Wooncomfort

Een slim huis maakt het leven makkelijker

Verlichting, verwarming, airco, zonwering, multimedia, deurcommunicatie, scènes, spraakbesturing

Verbeter het wooncomfort met slimme domotica

verwarming en airconditioning - Smarter Home - Busch-Jaeger

Verwarming en airconditioning

Uw verwarming wacht op u – niet omgekeerd

Een voorverwarmde badkamer bij het opstaan, een warme woonkamer tot het einde van de avond – met huisbesturing in huis kunt u de gewenste kamertemperatuur op elk moment van de dag of nacht regelen. Volledig geautomatiseerd. En in elke ruimte in huis afzonderlijk.

Geofencing

Handig en energiebesparend

De innovatieve Geofencing-functie van Busch-free@home® stelt huiseigenaren in staat een denkbeeldige zone in en rond de woning te tekenen. Als iemand een van deze zones binnenkomt of verlaat, reageert Busch-free@home® hier automatisch op met acties die vooraf zijn bepaald. Zo regelt het systeem bijvoorbeeld de kamertemperatuur zodra u ’s avonds uw werkplek verlaat, zodat het aangenaam warm en gezellig is tegen de tijd dat u thuiskomt.

deurcommunicatie - Smarter Home - Busch-Jaeger

Deurcommunicatie

Wooncomfort begint bij de voordeur

Of u nu de deur wilt openen, oproepen wilt beantwoorden of een lichtschakelaar of videobewaking nodig heeft: met ons deurcommunicatiesysteem kunt u alle functies eenvoudig bedienen. Via een bedieningspaneel aan de muur, maar ook op afstand via een tablet of smartphone. Dat is het gemak van Busch-Welcome®-deurcommunicatie.

zonwering besturing - Smarter Home - Busch-Jaeger

Zonweringbesturing

Automatisch uw zonwering openen en sluiten

Huisbesturing biedt ook veel gemak bij het bedienen van zonwering. Zo kunt u met Busch-free@home® het openen en sluiten van gemotoriseerde rolluiken, luifels en zelfs garagedeuren volledig geautomatiseerd regelen, net als het bedienen van jaloezieën. Eenvoudig uit te breiden bovendien met een weerstation voor beveiliging bij storm, een tijdschakelaar of astrofunctie. Om zo zonwering automatisch te regelen op basis van zonsopkomst en -ondergang.

wooncomfort scènes - Smarter Home - Busch-Jaeger

Huisbesturing voor verlichting

Verlichting die zich automatisch aan uw wensen aanpast

Lezen op de bank, heerlijk koken of een gezellig diner met vrienden aan de eettafel. Elke situatie vraagt om andere verlichting. Geen probleem voor het Busch-free@home®-huisbesturingssysteem voor verlichting. Zo creëert u lichtscènes voor elke gelegenheid. En zorgt u met één simpele druk op de knop voor de juiste sfeer.

wooncomfort scènes - Smarter Home - Busch-Jaeger

Wooncomfortscènes

Met één druk op de knop altijd de perfecte setting

Geef persoonlijke wooncomfortscènes eenvoudig vorm. Of u nu een film wilt kijken of vrienden ontvangt voor een verjaardagsfeest: u schakelt automatisch de juiste temperatuur in en past verlichting en zonwering op de gelegenheid aan. Om zo voor elk moment de perfecte setting te creëren.

multimedia - Smarter Home - Busch-Jaeger

Multimedia

Regel tv en muziek eenvoudig en centraal op afstand

Waan uzelf bij een live concert of ontspan in uw thuisbioscoop. Het Busch-free@home®-systeem biedt naast huisbesturing ook een compleet entertainmentcentrum. Hifi, audio- en videosystemen kunnen worden aangesloten op uw geluidsinstallaties. Zo kunt u in elke ruimte in huis genieten van uw favoriete playlists of films met topgeluid.

philips Hue LED lampen - Smarter Home - Busch-Jaeger

Philips Hue-led-lampen

Altijd de juiste verlichting

Creëer het perfecte licht met Philips Hue-led-verlichting. Eenvoudig te integreren in het Busch-free@home®-huisbesturingssysteem, en in combinatie met andere verlichting te gebruiken om lichtscènes in te stellen. Via een schakelaar op de muur of via een mobiel device activeert u direct de lichtscène die aan uw specifieke wensen voldoet.

spraakassistent - Smarter Home - Busch-Jaeger

Spraakassistent Alexa

Met uw stem het huis besturen

Functies als verlichting, zonwering, verwarming en zelfs complete scènes aansturen met slechts uw stem? Dat kan met Alexa, de populaire digitale spraakassistent van Amazon. Eenvoudig te integreren in Busch-free@home® en met simpele spraakopdrachten als: “Alexa, schakel het keukenlicht aan” of “Alexa, zet de temperatuur in de woonkamer op 21 graden”. Voor gebruik van Alexa is registratie bij myBUSCH-JAEGER noodzakelijk.

Home Connect en Miele

Integratie van huishoudelijke apparaten

Met Busch-free@home® kunnen huishoudelijke apparaten zoals koffiezetapparaten, ovens of wasmachines van bekende merken nu in het systeem worden geïntegreerd en worden gebruikt zoals elk ander apparaat van Busch-free@home®. Dit biedt de mogelijkheid tot integratie van scènes en het koppelen van hun functies met Busch-free@home®-sensoren en -touchpanelen.

Meer Smart home-mogelijkheden ontdekken