Wooncomfort

Overal kunnen zien wie er voor de deur staat

Deurcommunicatie

Wooncomfort verbeteren met Smart Home domotica

verwarming en airconditioning - Smarter Home - Busch-Jaeger

Verwarming en airconditioning

Uw verwarming wacht op u. Niet omgekeerd

Een voorverwarmde badkamer na het opstaan, een warme woonkamer tot het einde van de avond - met domotica in huis kunt u de gewenste kamertemperatuur op elk moment van de dag of nacht regelen. In elke ruimte afzonderlijk. Volledig geautomatiseerd.

deurcommunicatie - Smarter Home - Busch-Jaeger

Deurcommunicatie

Wooncomfort begint bij de voordeur

Of u nu een deuropener, een oproepopname, een lichtschakelaar of videobewaking nodig heeft, met een domotica systeem voor deurcommunicatie kunt u alle functies bedienen. Via een paneel aan de muur, maar ook op afstand vanaf uw tablet of smartphone. Dat is het gemak van Busch-Welcome® deurcommunicatie.

zonwering besturing - Smarter Home - Busch-Jaeger

Zonwering besturing

Automatisch uw zonwering openen en sluiten

Domotica in huis biedt veel gemak bij het bedienen van uw zonwering. Met Busch-free@home® kunt u het openen en sluiten van gemotoriseerde rolluiken, luifels of zelfs garagedeuren volledig geautomatiseerd regelen.

wooncomfort scènes - Smarter Home - Busch-Jaeger

Domotica voor verlichting

Verlichting die zich automatisch aan uw wensen aanpast

Lezen op de bank, koken of een gezellig diner met vrienden aan de eettafel. Elke situatie vraagt om een eigen soort verlichting. Met de Busch-free@home® domotica toepassingen voor verlichting maakt u zelf lichtscènes voor elke gelegenheid. Met één simpele druk op de knop zorgt u voor een prettige sfeer.

wooncomfort scènes - Smarter Home - Busch-Jaeger

Wooncomfort scènes

Altijd de juiste sfeer, met één druk op de knop

Ontwerp uw persoonlijke wooncomfort scènes. Of u nu een film wilt kijken of vrienden ontvangt voor een verjaardagsfeest, u schakelt automatisch de juiste temperatuur, verlichting en zonwering in. Zorg voor een perfecte sfeer die aansluit bij de situatie.

multimedia - Smarter Home - Busch-Jaeger

Multimedia

Centraal uw TV en muziek op afstand regelen

Waan uzelf in een live concert of ontspan in uw thuisbioscoop. Het Busch-free@home® systeem is naast huisbesturing ook een entertainmentcentrum. Hi-fi, audio en video systemen kunnen worden aangesloten op uw geluidsinstallaties. Zo kunt u genieten van uw favoriete afspeellijst of films met top geluid.

philips Hue LED lampen - Smarter Home - Busch-Jaeger

Philips Hue LED lampen

Altijd de juiste verlichting

Philips Hue LED lampen zorgen voor perfecte verlichting. Eenvoudig integreerbaar in uw Busch-free@home® domotica systeem kunt u ook in combinatie met andere armaturen lichtscènes instellen. Via een schakelaar op de muur of uw mobiele apparaten activeert u direct de lichtscène die aan uw specifieke wensen is aangepast.

spraakassistent - Smarter Home - Busch-Jaeger

Spraakassistent Alexa

Eenvoudige opdrachten laten besturen

De populaire digitale spraakassistent van Amazon kan vanaf worden geïntegreerd in Busch-free@home®. Nu kunnen in Smart Homes met eenvoudige opdrachten als “Alexa, schakel het keukenlicht aan” of “Alexa, zet de temperatuur in de woonkamer op 21 graden” licht, jaloezieën, verwarming en complete scènes worden aangestuurd. Voor het gebruik is een registratie bij myBUSCH-JAEGER noodzakelijk.

Meer Smart home-mogelijkheden ontdekken