Ontworpen in overleg met de markt

Slimmer, want de oplossingen komen van professionals.

Waarom kiezen voor Busch-Jaeger-huisbesturing

Busch-free@home®, een domotica-oplossing op maat van uw woning

Alle functies optimaal afgestemd op uw woning en behoeften


Binnen het Busch-free@home®-systeem heeft u alle vrijheid om te kiezen uit verschillende functies en stijlen. Bepaal bijvoorbeeld zelf of u verlichting, temperatuur, zonwering en/of deurcommunicatie wel of niet wilt integreren. En kies uit een ruim assortiment panelen en schakelaardesigns.

Huisbesturing die werkt zoals beloofd

Verzekerd van professionele installatie en ondersteuning

Onze erkende en gespecialiseerde Busch-Jaeger-installateurs richten uw Smart Home precies zo in zoals u dat wilt. En zorgen ervoor dat alles perfect werkt. Mocht u na enige tijd de instellingen toch weer willen wijzigen? Dan kunt u dat heel eenvoudig zelf aanpassen. En dat op elk gewenst moment.

 

 

Het ideale Smart Home samenstellen?

Kies voor het gemak van de Smart Home Configurator

 

Zelf het ideale Smart Home samenstellen? Volledig afgestemd op de wensen van de bewoners en de verschillende ruimtes in huis? De Smart Home Configurator van Busch-Jaeger helpt! Selecteer eenvoudig de voorkeuren, bepaal de woningstructuur en voeg de gewenste opties toe. U ontvangt dan direct een berekening voor een compleet domoticasysteem, inclusief alle gewenste producten, artikelnummers en aantallen.

Geen omkijken

Complete service, waarbij alle opties openblijven

Al bij de installatie van het huisbesturingssysteem staat comfort centraal. Zo configureert en installeert een erkende Busch-Jaeger-installateur uw installatie snel en relatief eenvoudig. En voorziet hij u van duidelijke uitleg en advies. Kijk voor een erkende installateur bij u in de buurt op: ‘Vind een installateur’.