Energie-efficiëntie

De juiste temperatuur op het juiste moment, alleen waar het nodig is

Verwarming & airco

Energie besparen met Smarter Home

Zonwering besturing

Verwarmingskosten besparen door geautomatiseerde zonwering

Automatisch uw zonwering omhoog of omlaag laten gaat biedt veel comfort, maar bespaart daarnaast ook nog eens energie. Als het buiten koud is kunt u overdag het zonlicht gebruiken om de temperatuur in huis te behouden en verwarmingskosten te besparen. ‘s Avonds sluit de zonwering automatisch om het huis te isoleren. In de zomer houdt het systeem de woning juist aangenaam koel door zonlicht te verduisteren.
 

Alles-uit-functie

Zekerheid dat al uw verlichting is uitgeschakeld

Verlaat u de woning en weet u niet zeker of alle lampen uit zijn? Geen probleem: Met de praktische alles-uit-functie kunnen alle apparaten in het huis tegelijkertijd worden uitgeschakeld. Een kostenbesparende functie voor meer energie-efficiëntie en veiligheid.
 

Verwarming & airco

De juiste temperatuur met de hoogste efficiëntie

Het Busch-free@home® systeem met integratie van slimme thermostaten ondersteunt een efficiënte regeling van de kamertemperatuur. Het is geschikt voor zowel radiatoren als vloerverwarming.
 

Zonne-energie

Energie intelligent opslaan en beheren

Met de intelligente opslagoplossing voor uw zonnepanelen systeem kunt u optimaal bepalen wanneer en waar u de in uw eigen huis opgewekte zonne-energie gebruikt.
 

Meer Smart home-mogelijkheden ontdekken