch-Jaeger-schakelaar
Vrouw met koptelefoon op en laptop op schoot

Door de koppeling van Philips Hue-verlichting met het Busch-free@home®-systeem, is verlichting niet alleen via de app te bedienen, maar kan men het licht ook handmatig via een traditionele schakelaar aan- en uitschakelen.  

Altijd de perfecte lichtsfeer

Close up van man met een bril en baard

Dankzij Philips Hue en Busch-free@home® creëer je met één druk op de knop de perfecte lichtsfeer. Afhankelijk van de situatie verandert het licht: of je nu thuis aan het werken bent, lekker staat te kokkerellen in de keuken of een ontspannen avondje tv-kijken voor de boeg hebt. Met Busch-Jaeger en Philips Hue schakel je verlichting aan en uit, dim je verlichting, pas je de lichtkleur aan en voeg je lampen toe aan vooraf ingestelde scènes. 

Meer dan alleen licht schakelen
Kleinzoon zoon en vader in een foto waarbij de zoon de app van Busch-Jaeger gebruikt

Door de integratie van de lampen en armaturen van Philips Hue in het Busch-free@home®-systeem kun je de verlichting niet alleen via een traditionele lichtschakelaar of paneel aan de muur bedienen, maar ook via de handige Busch-free@home® APP next. Met Busch-Jaeger en Philips Hue til je de Smart Home-ervaring naar een nog hoger niveau. 

Voordelen in één oogopslag

Ontdek de vele voordelen van Philips Hue en de koppeling met Busch-free@home®. 

Comfortabele bediening

Door de lampen en armaturen te koppelen met Busch-free@home® is de verlichting te schakelen en te dimmen met een lichtschakelaar of bedieningspaneel aan de muur, of via de Busch-free@home® APP next.  

Gekleurd licht

Met de Philips Hue-producten kun je via verlichting gekleurde accenten zetten. RGB of zogenaamde strips zorgen voor bijzondere lichtaccenten en zijn zowel direct te bedienen als te integreren in scènes. 

Ook buiten slimme verlichting

Met de Philips Hue-verlichting kun je ook de tuin met passende slimme verlichting optisch highlighten en in scènes opnemen. 

Automatisch schakelen

Bewegingsmelders kunnen bij bewegingsdetectie verlichting automatisch inschakelen. Praktisch vooral in de gang of hal, wanneer je beide handen vol hebt. 

Scènebesturing

De lampen en armaturen kunnen heel eenvoudig in scènes geïntegreerd worden. Zo wordt de verlichting op een vooraf gedefinieerde stand aangestuurd, bijvoorbeeld bij het sluiten van de raambekleding. 

Ontdek meer over ...

Busch-Friends of Hue-schakelaar

Tot in detail alles te weten komen over deze slimme lichtschakelaar? Bekijk de productpagina en ontdek meteen de slimme 1- en 3-voudige complete pakketten! 

Meer beleven

Busch-free@home®

Bedien alle functies in hele woning met het Busch-free@home®-systeem – traditioneel via een schakelaar of paneel aan de muur, of met de app. Ontdek de vele mogelijkheden van onze slimme huisbesturing. 

Meer beleven

Phillips Hue

Ontdek meer over de verschillende lampen en armaturen op de website van Philips Hue. 

Meer beleven

Onze samenwerkingen

Bij Busch-Jaeger hechten we veel waarde aan onze partnerships. We werken samen met diverse toonaangevende fabrikanten om zo Smarter Home-ervaringen nog slimmer vorm te geven. De samenwerking van Busch-Jaeger met Philips Hue is hier een goed voorbeeld van. Naast de intregatie van Philips Hue-verlichting in het Busch-free@home®-systeem, kunnen systemen van nog tal van andere fabrikanten direct in het Busch-free@home®-systeem geïntegreerd worden. 

Meer beleven