Man en vrouw kijken naar een Smart home app

Busch-free@home® Next APP

Smart Homes binnen handbereik

Met de Busch-free@home® Next APP bestuur je complete woningen heel comfortabel met één enkele app. Configureer en bedien Busch-flexTronics® wireless of het Busch-free@home®-systeem eenvoudig en intuïtief met deze Smart Home-app. Ontdek de verschillende functies en mogelijkheden voor elk Smart Home.  

Naar de App Store
Naar de Play Store

Busch-free@home® Next APP

Smart home app van Busch-JAeger

De Busch-free@home® Next APP is dé app voor de aansturing van Smart Homes. De app is beschikbaar voor zowel iOS als Android. 

» Naar de App Store
» Naar de Play Store

Welkom in je Smarter Home!

Vrouw en man kijken naar Smart home app op tablet

We hebben de gebruikersinterface voor het bedienen van Smarter Homes herzien. Het resultaat? Intuïtieve menunavigatie, alles wat belangrijk is in één oogopslag en slimme functies met slechts één vingerbeweging. Het juiste licht voor een gezellige avond op de bank of voor het naar bed gaan, is slechts een paar klikken verwijderd. En het mooiste is dat bewoners dankzij de app hun Smarter Home altijd en overal kunnen bedienen en monitoren. 

Slimme functies in één Smart Home-app

Ontdek geselecteerde functies in deze Smarter Home-app. Alle functies en voordelen van het Busch-free@home®-systeem vind je hier

Schakel eenvoudig alle lichten uit

Met slechts één tik met je vinger kun je alle lichten binnen het Smarter Home-systeem eenvoudig uitschakelen. Vooral handig bij het verlaten van de woning of als de dag ten einde loopt.

De woning houdt het weer in de gaten

Met de integratie van een weerstation in een Smarter Home, reageert de woning op de actuele weersituatie door bijvoorbeeld bij storm de rolluiken omhoog te doen en ze zo te beschermen tegen schade.

Bestuur woningen ook onderweg

Met de app kun je ook onderweg het Smarter Home-systeem bedienen en zo bijvoorbeeld al vanuit het werk de ideale temperatuur instellen. 

Gasten warm ontvangen

Dankzij de integratie van Busch-Welcome® heb je via slechts één app ook toegang tot het deurcommunicatiesysteem en kunnen bewoners zo op elk moment zien wie er voor de voordeur staat. 

Ontdek de nieuwe Smarter Home-app

Home

Man en vrouw kijken naar Smart home app op smartphone

De tab ‘Home’ biedt een compleet overzicht van het Smart Home en de verschillende functies in huis. Via iconen kun je direct de complete verlichting, raambekleding, raamcontacten en nog veel meer inzien en besturen. Via ‘Weer’ zie je de actuele weergegevens die via het weerstation worden weergegeven. En met individuele favorieten kun je snel favoriete functies tevoorschijn toveren. 

Ruimtes & apparaten

Hier heb je toegang tot alle in het Smart Home opgenomen apparaten; oftwel gesorteerd op functie (bijvoorbeeld licht), oftewel per ruimte (bijvoorbeeld de woonkamer). 

Automatisering & scènes

Via het gedeelte Automatisering & scènes heb je toegang tot geautomatiseerde processen zoals timers, scènes en acties. Zo kun je bestaande tijdprogramma's activeren of deactiveren, scènes instellen en bewerken, of acties als geofencing configureren. 

Notificatiecentrum

Alle systeemmeldingen worden hier opgeslagen en bewoners hebben de mogelijkheid om het systeem met hun smartphone en myBUSCH-JAEGER te verbinden. 

Jouw Smarter Home, jouw gegevens

In een Smarter Home kunnen bewoners functies en automatiseringen gebruiken die het beste bij hen en bij hun dagelijkse leven passen. Net als het Smart Home zelf, blijven gegevens strikt vertrouwelijk en kunnen ze niet door ons worden ingezien. De communicatie van de app met het System Access Point is end-to-end versleuteld. 

Ontdek onze slimme systemen

Van Smart Room-besturing via de bediening van een compleet Smart Home tot de integratie van deurcommunicatie bieden we verschillende oplossingen en zo voor elk wat wils. 

Busch-flexTronics® wireless

Smart room-besturing

Elke willekeurige ruimte in huis slim maken? En het systeem in de toekomst eenvoudig uitbreiden? Leg de basis voor elke slimme ruimte met Busch-flexTronics® wireless. En upgrade het systeem in de toekomst desgewenst tot een compleet Smart Home-systeem. 

Meer beleven

Busch-free@home®

Huisbesturing

De complete woning slim maken? Dan is het Busch-free@home®-systeem wellicht precies de juiste oplossing voor je wensen en je woning. 

Meer beleven

Busch-Welcome®

Deurcommunicatie

Als je overweegt een woning slim te maken, denk dan ook eens aan de deurintercom. Met ons deurcommunciatiesysteem heb je tal van mogelijkheden om gasten een warm welkom te geven, ook heel comfortabel via de app.  

Meer beleven