Met veel aandacht voor detail

Moxy Hamburg City, Hamburg

Het Moxy Hamburg City Hotel ligt in het hart van Hamburg, tussen de Alster en de Elbe. Met veel originele details hebben de interieurarchitecten van JOI-Design de typische diversiteit van de stad en het kleurrijke Hanzegezicht in hun ontwerpconcept gecombineerd. Het team rond Corinna Kretschmar-Joehnk en Peter Joehnk werd geïnspireerd door talloze reizen, zodat een grote verscheidenheid aan elementen uit de wijken van Hamburg in het ontwerpconcept werden verwerkt – van de haven via de Reeperbahn tot de Elbchaussee. 

Het hotel is ontworpen door de interieurarchitecten van JOI-Design, die hiervoor meerdere prijzen in de wacht hebben gesleept. Met veel aandacht voor details valt er veel te ontdekken in het hotel in Hamburg. Het ontwerp weerspiegelt de typische diversiteit van de stad en het kleurrijke aangezicht. 

Busch-Jaeger in Moxy Hamburg City, Hamburg

Het hotel is een plek met ongekende mogelijkheden. De receptie, bar, lounge en lobby horen hier bij elkaar en iedereen is welkom. De liften in containerlook doen denken aan de haven, in de lounge verlang je naar een strandclub aan de oevers van de Elbe, en er zijn nog veel meer details te ontdekken, zoals de lichtschakelaars uit het future® linear-schakelaarprogramma in antraciet en studiowit. 

 

Geïntegreerde producten van ABB en Busch-Jaeger: 

Schakelaars en contactdozen uit de serie future® linear