Elektrische installatie voor uw huis

Een huis te plannen en vorm te geven is één van de belangrijkste en emotioneelste momenten in het leven. Met de eerste spade die in de grond wordt gestoken begint een nieuwe, spannende levensfase tussen de eigen vier muren.

Oplossingen voor uw huis

Van levensdroom tot leefruimte
Het leven wordt kinderspel. Want voor meer levenskwaliteit hoeft u voortaan minder te doen. Intelligente technologie werkt alle dagelijkse handelingen in een mum van tijd af. Of hoe een huis verandert in een thuis. Een leefruimte met een aangename, behaaglijke sfeer. Met een behaaglijke atmosfeer. Optimaal klimaat. Sfeervol geënsceneerde verlichting en muziek. Met Busch-Jaeger centraal geïnstalleerd en gestuurd. In de oplossingen geven we u handige tips over de vormgeving van individuele ruimtes met meer comfort, zekerheid en efficiëntie.

De waarde van design

Pretentie en esthetiek
Vorm en functie in perfecte harmonie. Design is een belangrijk deel van het leven en weerspiegelt individualiteit en karakter. Juist bij nieuwbouw, maar ook bij rennovaties heeft u alle vrijheid de planning exact af te stemmen op uw persoonlijke eisen. De meermaals onderscheiden producten van Busch-Jaeger overtuigen met fascinerende opties en innovatieve techniek. Ze verlenen leefruimtes niet alleen een bijzondere charme, maar ook functionaliteit op het hoogste niveau

Spel met licht en schaduw

Jaloezieën en nieuwe mogelijkheden
Comfortabel begin van de dag. Het innovatieve jaloeziemanagement van Busch-Jaeger opent nieuwe perspectieven voor het leven in het eigen huis. Het stuurt handmatig of automatisch alle elektrische jaloezieën, rolluiken en markiezen. Dat schept niet alleen een positieve atmosfeer maar ondersteunt ook de efficiëntie en veiligheid. Zo wordt niet alleen het ontwaken een ontspannen en comfortabel genoegen.

Kleine en grote momenten

Altijd in het passende licht
Leven heeft licht nodig. Omdat licht warmte en geborgenheid biedt. Licht schept de juiste atmosfeer, helpt bij de oriëntatie en zorgt voor zekerheid.

Meer informatie

Gewoon modern leven

Multimediaal en digitaal.
Smartphones en tablets vormen vandaag de dag een vast bestanddeel van het dagelijks leven. De multimediale mogelijkheden kunnen flexibel en comfortabel met de Busch-AudioWorld® worden uitgebreid.

Meer informatie over multimedia

Speels en eenvoudig

Het hele huis besturen.​​​
Met de intelligente huisbesturing van Busch-Jaeger kan het hele huis of individuele ruimtes doelgericht worden aangestuurd.

Meer informatie

Altijd een aangenaam klimaat.

In iedere ruimte
Individuele comfortatmosfeer. Een perfecte ruimtetemperatuur hoort daarbij. Kamerthermostaten van Busch-Jaeger maken dit mogelijk.

Meer informatie over ruimtetemperatuurregelaars

Gebruiksaanwijzingen

Technische gegevens in de Online-Catalogus
In de Busch-Jaeger Online-Catalogus op www.BUSCH-JAEGER-CATALOGUS.nl vindt u alle technische gegevens bij de artikelen zoals gebruiksaanwijzingen, maattekeningen en aansluitschema's, bestekteksten, certificaten, software, stuklijsten en nog veel meer. Zoek eenvoudig op artikelnummer, bestelnummer of tekst.