Veiligheid

Waarom onze Smart Home-producten je leven veiliger maken

Woon veiliger met onze Smart home-beveiligingsoplossingen.

Woon veilig en ontdek de redenen voor gewoon een goed gevoel

De Smarter Home-beveiligingsoplossingen van Busch-Jaeger houden een oogje in het zeil. Met deurcommunicatie, aanwezigheidssimulatie, raambewaking, CO-, rook- en bewegingsmelders, en warmte- en waterdetectoren. Voor een veilig gevoel en een goede nachtrust.

< Terug naar Smarter Home

Ook op vakantie een blik op je voordeur

Reden #13

DEURCOMMUNICATIE 

Waar je ook bent, zien wie er aanbelt? Praten met diegene en zelfs de deur op afstand openen? En via camerabeelden bekijken wie er voor je deur stond toen je even niet thuis was? Met Busch-Welcome®-deurcommunicatie heb je je hele huis onder controle. En kun je zelfs binnenkomen met je pincode, een kaartlezer of gewoon simpelweg met je vingerafdruk.

Digitaal weerstation

Digitaal weerstation: de luifel automatisch sluiten bij storm of regen

Reden #21

WEERSTATION

Of het nu stormt, waait of regent, jij hoeft je in ieder geval geen zorgen te maken. Het Busch-free@home®-weerstation registreert namelijk alle weersomstandigheden en onderneemt direct actie. Waait het te hard? Dan gaat je zonwering automatisch naar boven. En als je per ongeluk het dakraam open hebt laten staan, krijg je gewoon een waarschuwingsbericht. 

Net doen alsof je thuis bent!

Reden #9

AANWEZIGHEIDSSIMULATIE

Of je nu naar Amsterdam, de Ardennen of Amerika gaat: je woning wil je met een gerust hart achter kunnen laten. Doe net alsof je thuis bent met Busch-aanwezigheidssimulatie. Het opent ’s ochtends automatisch de zonwering, schakelt ’s avonds de verlichting aan en zet regelmatig de tv aan en uit. Zo schrik je ongewenste bezoekers af en kun je zorgeloos op reis. 

Smart Home-bewegingsmelders

Smart Home-verlichting die aangaat als dat nodig is

Reden #25

BEWEGINGSMELDERS

Nooit meer alleen met de innovatieve bewegingsmelders van Busch-Jaeger. Onmerkbaar staan ze altijd voor je klaar en zijn ze elke situatie de baas. Of je nu naar het toilet of de kelder moet; het licht schakelt automatisch aan en gaat weer uit als je de ruimte verlaat. En buiten? Daar activeren ze bijvoorbeeld de verlichting zodra ze beweging detecteren. Wel zo veilig. 

In één keer alle lampen aan

Reden #5

PANIEKSCHAKELAAR

Ken je dat? Lig je net lekker in te dutten, en dan hoor je ineens iets. Is het de hond, een kat of zijn het misschien toch de buren? Natuurlijk kun je gewapend met een honkbalknuppel de trap aflopen, maar één druk op de paniekschakelaar is een stuk gemakkelijker. Hiermee activeer je direct alle ingestelde binnen- en buitenverlichting en schrik je ongewenste bezoekers snel af.

Overspanningsbeveiliging

Een gerust gevoel bij onweer

Reden #26

OVERSPANNINGSBEVEILIGING

Wist je dat blikseminslag op wel twee kilometer afstand schade kan veroorzaken aan je elektrotechnische installatie? En dus aan je kostbare apparatuur en bijvoorbeeld de foto’s van je dierbaren op je computer. Een zogenaamde overspanning installatie beschermt je hiertegen. Hij maakt de installatie spanningsloos, ook als het om een netstoring gaat. 

In één oogopslag zien of de ramen dicht zijn

Reden #10

RAAMMELDERS

Controleer je ook tig keer de ramen voordat je de deur uit gaat? Heb je per ongeluk een raam open laten staan tijdens een stortbui? Of vergeet je sowieso met regelmaat de ramen te sluiten? De Busch-free@home®-raammelder laat je precies zien welke ramen wel en welke niet vergrendeld zijn. Optimale bescherming tegen ongewenst bezoek en erg handig bij regen. 

Smart Home-raammelders

Luid en duidelijk gewaarschuwd worden bij rook en brand

Reden #43

ROOKMELDERS

Brand zit helaas in een klein hoekje. Bijvoorbeeld als gevolg van een kapotte kabel of defecte elektrische apparatuur. Gelukkig houden de uiterst gevoelige rookmelders van Busch-free@home® 24 uur per dag de wacht en waarschuwen ze je tijdig bij de kleinste aanwijzing van rook. Luttele secondes maken echt het verschil.

Meer zicht en een veilige vluchtweg bij brand

Reden #44

BUSCH-FREE@HOME

Natuurlijk gaan we er niet van uit, maar mocht er onverhoopt brand uitbreken dan is alles onder controle. Rookmelders gekoppeld aan het Busch-free@home® systeem kunnen zo ingesteld worden, dat bij rookontwikkeling automatisch alle lampen aangaan en de zonwerking opengaat. Voor een veilige uitweg.

Smart home brandmelders

Inbraakbeveiliging zonder hak- en breekwerk

Reden #46

ALARMERING

Thuis wil je je veilig kunnen voelen en je waardevolle spullen met een gerust hart achter kunnen laten. Geen probleem voor Busch-free@home®. Dit slimme beveiligingssysteem met de slimme raam-, deur- en bewegingssensoren die zowel binnen als buiten alles in de gaten houden. En dat draadloos, dus zonder hak- en breekwerk. Makkelijk én veilig. 

 

Daarom kies je voor het Smarter Home-systeem van Busch-Jaeger

  • Eén platform om alle slimme apparaten in huis mee aan te sturen. 
  • Uitgebreid getest op cybersecurity, dus veilig in gebruik. 
  • Makkelijk uit te breiden op een later tijdstip. 
  • Innovatief systeem waar steeds meer slimme apparaten in te integreren zijn. 
  • Geringe meerkosten t.o.v. een conventionele elektrische installatie. 
  • Behoud van privacy. 
Busch-Jaeger: Smarter Home-systemen

Ook overtuigd dat een Smarter Home-systeem je leven veiliger maakt?

 

Koop dan nu Busch-free@home®!

Ontdek hoe je je huis comfortabeler en efficiënter maakt