#SMARTERTOGETHER

Welcome to our smarter city

Light + Building 2022_

Highlights & Innovaties

Rondom Light + Building

Onze producthighlights

We kijken ernaar uit om onze producthighlights en innovaties ook dit jaar weer live op de beurs van Frankfurt te kunnen presenteren. Hier vindt u een selectie van onze nieuwe producten. 

Installateur Simon

Aanwezig op Light + Building 2022 

Hoewel installateur Simon de laatste tijd vooral veel digitaal voor ons op weg was, is hij tijdens Light + Building 2022 live aanwezig op onze stand. Hier ervaart hij al onze noviteiten, innovaties en actuele trends, en natuurlijk neemt hij ons hier ook digitaal in mee. 

Werkstations

Young Competence 

Busch-Jaeger en ABB zijn ook dit jaar weer aanwezig op de werkplaatsstraat van Light + Building. Op verschillende werkstations van tal van uiteenlopende fabrikanten, is er de mogelijkheid om uw technische vaardigheden te testen – en aan het einde misschien wel mooie prijzen te winnen. Met in totaal acht verschillende opdrachten, kunt u niet alleen laten zien dat u beschikt over veel kennis en twee rechterhanden, maar kunt u onze producten ook live ervaren. 

Light + Building digitaal

Beleef de beurs digitaal 

Naast de producten en systemen op onze stand op Light + Building, bieden we u ook de mogelijkheid om ons aanbod digitaal te zien. Zo beleeft u de beurs gewoon online.  

Webinar Light + Building in 40 minuten

Van 2 t/m 6 oktober 2022 vond de Autumn-editie van Light + Building in Frankfurt plaats. Uiteraard was ook ABB aanwezig met tal van nieuwe producten en oplossingen. Welke dat waren? We nemen u in dit beurswebinar in 40 minuten mee langs alle highlights. Zo laten we u nieuwigheden vanaf de beursvloer zien, neemt trendwatcher Nils Mueller u mee naar 2030 en nemen we tijdens een paneldiscussie alle getoonde innovaties onder de loep.

arrow left
arrow right

Welcome to our Smart City

SMARTER HOME

Stap binnen in de wereld van Smart Homes. Op onze stand vindt u tal van nieuwigheden om wonen nog slimmer, comfortabeler, veiliger en energiezuiniger te maken. Van slimme panelen en deurcommunicatie tot ruimtetemperatuurregeling en Smart Room-besturing  

SMARTER MOBILITY

Ontdek de intelligente oplossingen voor de mobiliteit van de toekomst. ABB legt de basis voor duurzame en emissievrije mobiliteit; voor iedereen toegankelijk bovendien. Hierin biedt ABB een totaaloplossing. Van compact AC-laders tot innovatieve on-demand-laadsystemen voor elektrische bussen. 

SMARTER BUILDING

Ontdek onze oplossingen voor Smart Buildings. Met intelligente gebouwoplossingen profiteert u van de kwaliteiten en knowhow van ABB op het gebied van gebouwautomatisering – zowel voor elektrische als mechanische gebouwsystemen. 

Highlights

Ook deze editie van Light + Building hebben we tal van interessante thema’s voor u verzameld. Ontdek de door ons gepresenteerde Busch-Jaeger-producten en -noviteiten.

Busch-free@home® flex

Met Busch-free@home® flex legt u de basis voor een Smart Room en slimme bediening van verlichting en/of zonwering. In plaats van handmatige bediening zijn bijvoorbeeld jaloezieën nu met één druk op de knop te bedienen en dankzij slimme technologie kunt u verschillende zonweringsstanden opslaan. 

De functies liever configureren en bedienen met een app? Busch-free@home® flex biedt zonder extra bedrading een eenvoudige upgrade naar draadloos. Dit maakt de besturing van Smart Rooms slimmer en gemakkelijker dan ooit. 

