Kwaliteiten

Slimmer, omdat we marktleider zijn

Een betrouwbare basis, voortdurende innovatie

Ruime kennis en ervaring

Expert in elektrotechniek, huis- en gebouwbesturing

Als onderdeel van de ABB Group bouwt marktleider Busch-Jaeger op meer dan 130 jaar ervaring in de installatietechniek. Van schakelmateriaal en dimmers tot bewegingsmelders en geavanceerde producten voor huis- en gebouwautomatisering. Ruim 6.000 intelligente en complete oplossingen die het leven comfortabeler, veiliger en energie-efficiënter maken. En het werk van installateurs makkelijker.

Zo bieden we voor alle situaties, toepassingen en omgevingen een passende oplossing.

 

Duurzame domoticatoepassingen

Toekomstbestendige oplossingen

Busch-Jaeger staat garant voor voortdurende innovatie op het gebied van energie-efficiënte en intelligente elektrische installaties. Het Busch-free@home®-huisbesturingssysteem is daar een perfect voorbeeld van. In een Smarter Home profiteert u namelijk van de meest up-to-date huisbesturingstechniek en bovendien is een slimmer huis duurzamer. Zo geniet u van meer wooncomfort en bespaart u kosten. Dat maakt domotica een veilige investering voor de toekomst.

Gegevensbeveiliging

Betrouwbare bescherming van uw gegevens

Met de vele innovaties in intelligente netwerken groeit ook de angst voor een onveilige omgang met data en de manipulatie ervan. Onze Smart Home-systemen zijn uitgebreid op veiligheid getest en gecertificeerd. 

Om uw gegevens te beschermen tegen diefstal, is het dataverkeer tussen het Busch-free@home®-systeem, de mobiele apparaten en de Busch-free@home® APP next vergrendeld. 

De beveiligingsprogramma’s zijn ontwikkeld door ABB Research Centers en getest door onafhankelijke testlaboratoria. IT-specialisten testen bovendien de beveiligingsmaatregelen voortdurend op zwakke plekken en zorgen voor continue updates en optimalisatie. Ook volgen onze installateurs regelmatig bijscholing op het gebied van een veilige installatie en configuratie van domoticasystemen.

 

Kwaliteit 'made in Germany'

Eersteklas kwaliteit

De bedrijfsstrategie is gebaseerd op vier pijlers: kwaliteit, milieu, arbeidsveiligheid en energie. Deze worden met een geïntegreerd managementsysteem voortdurend ontwikkeld en verbeterd. Busch-Jaeger ziet niets geïsoleerd, maar ziet alle operationele processen als één geheel. Een complexe taak, omdat enerzijds de focus ligt op de eisen van de klant en anderzijds de veiligheid in het arbeidsproces, de impact op het milieu en het energieverbruik van centraal belang zijn. 

Om deze doelstellingen te realiseren, hebben wij de managementsystemen gebaseerd op ISO-normen. Zo voldoen alle producten en oplossingen aan de hoge eisen van DIN EN ISO 9001∶2015. Daarnaast voldoet het bedrijf aan de internationale milieunorm conform DIN EN ISO 14001∶2015. Ook is Busch-Jaeger als eerste bedrijf in Duitsland door de EnergyAgency NRW-gecertificeerd voor de invoering van een energiemanagementsysteem conform DIN EN ISO 50001∶2018. Een duidelijk kader voor duidelijke doelstellingen. Duurzaamheid komt nu eenmaal niet vanzelf; het komt tot leven in Busch-Jaeger.