Spectaculair vastgoed aan de oevers van de Spree

LIVING LEVELS, Berlijn

Direct aan de Spree-oever in hartje Berlijn verrees een van de meest spectaculaire vastgoedprojecten met een geheel nieuwe dimensie van leven en wonen. Tot de vloer lopende glasgevels en hoogglanzende, witte gevelelementen verlenen het object met de 14 etages een bepaalde lichtheid en verhullen de strengheid van de gebouwgeometrie. Verwerking van de meest hoogwaardige materialen en nieuwste techniek tot in het kleinste detail definiëren de woonbeleving LIVING LEVELS.  

LIVING LEVELS werd eind 2015 voortijdig opgeleverd. Het object aan de Spree bevindt zich in de Berlijnse wijk Friedrichshain aan de Mühlenstraße 60 bij de in de hele wereld bekende East Side Gallery. De talrijke cafés, restaurants en bars in de directe omgeving lokken met internationale lekkernijen en scheppen een breed spectrum aan comfort. Bovendien zijn in de omgeving veel winkels en vrijetijdsvoorzieningen, zoals de vele strandbars langs de Spree-oever, het Stralauer-schiereiland of Treptower Park. 

De modernste Busch-Jaeger-techniek bepaalt de woonbeleving van LIVING LEVELS. 

Busch-Jaeger in Living Levels

De in totaal 56 appartementen met plafondhoogtes tot 4,10 m (vanaf de 11e etage) bieden met hun tot aan de vloer lopende glasgevels een uniek panorama-uitzicht over de stad. Met 2 liften komt men in de appartementen die alle een bordes en/of balkon hebben. Tot de standaarduitrusting van iedere woonunit behoren ook een plafondkoeling, vloerverwarming en een ventilatiesysteem. Bovendien zijn de appartementen voorzien van modern uv- en geluidswerend vensterglas. Op de 14e etage bevinden zich twee dakterrassen waarvoor bijzondere gebruiksrechten beschikbaar zijn. 

Fotograaf: Stefan Schäfer 

 

Geïntegreerde producten van ABB en Busch-Jaeger: 

Schakelaarprogramma future® linear