#smartertogether

Samenwerkingen

Huishoudelijke apparatuur_

Integratie van huishoudelijke apparatuur met Home Connect- en Miele@home-functionaliteit in Busch-free@home®. 

  1. 1 Hersteller
  2. 2 Home Connect
  3. 3 Miele
  4. 4 Funktionen und Vorteile
  5. 5 Tutorials

Integratie huishoudelijke apparatuur

Verbonden en compatibele huishoudelijke apparatuur zoals wasmachines, koffiezetapparaten en ovens zijn nu met hun eigen iconen zichtbaar in de Busch-free@home® APP next. En bieden de volledige interactie die u van Busch-free@home® gewend bent. Van bediening en statusinformatie tot het toevoegen van scènes (bijvoorbeeld alles uitschakelen) en gebruik binnen het actiemenu van Busch-free@home®.  

Dankzij Home Connect kunt u op het netwerk aangesloten huishoudelijke apparatuur van verschillende merken als Bosch, Siemens, Neff en Gaggenau in het Smart Home-systeem integreren. De huishoudelijke apparaten met Home Connect-functionaliteit kunnen via het myBUSCH-JAEGER-portaal eenvoudig gekoppeld worden met het Busch-free@home®-systeem. Naast ovens, kookplaten en afzuigkappen kunnen ook vaatwassers, koelkasten, wasmachines en drogers, volautomatische koffiezetapparaten of robotstofzuigers in het Smart Home-systeem worden geïntegreerd. 

Met de integratie van huishoudelijke apparatuur van Miele in Busch-free@home® heeft u de mogelijkheid om huishoudelijke apparaten met Miele@home-functionaliteit in elk Smart Home te integreren. Zo kunt u het maximale uit de Miele-apparatuur halen en het dagelijks leven nog slimmer maken. Alle intelligente huishoudelijke apparaten van Miele kunnen comfortabel en veilig in het netwerk worden opgenomen. 

Compatibiliteit

De beschikbare functies van individuele huishoudelijke apparatuur met Home Connect en Miele@home kunnen in het Busch-free@home®-systeem verschillen, ongeacht het scala aan functies dat zij bieden. Busch-Jaeger kan dan ook niet garanderen dat de partner alle functies voor alle apparatuur biedt. Heeft u vragen over de compatibiliteit? Neem dan contact op met de servicedesk van de fabrikant van de apparatuur. 

Productvoordelen en -kenmerken

Volledige integratie

Veel Smarter Home-apparaten van Miele en apparatuur met Home Connect-functionaliteit van bijvoorbeeld Bosch of Siemens kunnen heel eenvoudig in Busch-free@home® worden geïntegreerd. 

Integratie huishoudelijke apparatuur – Busch-free@home®-systeem

Tijdbesparend

Bekijk de status van apparaten via het paneel of via de app. Zijn de wasmachine en droger bijvoorbeeld klaar? Dan krijgen bewoners via het paneel en de Busch-free@home® APP Next direct een signaal. Niet alleen handig, maar ook tijdbesparend. Elke keer checken of het programma gereed is, is daarmee verleden tijd. 

Scènes

Huishoudelijke apparatuur kan met Busch-free@home® in scènes opgenomen worden. Zo is ook de afzuigkap te integreren in bijvoorbeeld de kook- of alles-uit-scène. En alle huishoudelijke apparatuur kan zelfs heel comfortabel aangestuurd worden via schakelaars aan de muur – exclusief bij Busch-free@home®. 

Statuscheck

Altijd weer die twijfel! Heb ik het licht in de kelder uitgedaan? Is de deur van de koelkast wel dicht? Met Busch-free@home® is dat voor eens en altijd verleden tijd. De Busch-free@home® APP next informeert bewoners namelijk altijd over de actuele status van de diverse apparaten.  

Het ultieme comfort

Begin de dag nog beter met de ‘goedemorgen-scène’. En zorg dat er ‘s morgens een lekkere verse kop koffie klaarstaat als je beneden komt. Het ultieme comfort wordt gecreëerd door de connectie van Busch-Jaeger met huishoudelijke apparatuur.  

Geofencing

Als er niemand thuis is, is het wel zo fijn om te weten dat de oven uitstaat. Busch-free@home® regelt dat automatisch als bewoners de woning verlaten. Betrouwbaar en veilig door de connectie met huishoudelijk apparatuur, zodat men zorgeloos de deur uit kan gaan. 

arrow left
arrow right

myBUSCH-JAEGER

Voeg slimme diensten toe aan Busch-free@home® en profiteer van meer flexibiliteit en gemak in huis. Zo hebben bewoners met toegang op afstand via myBUSCH-JAEGER ook onderweg eenvoudig toegang tot het Busch-free@home®-systeem. Kunnen ze via Alexa de woning besturen met spraakopdrachten. En kan nu dus ook via Home Connect en Miele@home  huishoudelijke apparatuur eenvoudig gekoppeld worden met het Busch-free@home®-systeem. Hiervoor is een registratie nodig via myBUSCH-JAEGER.

Hier vindt u een installatie-instructie (EN). 

Meer informatie over ...