Configuratoren

Busch-Terminal-configurator

Met de Busch-Terminal-configurator kun je je eindklanten vanaf het begin af aan deskundige ondersteuning bieden bij het plannen van hun nieuwe Smarter Home. 

Projectregistratie en voorbereidende planning voor elektrotechnisch installateurs

Met de Busch-Terminal bieden wij je een configurator waarmee je eenvoudig KNX-projecten kunt plannen en die je ondersteunt bij de planning van Busch-free@home® en standaard elektrische installatieprojecten. De tool biedt je de optimale basis voor een professionele plannings- en kostenberekening en bespaart je zo veel tijd en moeite. 

Met de Busch-Terminal kun je samen met eindklanten in een handomdraai schakelaar- en wandcontactdooscombinaties kiezen, Smart Home-opties controleren en verschillende netwerkproducten als een video-intercomsysteem in het project integreren. 

Voordelen van Busch-Terminal

» Je kunt gratis een onbeperkt aantal projecten aanmaken 
» Je hebt alleen een myBUSCH-JAEGER-account nodig 
» Praktische ontwerpen volgens de installatieaanbevelingen van de HEA vereenvoudigen de projectplanning 
» Weergave van de totaalprijs inclusief montagekosten en nog veel meer 
» Gebouwen kunnen vooraf in 2D en 3D worden gepland en gevisualiseerd voor klanten 
» Projecten kunnen snel en eenvoudig worden geconverteerd naar andere Smart Home-systemen of -technologieën* 
» Gegevensexport via GAEB, xi:opd, CSV 
» Documenten zoals bestek, apparatuurlijsten en planningsoverzichten kunnen met één klik worden aangemaakt   

*Je kunt een reeds aangemaakt project achteraf converteren. Dat betekent dat de Busch-Terminal je met slechts een paar klikken een alternatief laat zien voor een gepland standaardobject met de bijbehorende artikelen, bijvoorbeeld in Busch-free@home®. Dit inclusief de totaalprijs en met de noodzakelijke programmeerkosten. 

Busch-Terminal in één oogopslag

Snelle projectplanning

Busch-Terminal biedt je verschillende mogelijkheden en maakt het je gemakkelijk om samen met je eindklant snel aan de slag te gaan met het plannen van de elektrische installatie. 

Er is een groot aantal praktische ontwerpen beschikbaar, die zijn opgebouwd volgens de installatieaanbevelingen van de HEA. Dit bespaart je kostbare tijd bij de projectplanning. Daarnaast kun je plattegronden importeren in Busch-Terminal. 

Visualisatie van projecten

Met de 2D- en 3D-functies kun je de geplande projecten visualiseren. Dit biedt je de mogelijkheid om de projecten voor je klanten te illustreren en een eenvoudigere planning te realiseren op basis van de ruimtelijke weergave. 

Snelle materiaalopname

Met een paar klikken kun je etages en ruimtes aan projecten toevoegen, een Smart Home-technologie selecteren en zo het assortiment filteren. Dit maakt het makkelijker om de gewenste producten te plannen en te selecteren. Voor een direct overzicht kun je de artikelen toewijzen aan verschillende etages en ruimtes. 

Tutorials

Zo werkt de Terminal-configurator

Snel en eenvoudig aan de slag gaan met Busch-Terminal? Bekijk onze videotutorials. Je vindt de volledige playlist hier.

» Naar de playlist op YouTube

 • Een project starten

  In deze video laten we je zien hoe je een nieuw project start in Busch-Terminal door het project aan te maken, de gewenste technologie te selecteren en projectinformatie toe te voegen. 

  Naar de YouTube-video
 • Basisfuncties

  In deze video laten we je de basisfuncties van Busch-Terminal zien. Van het aanmaken van een project en het selecteren van projectontwerpen tot het toevoegen van individuele apparaten van de merken Busch-Jaeger en ABB. 

  Naar de YouTube-video
 • 2D- en 3D-functie gebruiken

  In deze video laten we je zien hoe je de 2D- en 3D-functies in de Busch-Terminal kunt gebruiken om de projecten van je klanten bijvoorbeeld te visualiseren. Bovendien maak je de projectplanning nog eenvoudiger door bijvoorbeeld de plattegrond van het gebouw te importeren. 

  Naar de YouTube-video
 • Project converteren

  In deze video laten we je de verschillende mogelijkheden zien om je projecten te converteren naar Busch-Terminal. 

  Naar de YouTube-video
 • Smart Home-technologie converteren

  In deze video laten we je de mogelijkheden zien om in een project een geselecteerde Smart Home-technologie te converteren naar een andere Smart Home-technologie. 

  Naar de YouTube-video
Online seminars

Naast onze videotutorials houden we ook online seminars over onze producten en tools. 

In een seminar van 90 minuten laat een deskundige medewerker zien hoe je Busch-Terminal optimaal kunt gebruiken om zo de projectplanning zo eenvoudig mogelijk te maken. 

Ken je onze zoekfunctie voor installateurs al?

Met onze zoekfunctie voor installateurs hebben eindklanten een tool in handen die het nog makkelijker maakt om jou als elektroprofessional te vinden. Daarom hebben we onze zoekfunctie volledig herzien en nieuwe functies toegevoegd. Ontdek alle voordelen van het nieuwe zoeken en registreer je vandaag nog! 

Meer informatie