busch jaeger experience center in nieuwegein

Nieuwegein

Smart Home Experience

Beleef de veelheid aan mogelijkheden van een Smart Home – van slimme Busch-Welcome®-deurcommunicatie en intelligente huisbesturing met Busch-free@home® en KNX tot de integratie van externe systemen als Sonos-luidsprekers of huishoudelijke apparatuur van Miele in de Smart Home Experience van Busch-Jaeger. 

Een Smart Home-belevenis

Centraal in Nederland, in Nieuwegein, biedt onze Smart Home Experience een bijzondere productbelevenis. In dit Experience Center heb je namelijk de mogelijkheid om samen met een erkende installateur onze veelzijdige oplossingen in de praktijk te ervaren en de verschillende Smart Home-functies uit te proberen.  

Laat je inspireren door de veilige, slimme en duurzame toekomst die komen gaat en wij kijken uit naar je komst! 

Wat kan ik in de Smart Home Experience verwachten?

In de Smart Home Experience heb je de mogelijkheid om de Smart Home-producten en -oplossingen in de praktijk te beleven. Hieronder vind je een selectie van de mogelijkheden uit de Smart Home Experience van Busch-Jaeger: 

Busch-Jaeger schakelaars in allerlei vormen en kleuren

Schakelaardesign

Ontdek de veelheid aan schakelaardesigns. Verkrijgbaar in uiteenlopende kleuren, vormen en materialen, en live te bewonderen in de Smart Home Experience van Busch-Jaeger. 

Ontdek alle designs
Vrouw staat bij de voordeur en drukt op een Busch-Jaeger Welcome systeem

Deurcommunicatie

Ontdek in de Smart Home Experience de verschillende mogelijkheden voor deurcommunicatie en toegangscontrole. En bedien eenvoudig met je smartphone via de app of per QR-code. 

Meer informatie
Man staat bij de muur en bestuurt het huis met slimme technologie van Busch-Jaeger

Slimme besturing

Onze Smarter Home-oplossingen zijn optimaal te integreren in het dagelijks leven en bieden een nieuwe dimensie op het gebied van wooncomfort, veiligheid en energie-efficiëntie. Ontdek in de Smart Home Experience van Busch-Jaeger de vele mogelijkheden en functies. 

Meer informatie
Slimme huisbesturing te ervaren in het busch jaeger experience center

Slim samenwerken

Binnenklimaat, licht, maar ook tv, hifi en huishoudelijke apparatuur kunnen dankzij onze samenwerkingspartners aan het Busch-free@home®-Smart Home-systeem gekoppeld worden. Ontdek de veelheid aan mogelijkheden in de Smart Home Experience. 

Meer informatie
Auto elektrisch laden

E-mobility

Laat je in de Smart Home Experience informeren over onze EV-laadoplossingen voor elektrische auto’s en maak kennis met onze laadstations voor thuis. 

Meer informatie
Maak een afspraak

Interesse in een bezoek aan de Smart Home Experience van Busch-Jaeger in Nieuwegein? Bezoek het Experience Center elke maandag tussen 09.00 en 16.00 uur. 

Kom je samen met een erkende installateur? Dan kan hij de rondleiding op een andere dag/ander tijdstip inplannen in overleg met zijn Busch-Jaeger-/ABB-contactpersoon

Locatie

De Smart Home Experience van Busch-Jaeger bevindt zich in De Woonindustrie, Symfonielaan 1, 3438 EW in Nieuwegein.

Deze is strategisch gelegen nabij de A2, A12 en A27 in het hart van Nederland. Voor de deur bevinden zich 1.250 gratis parkeerplaatsen.  

Plan je route via Google Maps 

Grijze schakelaar
Vrouw bij de muur bestuurd smarter home systeem
Busch smarter home systeem in het wit
Smart home systeem in het zwart
Vrouw en vader staat bij de muur en kijken naar een smart home systeem
s