Busch-Jaeger in boho stijl woonkamer

Interieurtrends

Boho_

Voor creatieve vrije geesten, zowel onconventioneel als natuurlijk: de bohostijl. 

De moderne bohostijl is gebaseerd op het beroemd-beruchte ‘savoir-vivre’ van de 19e eeuw en het zogenaamde ‘hippie-chic’ van de 20e eeuw. Het kan worden omschreven als levendig, non-conformistisch, maar ook casual elegant. 

Bijna alles mag en kan: natuurlijk hout, bamboe of rotan, textiel in etnisch design met franjes, pompons, kwastjes en exotische kamerplanten. De bohostijl leent zich perfect voor zowel een natuurlijk-neutraal interieur als voor kleurrijke accenten. 

Natuurlijk en kleurrijke accenten
Busch-Jaeger schakelaar in boho stijl

Een belangrijk kenmerk van de bohostijl is natuurlijke eenvoud ... en gelukkig sluiten natuurlijkheid en kleurrijke accenten elkaar niet uit! Als je ze mooi combineert, vullen ze elkaar aan tot een harmonieus interieur. Neem bijvoorbeeld deze woonkamer: meubels van natuurlijk hout en textiel, rotan accessoires, gedroogde bloemen en een duifblauw plafond. Wat past hier perfect bij? De Busch-axcent® pur-schakelaar met oceaanblauw frame van echt glas. Met zijn hoogwaardige materialen is hij een smaakvolle aanvulling op de bohostijl. 

s