Totale verscheidenheid

Slimme totaaloplossing voor huisautomatisering

Busch-free@home®

Slim wonen

Een huis met besturing maakt het leven voor u eenvoudiger: zonwering, verlichting, verwarming, airconditioning of deurcommunicatie kunnen eenvoudig (op afstand) worden bediend met Busch-free@home®. Dankzij de nieuwe draadloze versie is het Busch-free@home®-domoticasysteem geschikt voor zowel nieuwe als bestaande gebouwen.

Meer informatie

KNX-standaard

Uw huis spreekt één taal, uw taal

Met een KNX-systeem bepaalt u wat uw huis voor u moet doen. Het KNX-systeem biedt u een bedraad netwerk met diverse opties. Zo combineert u het sterke huisbesturingssysteem met de werking van audio- video- en huishoudelijke apparaten. KNX is een gestandardiseerd prototcol en is daarmee een toekomstgerichte investering.

Meer informatie

Busch-Welcome®

Domoticatoepassingen voor optimale toegangscontrole

Met het Busch-Welcome®-deurcommunicatiesysteem wordt het Busch-free@home®-systeem uitgebreid met een breed scala aan oplossingen voor toegangscontrole. Door het integreren van beide systemen kiest u voor extra wooncomfort en veiligheid.

Meer informatie

Busch ECO-System

De Busch-free@home®, Busch-Welcome® en Busch-secure@home systemen werken samen en vallen onder het Busch ECO-systeem. Samen bieden zij een holistisch antwoord op de vraag naar modern Smart Home Management.

Busch-Jaeger schakelaars voor elke woonstijl

Functioneel en design aangepast aan uw woning
 Luxe of eenvoudig, rond of vierkant, zwart of wit. Wat de stijl van uw woning ook is, met het grote assortiment Busch-Jaeger-schakelaars is er altijd een ontwerp dat bij u past. Zo combineert u slimme domoticatoepassingen met een modern design.

Meer informatie