Meer beleven

Nieuw Smart HomePanel

Busch-SmartTouch® 10” 

Nog nooit zag Smart Room-besturing er zo goed uit. Met vier spannende kleurvarianten – zwart, roségoud, goud en roestvrij staal – past het paneel harmonieus in elk eigentijds interieur. En ook qua gevoel en bediening bevindt de Busch-SmartTouch zich op the next level. Het 10-inch glazen IPS-scherm met hoge resolutie maakt een kijkhoek van 80° in alle richtingen mogelijk, en het is zeer gevoelig voor aanraak- en veegbewegingen. Het paneel ondersteunt ABB i-bus® KNX, Busch-Welcome® (2-draadssysteem) en Busch-free@home®. 

Meer beleven

Energiemanagement

Een slimme, verbonden woning verhoogt niet alleen het comfort en de veiligheid, maar kan ook helpen om energie en kosten te besparen. Op Light + Building presenteren we de nieuwste productoplossingen voor integratie in het Busch-free@home®-systeem. Zo kunt u eigentijds en intelligent energiebeheer in elke woning sturen. 

Meer beleven

Installateursportaal

Via het installateursportaal kan een installateur (met toestemming van de bewoner) op afstand direct toegang krijgen tot het Busch-free@home®-systeem van deze bewoner. Om zo aanpassingen en onderhoud op afstand efficiënt door te voeren. Of om vooraf te bepalen welke onderdelen defect zijn en deze tijdens de afspraak meteen mee te nemen. Dit bespaart zowel tijd als geld en moeite voor zowel installateur als eindgebruiker. 

Naar het installateursportaal

Busch-Radio DAB+

In de badkamer ontspannen met prachtige muziek of in de werkkamer luisteren naar het laatste nieuws; dat kan voortaan heel comfortabel met digitale Busch-Radio DAB+. Ruimtebesparend geïnstalleerd in een inbouwdoos, zorgt deze overal op onopvallende wijze voor de juiste sfeer. En dat natuurlijk met de beste geluidskwaliteit. 

Meer beleven

Busch-free@homePanel 4,3"

Het nieuwste binnenstation voor Busch-Welcome® combineert een stijlvol design met optimale functionaliteit. Naast de bedrade verbinding met Busch-Welcome® biedt het 4,3"-paneel de mogelijkheid om tot 8 mobiele apparaten draadloos met myBUSCH-JAEGER te verbinden. 

Meer beleven

Modulaire buitenposten

Met de nieuwe modulaire buitenposten voor Busch-Welcome® zijn de stations naar wens samen te stellen. Puur audio of toch een video-module? De beldrukker met knoppen of buttons? Toegang met een pincode of toch liever met een vingerafdruk? Het maakt niet uit, want met onze modulaire buitenposten heeft u oneindig veel combinatiemogelijkheden en kan het deursysteem individueel vormgegeven worden. 

Meer beleven

Busch-Tenton®

Nu ook voor Busch-free@home®  

Busch-Tenton® is meer dan slechts een sensor voor ruimteregeling alleen. Het is een multifunctioneel apparaat dat sensoren voor temperatuur, luchtvochtigheid en CO2 combineert in aanvulling op ruimteregeling zoals slimme verlichting en jaloeziesturing. Dat in combinatie met comfortabele en volledig geautomatiseerde bediening. En met de mogelijkheid om aanzienlijk op energie te besparen. Zowel het design als de functies en voorinstellingen van de knoppen kunnen bovendien volledig aangepast worden op basis van persoonlijke behoeften. 

Meer beleven

ABB-highlights

Ontdek de nieuwste highlights en innovaties van ABB 

Als vooraanstaand technologieleider stuwt ABB de transformatie van de samenleving en industrie wereldwijd krachtig voort naar een productievere en duurzamere toekomst. Dit illustreren we op Light + Building met verschillende innovaties en noviteiten. 

Naar de highlights
arrow left
arrow right

Downloads

Meer weten over onze producten, systemen en oplossingen? Op onze toolpagina op de website vindt u naast handige apps ook andere informatie als brochures, handleidingen, FAQ's en nog veel meer. 

Brochure - Smarter Home
Brochure - Smarter Home
Brochure - Busch-free@home®
Brochure - Busch-free@home®
Busch-flexTronics
Busch-flexTronics
Brochure - Lichtschakelaars assortiment
Brochure - Lichtschakelaars assortiment