Compleet aanbod

Slimmer, want we bieden een complete totaaloplossing voor huisautomatisering

Busch-free@home®

Slim wonen

Een Smart Home maakt het leven makkelijker, veiliger en duurzamer. Zonwering, verlichting, verwarming, airconditioning en deurcommunicatie kunnen met Busch-free@home® eenvoudig en op afstand worden bediend. En dankzij de nieuwe draadloze versie is het Busch-free@home®-domoticasysteem niet alleen geschikt voor nieuwbouw, maar ook voor bestaande.

Meer informatie

Busch-free@home® flex

Ruimteregeling eenvoudiger dan ooit

Busch-free@home® flex maakt slimme ruimteregeling eenvoudiger dan ooit. De gemakkelijk in te stellen en te bedienen ruimteregelingsvariant kan via bluetooth slim verbonden worden met een smartphone of tablet, en maakt het Busch-free@home®-assortiment compleet.

Meer informatie

KNX-technologie

Uw huis spreekt één taal: uw taal

Met een KNX-systeem bepaalt u zelf wat uw woning of gebouw voor u moet doen. En daarbij biedt het bekabelde netwerk tal van opties. Zo combineert u het krachtige gebouwbesturingssysteem met de werking van audio-, video- en huishoudelijke apparaten. En omdat KNX een gestandaardiseerd protocol is, verzekert u zichzelf van een toekomstgerichte investering.

Meer informatie

Busch-AccessControl

Comfort en controle ineen

Moderne toegangscontrole via een digitale sluitcilinder combineert moeiteloos comfort met optimale veiligheid en is zodoende de perfecte oplossing voor zowel privé- als zakelijke toepassingen. Met Busch-AccessControl kunt u het complete elektronische toegangsbeheer voor gebouwen eenvoudig en gebruiksvriendelijk bedienen.

 

Meer informatie

Busch-Welcome®

Slimme deurcommunicatie, optimale controle

Busch-Welcome® is een stijlvol, innovatief en multi-inzetbaar deurcommunicatiesysteem dat zich kenmerkt door gemak in communicatie, zowel binnenshuis als met de buitenwereld. Het is beschikbaar als stand-alone-oplossing, maar kan ook gecombineerd worden met Busch-free@home®- of KNX-huisbesturing. Voor nog meer gemak en veiligheid rondom de voordeur.

Meer informatie

Busch-Welcome® IP

Deurcommunicatie met onbegrensde mogelijkheden

Busch-Welcome® IP opent nieuwe deuren op het gebied van deurcommunicatie. In dit nieuwe en volledig schaalbare deurcommunicatiesysteem kunnen meerdere gebouwen geïntegreerd worden, evenals een onbeperkt aantal gebruikers.

Meer informatie

Busch ECO-systeem

Busch-free@home®, Busch-Welcome® en Busch-AccessControl werken slim samen onder de naam Busch-ECO-systeem. Daarmee heeft u één allesomvattende oplossing voor eigentijds smart home-management in handen en alles onder controle.

Busch-Jaeger-schakelaars voor elke woonstijl

Functioneel design aangepast aan uw woning
Luxe of eenvoudig, rond of vierkant, zwart of wit. Wat de stijl van uw woning ook is, met het grote assortiment Busch-Jaeger-schakelaars is er altijd een uitvoering die bij u past. Zo combineert u slimme huisbesturingstoepassingen met eigentijds design.

Meer informatie