Man op tablet in een kale woning

Planningstools

Bouwplanner

Met de Busch-Bouwplanner van Busch-Jaeger kun je schakelaar- en wandcontactdooscombinaties heel eenvoudig en met slechts enkele kliks plannen. Gewoon slim. 

Busch-Bouwplanner

Met de Busch-Bouwplanner heb je een web-app tot je beschikking, waarmee je de elektro-installatie en de benodigde materialen op de bouw heel gemakkelijk via een smartphone, tablet of laptop kunt plannen. 

» Naar de web-app

Eén tool, alles bij de hand

Vaak worden op de bouw de materialen voor het werk van de volgende dag snel op een papiertje geschreven. Aantekeningen die door de collega's op kantoor vaak moeilijk te ontcijferen zijn en/of die zorgen voor verschillen in hoeveelheden, met verkeerd of ontbrekend materiaal tot gevolg. De Busch-Bouwplanner ondersteunt bij het opstellen van een degelijke materiaallijst voor de volgende werkzaamheden. En zorgt voor duidelijke communicatie tussen bouwplaats, kantoor en groothandel – en dat via elk apparaat. 

Voordelen van de Busch-Bouwplanner
Bouwplanner app in een kale woning

» Compatibel met elke smartphone, tablet en laptop  
» Snelle en overzichtelijke materiaalopname 
» Plausibiliteitscontroles van afdekramen, centraalplaten, sokkels 
» De aantallen in een combinatie worden met één klik verhoogd  
» Optioneel te sorteren op basis van etages en ruimtes  
» Vooraf gedefinieerde veelgebruikte combinaties en de mogelijkheid tot het samenstellen van eigen individuele combinaties 
» ‘Schone’ bestellijsten in pdf of Excel voor verder gebruik in de Online catalogus 

De Bouwplanner in één oogopslag

Basisinstellingen en toegang tot de materiaalopname

Bouwplanner app om basisinstellingen en toegang te regelen

Het projecttype en eigen installatiegewoonten kunnen worden vastgelegd in de voorinstellingen. Dit omvat de keuze van de gebruikte SAT- en datacontactdozen, evenals de installatie met of zonder verhoogde aanrakingsbescherming. Deze instellingen kunnen later op elk moment worden gewijzigd.

Snelle materiaalopname

Bouwplanner app om overzicht te houden op materiaal

In slechts een paar kliks is het assortiment te filteren en kunnen de gewenste producten uitgekozen worden. Veelgebruikte combinaties zijn als favorieten te markeren. En om het overzicht te behouden, kan het materiaal onderverdeeld worden per etage of ruimte.   

Eenvoudig bestellen

Bouwplanner app om eenvoudig te bestellen

Het opgenomen materiaal wordt overzichtelijk weergegeven in een onderdelenlijst en kan afzonderlijk als pdf of in Excel verder worden verwerkt en gebruikt. Ook is het mogelijk om de gegevens over te zetten naar de Online catalogus van Busch-Jaeger. De aangemaakte stuklijsten kunnen rechtstreeks naar de elektrotechnische groothandel worden gestuurd, waar extra installatiemateriaal kan worden toegevoegd en besteld. 

Web-app

Bouwplanner app overal beschikbaar

De Busch-Bouwplanner is speciaal ontworpen als webapp voor mobiele apparaten zoals smartphones en tablets. Omdat het een web-app is, hoeft de tool niet op het betreffende eindapparaat te worden geïnstalleerd, maar is deze direct via de browser toegankelijk. Wij raden aan om op het startscherm van het betreffende eindapparaat een favoriet (bookmark) aan te maken, zodat je op de bouw altijd en zonder veel gedoe toegang hebt tot de Bouwplanner.

Zo werkt de Bouwplanner