Integratie huishoudelijke apparatuur

Integratie van huishoudelijke apparatuur van Home Connect en Miele in Busch-free@home®

Integratie Home Connect en Miele@home

Verbonden en compatibele huishoudelijke apparatuur zoals wasmachines, koffiezetapparaten of ovens staan nu met hun eigen pictogrammen in de Busch-free@home® APP next. En bieden de volledige interactie die u van Busch-free@home® gewend bent. Van bediening en statusinformatie tot het toevoegen van scènes (bijvoorbeeld alles uitschakelen) en gebruik binnen het actiemenu van Busch-free@home®.

Productvoordelen en -kenmerken

Volledige integratie

Vrijwel alle Smarter Home-apparaten van Miele en Home Connect (Bosch, Siemens en Gaggenau) kunnen probleemloos worden geïntegreerd in Busch-free@home®.

Tijdbesparend

Zijn de wasmachine en droger klaar? Dan krijgen bewoners via het paneel en de Busch-free@home® APP Next direct een signaal. Niet alleen handig, maar ook tijdbesparend. Elke keer checken of het programma gereed is, is daarmee immers verleden tijd.

Scènes

Ook de afzuigkap is te integreren in bijvoorbeeld de kook- of alles-uit-scène. En alle huishoudelijke apparatuur kan exclusief via Busch-free@home® eenvoudig aangestuurd worden via de Busch-free@home Next app.

Statuscheck

Altijd weer die twijfel! Heb ik het licht in de kelder uitgedaan? Is de deur van de koelkast wel dicht? Met Busch-free@home® is dat voor eens en altijd verleden tijd. De Busch-free@home Next app informeert bewoners namelijk meteen als dat het geval is.

Het ultieme comfort

Begin de dag nog beter met de ‘goedemorgen-scène. En zorg dat er ‘s morgens een lekker verse kop koffie klaarstaat als je beneden komt.

Geofencing

Als er niemand thuis is, is het wel zo fijn om te weten dat de oven uitstaat. Busch-free@home® regelt dat automatisch als bewoners de woning verlaten. Betrouwbaar en veilig, zodat men zorgeloos de deur uit kan gaan.

Compatibiliteit

De beschikbare functies van individuele huishoudelijke apparaten van Home Connect en Miele kunnen in het Busch-free@home®-systeem verschillen, ongeacht het scala aan functies dat zij bieden. Busch-Jaeger kan dan ook niet garanderen dat de partner alle functies voor alle apparatuur biedt. Neem contact op met de servicedesk van de fabrikant van de apparatuur als u vragen heeft over de compatibiliteit.


myBUSCH-JAEGER

Voeg slimme diensten toe aan Busch-free@home® en profiteer van meer flexibiliteit en gemak in huis. Zo hebben bewoners met toegang op afstand ook onderweg eenvoudig toegang tot het Busch-free@home®-systeem. Kunnen ze met Alexa of Google de woning besturen met spraakopdrachten. En kan dus nu ook connected huishoudelijke apparatuur van Miele, Bosch, Gaggenau en Siemens via HomeConnect eenvoudig worden geïntegreerd in het Busch-free@home®-systeem. Registreren is hiervoor nodig en dat kan via myBUSCH-JAEGER.

Hier vindt u een installatie-instructie (DE).

System Access Point 2.0

Geprogrammeerd voor eenvoud

Het System Access Point 2.0 vormt het hart van het huisbesturingssysteem. Kijk voor meer informatie, noodzakelijke updates en handleidingen in onze online catalogus.