Bekwaamheid

Slimmer, omdat we marktleider zijn.

Ervaring en kennis

Expert in elektrotechnische technologie

Busch-Jaeger heeft meer dan 140 jaar ervaring op het gebied van elektrotechnische technologie voor slimme huisbesturing. Als onderdeel van de ABB Groep biedt het productassortiment, bestaande uit meer dan 6.000 artikelen, een complete oplossing voor elektrotechnische installaties, van schakelaars tot uitgebreide domoticasystemen. Zo bieden we voor alle toepassingen en designs passende producten.

Domotica toepassingen voor de lange termijn

Toekomstgerichte oplossingen

Busch-Jaeger staat garant voor voortdurende innovaties op het gebied van energie-efficiënte en intelligente elektrische installatie. Het Busch-free@home® huisbesturingssysteem is daar een uitstekend voorbeeld van. Met een Smart Home geniet u van de meest up-to-date huisbesturing en maakt u uw woning bovendien duurzamer. Zo geniet u van meer wooncomfort en bespaart u kosten. Domotica in huis is daardoor een veilige investering in de toekomst.

Gegevensbeveiliging

Betrouwbare bescherming van uw gegevens

Met de innovatie in intelligente netwerken groeit ook de angst voor een onveilige omgang met data en de manipulatie hiervan. Onze systemen zijn op veiligheid getest en gecertificeerd. Om uw gegevens te beschermen tegen diefstal wordt de data vergrendeld tussen het Busch-free@home® systeem, de mobiele apparaten en de Busch-free@home® app. De beveiligingsprogramma zijn ontwikkeld door de ABB Research Centers en getest door onafhankelijke testlaboratoria. Specialisten op het gebied van IT-beveiliging testen de beveiligingsmaatregelen voortdurend op zwakke punten en zorgen voor optimalisaties. Ook worden de installateurs regelmatig bijgeschoold over een veilige installatie en configuratie van uw domoticasysteem.

Kwaliteit 'made in Germany'

Kwaliteit op het hoogste niveau

De bedrijfsstrategie is gebaseerd op vier pijlers: kwaliteit, milieu, arbeidsveiligheid en energie. Deze worden voortdurend ontwikkeld en verbeterd met een geïntegreerd managementsysteem. Busch-Jaeger ziet niets geïsoleerd, maar ziet alle operationele processen als één geheel. Een complexe taak, omdat enerzijds de focus ligt op de eisen van de klant en anderzijds de veiligheid in het arbeidsproces, de impact op het milieu en het energieverbruik van centraal belang zijn. Om aan alle doelstellingen te voldoen, is het management gebaseerd op ISO-normen. Alle producten en oplossingen voldoen aan de hoge eisen van DIN EN ISO 9001∶2015 Daarnaast beschikt het bedrijf over de kwaliteitsnorm van de internationale norm DIN EN ISO 14001∶2015 Bovendien is Busch-Jaeger als eerste bedrijf in Duitsland door de EnergyAgency NRW gecertificeerd voor de invoering van een energiemanagementsysteem conform DIN EN ISO 50001∶2018. Een duidelijk kader voor duidelijke doelstellingen, want duurzaamheid komt niet vanzelf. Het wordt nageleefd door Busch-Jaeger.