Belichting

Samenwerking

LEDVANCE_

Ontdek de veelheid aan mogelijkheden die voortvloeien uit de integratie van de LEDVANCE SMART+-wifiproducten in Busch-free@home®. 

Nieuwe mogelijkheden met LEDVANCE 

Door de samenwerking tussen Busch-Jaeger en LEDVANCE ontstaan nieuwe mogelijkheden voor slimme verlichting in woningen. De LEDVANCE SMART+-wifiproducten zijn nu namelijk compatibel met Busch-free@home®. En het beste daaraan is dat de verlichting eenvoudig in het Busch-free@home®-systeem geïntegreerd kan worden zonder dat er een extra gateway nodig is. 

Tussen licht aan en licht uit ligt een fascinerende wereld

In plaats van LEDVANCE-verlichting via een aparte app te besturen, kun je de SMART+-wifiproducten nu in het Busch-free@home®-systeem integreren en verlichting heel eenvoudig bedienen via een Smart Home-bedieningspaneel, via een schakelaar aan de muur of via de Busch-free@home® APP next. Zo beleef je met Busch-Jaeger en LEDVANCE een nog comfortabelere Smart Home-ervaring. 

Verlichting die zich aan je stemming aanpast

Om je echt thuis te laten voelen en omdat uiteenlopende situaties nu eenmaal om andere verlichting vragen, kan de lichtkleur met slechts één druk op de knop aangepast worden. Of je nu lekker een avondje op de bank zit, hard aan het werk bent achter je bureau of heerlijk aan het koken bent. Dankzij de integratie pas je eenvoudig de lichtkleur aan, maar kun je ook het licht dimmen of de verlichting opnemen in een scène. 

Verlichting die zich aan je dagelijks leven aanpast

Schakel verlichting alleen in als dat nodig is dankzij slimme lichtsturing die meedenkt. Hoe dat kan? Via verschillende geïntegreerde functies in het Busch-free@home®-systeem! Zo gaat met behulp van de astrofunctie en zogenaamde tijdschakelaars verlichting pas aan als het buiten echt donker is. En als je midden in de nacht naar het toilet moet, wijst zacht licht je de weg in het donker. 

Slimme verlichting eenvoudig schakelen

Door de integratie van de lampen en armaturen van LEDVANCE in het Busch-free@home®-systeem kun je niet alleen de verlichting via de LEDVANCE-app bedienen, maar deze ook in- en uitschakelen via een traditionele lichtschakelaar aan de muur. 

arrow left
arrow right

Voordelen in één oogopslag

Eenvoudige integratie

De integratie in Busch-free@home® is heel eenvoudig. De SMART+-wifi-lampen en -armaturen worden via de LEDVANCE-app met de eigen router verbonden. Vervolgens kunnen ze via het myBUSCH-JAEGER-portal direct worden geïntegreerd in het Busch-free@home®-systeem en kun je starten met de configuratie.  

Comfortabele bediening

Door de lampen en armaturen te koppelen met Busch-free@home® is de verlichting te schakelen en dimmen met een lichtschakelaar of bedieningspaneel aan de muur, of via de Busch-free@home® APP next. 

Ook buiten slimme verlichting

Met de LEDVANCE-verlichting kun je je tuin optisch in scène zetten en de slimme verlichting zonder extra bedrading direct in gebruiknemen. 

Gekleurd licht

Met de LEDVANCE SMART+-wifiproducten kun je gekleurde accenten zetten. RGB of zogenaamde strips zorgen voor bijzondere lichtaccenten en zijn zowel direct te bedienen als te integreren in scènes.

Automatisch schakelen

Bewegingsmelders kunnen bij bewegingsdetectie verlichting automatisch inschakelen. Praktisch vooral in de gang of hal, wanneer je beide handen vol hebt. 

Scènebesturing

De lampen en armaturen kunnen eenvoudig in scènes geïntegreerd worden. Zo wordt de verlichting op een vooraf gedefinieerde stand geschakeld wanneer je bijvoorbeeld de gordijnen dichtdoet. 

Ontdek de vele voordelen van LEDVANCE en de koppeling met Busch-free@home®. 

» Meer beleven

Nieuwsgierig geworden?

Een thuis, dat dankzij intelligente technologiën met u meedenkt en zich aan uw persoonlijke behoefte en gewoontes aanpast. Klinkt dat interessant? Ontdenk dan nu de verschillende mogelijkheden van onze slimme huisbesturing Busch-free@home® en het Busch ECO-System.

Busch ECO-System

Busch-free@home®, Busch-Welcome® en Busch-AccessControl werken slim samen onder de naam Busch-ECO-systeem. Daarmee heeft u één allesomvattende oplossing voor eigentijds smart home-management in handen en alles onder controle.