Veiligheid

Slaat automatisch alarm, zodra er iets beweegt

Bewegingsmelder

Veiligheid in huis dankzij Smarter Home

deurcommunicatie - Smarter Home - Busch-Jaeger

Deurcommunicatie

Slimme beveiliging van uw huis

De Smart Home deurcommunicatie geeft u een veilig gevoel. Op afstand heeft u volledige controle over wie uw woning betreedt. Naast audio- en videodeurbellen kunt u ook kiezen voor toegangscontrole met een PIN-code, kaartlezers of deuren openen met een vingerafdruk.

weerstation - Smarter Home - Busch-Jaeger

Weerstation

Uw huisbesturing past zich automatisch aan de weersomstandigheden aan

Het Busch-free@home® weerstation meet voor u de temperatuur, windkracht en neerslag. Waait het buiten hard, dan wordt uw zonwering automatisch omhoog gehaald. Schade aan jalozieën en rolluiken behoren zo tot het verleden. Als er nog een dakraam open staat, kan het domoticasysteem een waarschuwingsbericht sturen naar uw smartphone of tablet.

aanwezigheidssimulatie - Smarter Home - Busch-Jaeger

Aanwezigheidssimulatie

Schrik ongewenste bezoekers af bij langdurige afwezigheid

Bent u voor een langere tijd afwezig? Laat uw woning dan met een gerust gevoel achter door de aanwezigheidssimulatie van Busch-free@home®. Het systeem simuleert uw aanwezigheid door bijvoorbeeld in de ochtend de zonwering te openen, ‘s avonds de verlichting aan te zetten en regelmatig de TV in- en uit te schakelen. U hoeft nergens meer naar om te kijken.

bewegingsmelder - Smarter Home - Busch-Jaeger

Bewegingsmelder

Uw betrouwbare bewaker

De innovatieve bewegingsmelders hebben de totale omgeving in beeld. Zodra er beweging gedetecteerd wordt, wordt automatisch de buitenverlichting geactiveerd. Zo schrikt u ongewenst bezoek eenvoudig af. De bewegingsmelders zijn ook binnen toepasbaar in bijvoorbeeld het toilet.

paniekschakelaar - Smarter Home - Busch-Jaeger

Paniekschakelaar

Veilig gevoel binnen handbereik

Verdachte geluiden midden in de nacht? Met de paniekschakelaar activeert u met één druk op de knop alle binnen- en buitenverlichting naar keuze. Zo schrikt u ongewenste bezoekers direct af. Optimale controle in geval van nood.

overspanningsbeveiliging - Smarter Home - Busch-Jaeger

Overspanningsbeveiliging

Relaxen ondanks bliksem en piekstromen

Blikseminslag of netstoringen kunnen ernstige schade veroorzaken aan tv-, video- en hifi-installaties. Busch-Jaeger beschermt uw elektronische apparatuur effectief tegen overspanningen.

raammelder - Smarter Home - Busch-Jaeger

Raammelder

Geef ongenode gasten geen kans

In één oogopslag een overzicht – De Busch-free@home® raammelder laat de positie van uw raamgrepen zien. Zo kunt u eenvoudig zien welke ramen niet vergrendeld zijn. Optimale bescherming tegen ongewenst bezoek en erg handig bij regen.

Meer Smart home-mogelijkheden ontdekken