Veiligheid

Thuis wil je je veilig kunnen voelen

Deurcommunicatie, aanwezigheidssimulatie, raambewaking, CO-, rook- en bewegingsmelders, warmte- en waterdetectoren

Meer veiligheid in en om huis met een Smart Home-systeem

deurcommunicatie - Smarter Home - Busch-Jaeger

Deurcommunicatie

Meer veiligheid aan de voordeur

Onze Smart Home-deurcommunicatie geeft u altijd en overal een veilig gevoel. Zo heeft u zelfs op afstand volledige controle over wie uw woning benadert of betreedt. En kunt u naast audio- en video-stations ook kiezen voor toegangscontrole via pincode, kaartlezers of zelfs uw vingerafdruk.

weerstation - Smarter Home - Busch-Jaeger

Weerstation

Huisbesturing die zich automatisch aan alle weersomstandigheden aanpast

Het Busch-free@home®-weerstation registreert temperatuur, actuele windsnelheid en neerslag, en dat heeft zo zijn voordelen. Zodra het stormt, gaat de zonwering namelijk automatisch omhoog. En als een dakraam nog openstaat, kan het Smart Home-systeem een melding daarvan naar een smartphone of tablet sturen.

aanwezigheidssimulatie - Smarter Home - Busch-Jaeger

Aanwezigheidssimulatie

Houd ongewenste bezoekers op afstand bij afwezigheid

Bent u voor langere tijd afwezig? Laat uw woning dan met een gerust hart achter met Busch-free@home®-aanwezigheidssimulatie. Het Smart Home-systeem simuleert uw aanwezigheid door bijvoorbeeld in de ochtend de zonwering te openen, ‘s avonds de verlichting aan te zetten en regelmatig de tv in- en uit te schakelen. Zo heeft u geen omkijken meer.

bewegingsmelder - Smarter Home - Busch-Jaeger

Bewegingsmelder

Uw betrouwbare bewakers

De innovatieve Busch-Jaeger-bewegingsmelders hebben alles onder controle en alles in beeld. Zodra er beweging gedetecteerd wordt, wordt bijvoorbeeld  automatisch de buitenverlichting geactiveerd en schrikt u ongewenst bezoek eenvoudig af. De bewegingsmelders zijn overigens ook binnen toepasbaar in bijvoorbeeld het toilet.

paniekschakelaar - Smarter Home - Busch-Jaeger

Paniekschakelaar

Schrik ongewenste bezoekers af

Verdachte geluiden midden in de nacht? Met de paniekschakelaar activeert u met één druk op de knop alle vooraf ingestelde binnen- en buitenverlichting en schrikt u ongewenste bezoekers direct af. Voor een veilig gevoel en optimale controle in het geval van benarde situaties.

overspanningsbeveiliging - Smarter Home - Busch-Jaeger

Overspanningsbeveiliging

Heerlijk ontspannen ondanks bliksem of piekstromen

Blikseminslag of netstoringen kunnen ernstige schade veroorzaken aan tv-, video- en hifi-installaties. ABB/Busch-Jaeger beschermt uw elektronische apparatuur effectief tegen overspanningen.

Meer Smart home-mogelijkheden ontdekken