Smart Home Systemen

Systeemoverzicht_

Intelligent genetwerkte, slimme technologie maakt het leven gemakkelijker. Onze Smarter Home-oplossingen passen op natuurlijke wijze in uw dagelijkse leven en creëren een nieuwe dimensie in wooncomfort, veiligheid en energie-efficiëntie. Ontdek hier al onze systemen in één oogopslag.

  1. 1 Slimme kamerbediening
  2. 2 Slimme thuisbediening
  3. 3 Gebouwenautomatisering KNX standaard
  4. 4 Toegangscontrole
  5. 5 Deurcommunicatie
  6. 6 Deurcommunicatie IP-technologie

Busch-free@home flex®

Ruimteregeling eenvoudiger dan ooit

Busch-free@home® flex maakt intelligente ruimteregeling eenvoudiger dan ooit en breidt de reikwijdte van het Busch-free@home®-systeem uit met een ruimteregelingvariant die eenvoudig via de Bluetooth-verbinding van de smartphone of tablet kan worden ingesteld en aangestuurd.

Busch-free@home®

Uw huis wordt slim

Als u uw huis in een netwerk onderbrengt, maakt u uw leven gemakkelijker: Jaloezieën, licht, verwarming, airconditioning of deurcommunicatie worden met Busch-free@home® eenvoudig aangestuurd en kunnen volgens uw persoonlijke wensen worden geregeld. Busch-free@home® maakt intelligente netwerken mogelijk voor nieuwe gebouwen en renovatieprojecten.

KNX-Standard

Uw huis spreekt één taal, uw taal

Met KNX bepaalt u wat uw huis voor u moet doen. Het systeem voor intelligente netwerken in gebouwen integreert de bediening van audio-, video- en huishoudapparaten, naast een krachtige huisbesturing. Smart Home KNX is gestandaardiseerd en daarom een toekomstbestendige investeringsbeslissing.

Busch-AccessControl

Comfort plus bediening

Moderne toegangscontrole via digitale cilinders combineert compromisloos gebruiksgemak met maximale veiligheid - en is daarmee de optimale oplossing voor particuliere en commerciële behoeften.

Busch-Welcome®

Uw slimme poortwachter voor een veilig huis

Het deurcommunicatiesysteem Busch-Welcome® vult de Smart Home systemen van Busch-Jaeger aan met verschillende oplossingen voor de ingang van uw huis en zorgt voor comfort, veiligheid en energie-efficiëntie. Het kan zowel als individuele oplossing als met Busch-free@home® en KNX worden bestuurd.

Busch-Welcome® IP

Toegangscontrole voor de voordeur

Met Busch-Welcome® IP wordt toegangscontrole voor uw Smart Home of bedrijfspand eenvoudig en gemakkelijk. Dankzij IP-technologie kunnen bewoners en gasten via verschillende stations met elkaar communiceren: Van buiten, binnen of op afstand.