Smart Home-systemen

Systeemoverzicht_

Intelligent verbonden, slimme technologie maakt het leven makkelijker. De Smart Home-systemen van Busch-Jaeger passen naadloos in het dagelijks leven en creëren een nieuwe dimensie in wooncomfort, veiligheid en energie-efficiëntie. Ontdek hier de beste Smart Home-systemen in één oogopslag. 

  1. 1 Creëer een Smart Room
  2. 2 Huisbesturing makkelijk gemaakt 
  3. 3 KNX-gebouwsysteemtechnologie
  4. 4 Busch-AccessControl
  5. 5 Busch-Welcome®
  6. 6 Busch-Welcome® IP

Busch-free@home flex®

Creëer een Smart Room  

Het Smart Home-systeem Busch-free@home® flex maakt intelligente Smart Room-besturing makkelijker dan ooit. En breidt het Busch-free@home®-systeem uit met een ruimtebedieningsvariant die eenvoudig via bluetooth met een smartphone of tablet kan worden ingesteld en aangestuurd. 

Busch-free@home®

Huisbesturing makkelijk gemaakt 

Een woning met Busch-free@home®-huisbesturing maakt het leven comfortabeler, veiliger en duurzamer. Zonwering, verlichting, verwarming, airco en deurcommunicatie zijn eenvoudig te bedienen met dit Smart Home-systeem, zelfs op afstand. En kunnen vervolgens geheel naar persoonlijke wens worden ingesteld. Busch-free@home® koppelt intelligente technologie en is zowel geschikt voor nieuwbouw als renovatie. 

KNX-gebouwsysteemtechnologie

Veelzijdig beheer van Smart Homes & Buildings 

Het ABB i-bus® KNX-systeem is helemaal voorbereid op de eisen van de gebouwen van morgen. Met behulp van dit Smart Home & Building-systeem heeft u gebouwautomatisering in eigen hand. Als wereldwijde standaard is het KNX-systeem zeer krachtig, flexibel en uitbreidbaar. En vormt het de ideale oplossing voor utiliteitsgebouwen. 

Busch-AccessControl

Comfort en controle in één systeem  

Busch-AccessControl biedt moderne toegangscontrole via een digitale sluitcilinder. Dit systeem combineert moeiteloos comfort met optimale veiligheid en is zodoende de perfecte oplossing voor zowel privé- als zakelijke toepassingen. 

Busch-Welcome®

Meer veiligheid rondom de voordeur 

Busch-Welcome® is een stijlvol, multi-inzetbaar deurcommunicatiesysteem dat zich kenmerkt door gemak in communicatie. Dit Smart Home-systeem is beschikbaar als stand-alone-oplossing, maar kan ook gecombineerd worden met Busch-free@home® of KNX. De diverse oplossingen voor binnen en buiten zorgen voor meer veiligheid en comfort rondom de voordeur. 

Busch-Welcome® IP

Slimme toegangscontrole 

Busch-Welcome® IP maakt toegangscontrole voor Smarter Homes en Buildings eenvoudig, comfortabel en veilig. Dankzij dit Smart Home-systeem met IP-technologie kunnen bewoners en bezoekers via verschillende stations met elkaar communiceren: binnen, buiten en zelfs op afstand.