Intelligente woningen in Potsdam

LEIBL22, Potsdam

Met het moderne nieuwbouwproject LEIBL22 bouwt THAMM & PARTNER in de historische binnenstad van Potsdam een nieuwe generatie appartementencomplexen. De meest moderne inrichtingen van ‘Intelligent Living’ worden mogelijk: iedere nieuwe bewoner krijgt een iPad waarmee de hele techniek in de woning kan worden bediend – waar de eigenaar van de woning zich ook in de wereld ophoudt. In Duitsland wordt daarmee voor het eerst een omvangrijk servicepakket direct geïntegreerd in de prijs per vierkante meter – inclusief een webconciërge die met één druk op de knop in een videogesprek of per e-mail bereikbaar is en de wensen van de woningeigenaren ontvangt. 

THAMM & PARTNER zet met het nieuwbouwproject LEIBL22 nieuwe maatstaven op het gebied van wonen – intelligente, met de iPad te besturen huistechniek is reeds bij de prijs inbegrepen. 

Busch-Jaeger in LEIBL22

Ingebed tussen de Heiligen See en het Holländisches Viertel is het centraal gelegen nieuwbouwproject LEIBL22 lopend vanuit de voetgangerszone en de historische binnenstad te bereiken. Op het in het totaal 2.060 vierkante meter grote areaal ontstaan tien woningen, zes maisonnettes, drie stadshuizen en een bedrijfspand. Bijzonder daaraan: de prijs van de woningen is inclusief de bussystemen waarmee de eigen woning met één druk op de knop via de eveneens inbegrepen iPad kan worden bestuurd. 

 

Geïntegreerde producten van ABB en Busch-Jaeger: 

Gebouwbesturing met ABB i-bus® KNX
Busch-ComfortTouch® 
Sensoren, schakelaars en contactdozen uit de serie future® linear