Efficiënte planning en constructie

Onze product- en systeemoplossingen helpen elektrische planners om hun projecten creatief te plannen en op een tijdbesparende manier te implementeren. Zodat u en uw klanten tevreden zijn.

 

Het materiaal voor karakter is uniciteit

Het hele gebouw weerspiegelt de houding van de vormgever of investeerder. Zichtbaar door design. Beleefbaar door functionaliteit. Voelbaar door comfort. Betaalbaar door rentabiliteit. Dit wordt mogelijk dankzij de producten voor elektro-installatie en gebouwsysteemtechniek van Busch-Jaeger.

Inspiraties voor uw project

Het leven wordt gemakkelijk. Omdat voor een betere kwaliteit van leven u vandaag minder hoeft te doen. Intelligente technologie doet het dagelijkse werk in seconden. Een huis verandert al in een huis. Een ruimte in woonruimte met een aangename sfeer. Met een gezellige sfeer. Optimaal klimaat. Sfeervol geënsceneerd licht en geluid. Ontworpen en gecontroleerd door Busch-Jaeger. In de inspirerende werelden geven we u nuttige tips voor het ontwerpen van individuele kamers met meer comfort, veiligheid en efficiëntie.

Overtuigend door de realiteit – voortreffelijke referenties

Gerenommeerde architectenbureaus uit de hele wereld vertrouwen reeds vele jaren op de oplossingen voor gebouwsturing van Busch-Jaeger. Zij vertrouwen op het voortreffelijke design, de innovatieve technologie en een eersteklasservice uit één hand. Vooral bij complexe en internationale projecten profiteert u al bij de planning van de vele voordelen.

Busch-Jaeger Online Catalogus

Alle productrelevante informatie zoals gebruiksaanwijzingen, maattekeningen, aansluitschema's, bestekteksten, certificaten, applicaties, firmware en extra tools voor de individuele producten vindt u in de Online Catalogus van Busch-Jaeger onder www.busch-jaeger-catalogus.nl.

  • Actuele producten en archief. De Busch-Jaeger Online Catalogus biedt directe toegang tot een compleet overzicht met alle producten en toepassingen van Busch-Jaeger. Hier vindt u alle productdetails inclusief combinatiemogelijkheden, maattekeningen, aansluitschema's, gebruiksaanwijzingen, technische handboeken, certificaten en software.
  • Tips & Trucs helpen op veel gebieden al in de voorbereidende fase en zorgen ervoor dat u op uw werkzaamheden bent voorbereid. Onnodige ritten voor vervolgreparaties of ontbrekende onderdelen worden zo vermeden.
  • De online-stuklijst zorgt tot het laatste detail voor een perfecte projectplanning. U kunt reeds in de voorbereidende fase alle benodigde onderdelen vastleggen. Het systeem informeert u automatisch over de benodigde componenten. U krijgt een compleet overzicht van alle afzonderlijke posten, direct met prijzen en persoonlijke kortingen. U kunt uw klanten een gedetailleerde kostenraming geven en heeft uw eigen omzet daarbij volledig onder controle.
  • In de rubriek Mijn softwaredownloads onder  www.busch-jaeger-catalogus.nl/software vindt u een overzicht van alle downloadbestanden. U kunt kiezen uit ETS3-applicaties, ETS4-applicaties, firmware en extra software of u kunt eenvoudig alles weergeven. Met de sorteerfunctie op bestelnummer, artikelnummer, softwareversie of datum vindt u snel de gewenste versie.

 

Teksttol

Labels op schakelaars bieden oriëntatie en vereenvoudigen de bediening. Met onze gratis online-tool is het bijzonder eenvoudig om uw klanten professioneel gelabelde schakelaars aan te bieden en met deze service te scoren.
In plaats van slecht passende etiketten, ingewikkelde tekstopmaak met de computer of slecht leesbare, vaak niet zo fraaie handgeschreven labels, maakt u nu snel exact passende labels. Onder www.busch-jaeger-labelingtool.com vindt u alles wat u daarvoor nodig heeft.

Snelle productselectie met labels op maat.

Op- of inbouw, spatwaterdicht, veiligheidsschakelaars, KNX-bedieningselementen: met het assortiment van Busch-Jaeger is de keuze aan u. Met enkele klikken gaat u naar het juiste product. Voor de duidelijkheid worden de schakelaars ook altijd met een foto weergegeven. Op basis van uw keuze legt het systeem automatisch het formaat en het aantal etiketten per eenheid vast, zodat de grootte en het aantal kloppen. Voor individuele labels die u live in het product configureert kunt u bovendien kiezen tussen verschillende drukopties zoals witte of zwarte letters op transparante folie.

Gratis downloaden of voordelige printservice.

Als u zelf wilt printen, downloadt u gratis het model in PDF-formaat. Of u gebruikt onze voordelige printservice. Via onze printservice is het overigens ook mogelijk witte tekst op transparante folie af te drukken. Of u nu het gratis model downloadt of gebruik maakt van de voordelige printservice: met het krachtige labelingtool van Busch-Jaeger profiteert u van kwaliteit, snelheid en tevreden klanten.

 

 

CAD-symbolen

Voor de planning van een KNX-installatie stelt Busch-Jaeger voor alle producten een symbool beschikbaar, dat in de installatieschema's kan worden ingetekend.

U kunt deze als JPEG- en DXF-bestand downloaden. Een overzicht van alle beschikbare symbolen vindt u in het PDF-bestand.

Meer informatie