Wonen with a view

Floating Homes, Hamburg

Hoge plafonds, lichte en royale ruimtes en een aangenaam ruimteklimaat zijn slechts enkele eigenschappen van de buitengewone drijvende huizen die karakteristiek zijn voor het bedrijf Floating Homes GmbH.  

Sinds maart 2014 glanzen de floating homes als een drijvende parelketting aan de Victoriakai op het Mittelkanal in Hamburg. 

Busch-Jaeger in Floating Homes.

De modelwoning van het D-type aan de Victoriakai laat op 116 m² de woon- en inrichtingsmogelijkheden zien van de zeven Floating Homes. Ook het 58 m² grote skydeck trekt bezoekers. Met veel privacy middenin een metropool wonen, en elke dag weer genieten van het fantastische panorama-uitzicht op de Hamburgs kanalen en de natuur – deze droom is nu werkelijkheid! Het idyllisch wonen op het water biedt een duidelijke meerwaarde: je woont daar waar anderen vakantie houden. Wie dat wil, gaat in zijn vrije tijd wat vissen of ontspant lekker met de voeten in het water. Harmonisch en omgeven door groen, bomen en struiken aan de oever, ligt de waterkolonie rustig in het hoogwaterbassin.  

 

Geïntegreerde producten van ABB en Busch-Jaeger: 

Schakelmateriaal future® linear 
Busch-Radio iNet