Man en vrouw kijken naar automatische raambekleding

Samenwerking

MotionBlinds_

Ontdek de talrijke mogelijkheden van slimme raambekleding van MotionBlinds geïntegreerd in het Busch-free@home®-systeem. 

Nieuwe mogelijkheden met MotionBlinds

Dankzij de samenwerking tussen Busch-Jaeger en MotionBlinds ontstaan er tal van mogelijkheden voor slimme aansturing van gemotoriseerde raambekleding zoals jaloezieën, (duo)rolgordijnen, gordijnen, (honingraat)plissés, vouwgordijnen, en lamellen. De USB-C oplaadbare batterijmoteren en bekabelde motoren zijn compatibel met Busch-free@home® en kunnen eenvoudig in het systeem geïntegreerd worden. 

Informatie & documenten

woonkamer met automatische raambekleding

Slim jaloeziemanagement, maar dan nog slimmer

Door de koppeling van MotionBlinds en Busch-Jaeger worden woningen nu nog slimmer. Zo kan de slimme raambekleding eenvoudig aangestuurd worden via het huisbesturingssysteem en de bijbehorende Busch-free@home® APP next, een bedieningspaneel of schakelaar aan de muur. Bovendien kan de raambekleding ook opgenomen worden in vooraf ingestelde scènes. 
Beeld: MotionBlinds

Een veelheid aan oplossingen voor Smarter Homes

MotionBlinds biedt een totaalconcept met slimme technologie voor alle typen raambekleding. Slimme raambekleding aangedreven door MotionBlinds is verkrijgbaar via een wereldwijd netwerk van aanbieders. Bezoek voor een overzicht de store locator op motionblinds.com
Bron: MotionBlinds

eetkamer met automatische raambekleding

Alle voordelen in één oogopslag

Draadloze en bekabelde installatie

De raambekleding met MotionBlinds-technologie kan zowel draadloos als bekabeld worden geïnstalleerd. De kabelvrije batterijmotoren zijn USB-C oplaadbaar. 

Eenvoudige integratie

Om de MotionBlinds-motoren via het Busch-free@home®-systeem te kunnen besturen, dient de addon* in het System Access Point geïnstalleerd te worden. Omdat het System Access Point en de wifi-bridge zich in hetzelfde netwerk bevinden, worden de MotionBlinds-motoren direct herkend en kunnen ze meteen in gebruik genomen worden. 

* De addon is te downloaden via de Addon Store (BETA), die vanaf versie 3.0.1. is toegevoegd aan Busch-free@home®.   

Comfortabele bediening

Door MotionBlinds te koppelen aan Busch-free@home® is de raambekleding te besturen met een schakelaar of bedieningspaneel aan de muur, of via de handige Busch-free@home® APP next. 

Handmatige bediening

De raambekleding kan zowel automatisch als handmatig via een schakelaar of via een korte trekbeweging aan het koord geopend of gesloten worden. De perfecte aanvulling daarmee op slimme besturingsmogelijkheden. 

Scènebesturing

De slimme raambekleding kan eenvoudig in scènes geïntegreerd worden. Zo wordt de raambekleding op een vooraf gedefinieerde stand aangestuurd, bijvoorbeeld bij het inschakelen van de verlichting. 

Ontdek meer over ...

Busch-free@home®

huisbesturing

Bedien alle functies in hele woning met het Busch-free@home®-systeem – traditioneel via een schakelaar of paneel aan de muur, of met de app. Ontdek de vele mogelijkheden van onze slimme huisbesturing. 

Meer beleven

MotionBlinds

Ontdek alles over de producten op de website van MotionBlinds. 

Meer beleven

Onze samenwerkingen

Bij Busch-Jaeger hechten we veel waarde aan onze partnerships. We werken samen met diverse toonaangevende fabrikanten om zo Smarter Home-ervaringen nog slimmer vorm te geven. Naast de koppeling van Busch-free@home® met MotionBlinds, kunnen systemen van nog tal van andere fabrikanten direct in het Busch-free@home®-systeem geïntegreerd worden. 

Meer beleven