Stijlvol stedelijk wonen

LUDWIG, München

De ‘LUDWIG’, een appartementencomplex ontworpen door Canyoning Man Architects, bevindt zich in de museumwijk van München. Met zijn tijdloze en aantrekkelijke uitstraling past het gebouw harmonieus in het stadsbeeld en biedt het zijn bewoners een comfortabele toevluchtsoord midden in de grote stad. 

Busch-Jaeger in LUDWIG, München

Aan het begin van de 19e eeuw werden in de wijk Maxvorstadt in München al vrijstaande huizen uit de hogere klasse gebouwd, die in de Tweede Wereldoorlog grotendeels werden verwoest. De architecten dr. Joachim Canyon man en Aika Canyon man hebben de locatie zijn stedenbouwkundige en architectonische uitstraling teruggegeven.  

De investeerder, Metropolian, wilde een in alle opzichten betekenisvol en kwalitatief hoogstaand gebouw, dat de historische en stedelijke elementen van de plek terug laat komen en tegelijkertijd een eigen representatief karakter heeft. Het resultaat: ruim 70 appartementen die recht doen aan een stedelijke en luxe levensstijl. Het stijlvolle en hoogwaardige interieur is ontworpen door het Kitzbüheler bureau Cult. Voor de besturing van het gebouw en de appartementen werd het Busch-free@home®-systeem geïnstalleerd. Het verhoogt de veiligheid, het comfort en de levenskwaliteit van de bewoners, en draagt ​​bij aan een verhoogde energie-efficiëntie in het appartementencomplex

 

Geïntegreerde producten van ABB en Busch-Jaeger: 

Busch-free@home®-huisbesturing