Busch-Jaeger Integratie van huishoudapparatuur

SAMENWERKING

Integratie van huishoudapparatuur_

Ontdek hier meer over de integratie van huishoudelijke apparatuur met Miele@home- en Home Connect-functionaliteit in het Busch-free@home®-systeem. 

Verbonden en compatibele huishoudelijke apparatuur zoals wasmachines, koffiezetapparaten en ovens zijn nu met hun eigen iconen zichtbaar in de Busch-free@home® APP next. En bieden de volledige interactie die je van Busch-free@home® gewend bent. Van bediening en statusinformatie tot het toevoegen van scènes (bijvoorbeeld alles uitschakelen) en gebruik binnen het actiemenu van Busch-free@home®.   

Home Connect

Dankzij Home Connect kun je op het netwerk aangesloten huishoudelijke apparatuur van verschillende merken als Bosch, Siemens, Neff en Gaggenau in het Smart Home-systeem integreren. De huishoudelijke apparaten met Home Connect-functionaliteit kunnen via het myBUSCH-JAEGER-portaal eenvoudig gekoppeld worden met het Busch-free@home®-systeem. Naast ovens, kookplaten en afzuigkappen kunnen ook vaatwassers, koelkasten, wasmachines en drogers, volautomatische koffiezetapparaten of robotstofzuigers in het Smart Home-systeem worden geïntegreerd.

» Meer over Home Connect 

Compatibiliteit

De beschikbare functies van individuele huishoudelijke apparatuur met Home Connect en Miele@home kunnen in het Busch-free@home®-systeem verschillen, ongeacht het scala aan functies dat zij bieden. Busch-Jaeger kan dan ook niet garanderen dat de partner alle functies voor alle apparatuur biedt. Heb je vragen over de compatibiliteit? Neem dan contact op met de servicedesk van de fabrikant van de apparatuur. 

Productvoordelen en -kenmerken

Ontdek de veelheid aan functies en voordelen die ontstaan als je huishoudelijke apparatuur als bijvoorbeeld de oven of stofzuigrobot in het Busch-free@home®-systeem integreert. 

Integratie

Veel Smarter Home-apparaten met Miele@home- en Home Connect-functionaliteit van bijvoorbeeld Bosch of Siemens kunnen heel eenvoudig in Busch-free@home® worden geïntegreerd. 

Tijdbesparend

Bekijk de status van apparaten via het paneel of via de app. Zijn de wasmachine en droger bijvoorbeeld klaar? Dan krijgen bewoners via het paneel en de Busch-free@home® APP next direct een signaal. Niet alleen handig, maar ook tijdbesparend. Elke keer checken of het programma gereed is, is daarmee verleden tijd. 

Scènes

Huishoudelijke apparatuur kan met Busch-free@home® in scènes opgenomen worden. Zo is ook de afzuigkap te integreren in bijvoorbeeld de kook- of alles-uit-scène. En alle huishoudelijke apparatuur kan zelfs heel comfortabel aangestuurd worden via schakelaars aan de muur – exclusief bij Busch-free@home®. 

Statuscheck

Altijd weer die twijfel! Heb ik het licht in de kelder uitgedaan? Is de deur van de koelkast wel dicht? Met Busch-free@home® is dat voor eens en altijd verleden tijd. De Busch-free@home® APP next informeert bewoners namelijk altijd over de actuele status van de diverse apparaten. 

Nog meer comfort

Begin de dag alsmaar beter, want als de ‘Goedemorgen-scène’ geactiveerd is, begint het koffieapparaat automatisch te pruttelen – als bij toverslag. Tegelijkertijd gaan de jaloezieën omhoog en word je zacht gewekt door je lievelingsmuziek. Het is geen droom, maar heel eenvoudig te implementeren. 

Geofencing

Als er niemand thuis is, is het wel zo fijn om te weten dat de oven uitstaat. Busch-free@home® regelt dat automatisch als bewoners de woning verlaten. Betrouwbaar en veilig door de connectie met huishoudelijk apparatuur, zodat men zorgeloos de deur uit kan gaan. 

myBUSCH-JAEGER

Voeg slimme diensten toe aan Busch-free@home® en profiteer van meer flexibiliteit en gemak in huis. Zo hebben bewoners met toegang op afstand via myBUSCH-JAEGER ook onderweg eenvoudig toegang tot het Busch-free@home®-systeem. Kunnen ze via Alexa de woning besturen met spraakopdrachten. En kan nu dus ook via Home Connect en Miele@home huishoudelijke apparatuur eenvoudig gekoppeld worden met het Busch-free@home®-systeem. Hiervoor is een registratie nodig via myBUSCH-JAEGER

Hier vind je een installatie-instructie (EN). 

Meer informatie over ...

Busch-free@home®

Bedien alle functies in hele woning met het Busch-free@home®-systeem – traditioneel via een schakelaar of paneel aan de muur, of met de app. Ontdek de vele mogelijkheden van onze slimme huisbesturing.   

Meer beleven

Onze samenwerkingen

Bij Busch-Jaeger hechten we veel waarde aan onze partnerships. We werken samen met diverse toonaangevende fabrikanten om zo Smarter Home-ervaringen nog slimmer vorm te geven. Naast apparatuur met Miele@home- en Home Connect-functionaliteit, kunnen systemen van nog tal van andere fabrikanten direct in het Busch-free@home®-systeem geïntegreerd worden.  

Meer beleven