Prijs en prestatie

Kwalitatieve en betaalbare domotica

Hoeveel kost het om van nieuwbouw een Smart Home of Building te maken?

De prijs van uw elektrische installaties bepalen

Bepaal bij de bouw van een huis of gebouw vooraf samen met uw architect en elektrotechnisch installateur waar u uw apparatuur wilt plaatsen en wat u wilt bedienen. Dit bepaalt de kosten voor een efficiënte elektrotechnische installatie. Naast een basisinstallatie heeft u ook de mogelijkheid om uw Smart Home op een later tijdstip, afhankelijk van uw eisen en wensen, uit te breiden of uw gebouw uit te breiden met moderne gebouwsysteemtechnologie. Busch-Jaeger gebruikt een voorbeeld om het prijsverschil tussen een conventionele elektrotechnische installatie en een moderne aanstuurbare elektrotechnische installatie te illustreren:

van de bouwsom wordt gebruikt voor een conventionele elektrotechnische installatie.

Vanaf ongeveer

Al voor ongeveer 7% van de bouwsom kan uw woning worden uitgerust met het Busch-free@home®-huisbesturingssysteem.

Per

Voor 10%  van de bouwsom heeft u de beschikking over een KNX-systeem met twee functies die op elk moment kunnen worden uitgebreid.

Bron: ELEKTRO+

Domoticasysteem voor nieuwbouw en renovatie

Zonder hak- en breekwerk en betaalbaar

 

Door draadloze huisautomatiseringssystemen kunnen bestaande woningen en appartementen ook kosteneffectief worden voorzien van de nieuwste huisbesturingtechnieken. Busch-Jaeger biedt hiervoor het Busch-free@home® Wireless systeem aan.

In tegenstelling tot bedrade systemen, die meer geschikt zijn voor nieuwbouw en grootschalige renovaties, worden draadloze domoticatoepassingen geïnstalleerd zonder hak– en breekwerk in uw muren.

Alle functies kunnen bediend worden met een smartphone of tablet. In een appartement met drie kamers kan het draadloze huisbesturingssysteem voor licht, verwarming en zonwering geïnstalleerd worden vanaf 2.800 euro. Extra voordeel: het toepassen van een Smart Home-systeem maakt energiebesparingen van maximaal 30 % mogelijk.