03. – 08. Maart

Light + Building 2024_

Algemene beursinformatie

Wij kijken ernaar uit u dit jaar weer te mogen verwelkomen bij Light + Building in Frankfurt am Main. Samen met talrijke exposanten uit verschillende landen vindt u ons van 3 tot 8 maart in het beurscentrum van Frankfurt. De focus ligt op intelligente en genetwerkte oplossingen, toekomstgerichte technologieën en actuele designtrends.

Plan uw bezoek aan de beurs!

Ervaar Smart Cities

Slimmer huis

Ontdek de diversiteit van de Smarter Home-wereld. Op onze beursstand vindt u veel nieuwe producten voor uw smart home, maar ook diverse toepassingsmogelijkheden die uw huis veiliger maken of meer comfort geven. Van deurcommunicatie tot licht- en temperatuurregeling.

Meer informatie

Smarter Sustainability

Ervaar vandaag de toekomst, waarin intelligente technologieën worden gecombineerd met slimme duurzaamheid. We laten zien hoe slimme technologieën en duurzame benaderingen hand in hand gaan om een duurzame toekomst vorm te geven.

Meer informatie

Slim gebouw

Ontdek de oplossingen voor slimme gebouwen. Met intelligente gebouwoplossingen profiteert u van de expertise en knowhow van ABB op het gebied van gebouwautomatisering - voor zowel elektrische als mechanische gebouwsystemen.

Meer informatie
Onze hoogtepunten

Ook dit jaar hebben we weer veel interessante onderwerpen voor u. Ontdek voorgeselecteerde producten en nieuwe producten van Busch-Jaeger. Deze en vele andere hoogtepunten wachten dit jaar op u bij Light + Building.

Busch-art linear®

Ervaar de toekomst van duurzame elektrische installatie met ons nieuwe Busch-art linear® schakelaarprogramma! Onze innovatieve schakelaarserie combineert design en natuur, industrie en ecologie. Of het nu gaat om mechanische of elektronische schakelaars, Busch-art linear® biedt een veelzijdige keuze - ook voor intelligente gebouwen. Ons duurzame ontwerp is esthetisch en milieuvriendelijk, met de nadruk op het behoud van hulpbronnen en duurzame materialen. Ontdek het volledige design- en functionaliteitsaanbod voor u en uw klanten in Frankfurt!

Busch-Trevion®

Ontdek het volgende niveau van intelligente sensortechnologie voor een slimmer huis en een slimmer gebouw met Busch-Trevion®. Als 2,4"-touchscreen of als toetsenbord met lichtlijsten - de nieuwe sensortechnologie past harmonieus in verschillende schakelprogramma's en biedt innovatieve functies. Beleef de toekomst van de slimme besturing en ontdek het volledige scala aan design en functies voor u en uw klanten in Frankfurt!

Deurcommunicatie

Ontdek de meest comfortabele manier om gasten te verwelkomen - met onze deurcommunicatieoplossingen! Met onze Busch-Welcome® (2-draadstechniek) en Busch-Welcome® IP (IP-techniek) systemen bieden wij u en uw klanten individuele deuroplossingen. Van een pure audio-oplossing met belknoppen tot een video-intercomsysteem met vingerafdruktoegang - onze oplossingen zijn divers en kunnen worden aangepast aan de individuele wensen van uw klanten. Ontdek de innovaties op het gebied van deurcommunicatie en test de oplossingen direct ter plaatse in Frankfurt!

Busch-flexTronics® en Busch-flexTronics® wireless

Ontdek de nieuwe standaard voor flexibele elektrische installaties met Busch-flexTronics® en ontdek zelf onze elektronische basiselementen, besturingen en sensoren in Frankfurt - allemaal met de gebruikelijke installatie en bediening als een conventionele schakelaar. U kunt de slimme upgrade ook op onze beursstand ervaren, want Busch-flexTronics® is nu ook verkrijgbaar als draadloze versie.

ABB Highlights

Als toonaangevend technologiebedrijf dat de transformatie van de samenleving en de industrie wereldwijd naar een productievere en duurzamere toekomst stimuleert, presenteert ABB ook verschillende innovaties en hoogtepunten op Light + Building 2024 in Frankfurt.

FAQ's

  • Light + Building vindt plaats van 3 tot en met 8 maart in Frankfurt am Main op het terrein van de Messe Frankfurt.

  • Er zijn momenteel geen beperkingen of toegangsvoorwaarden voor het bezoeken van Light + Building. Het enige wat u nodig heeft is een geldig kaartje voor toegang tot het expositiecentrum.

Dit was Light + Building 2022

Webinar Light + Building 2022
s