COMFORT

Waarom onze Smart Home-producten je leven makkelijker maken!

Zien wie er voor je deur staat en de verwarming op afstand regelen? Het kan met ons Smart Home-systeem!

Ontdek de redenen van een Smart Home en woon comfortabeler dan ooit

Een smart home, slim huis, of woning met domotica of huisbesturing is eigenlijk hetzelfde als een vaatwasser: als je er ooit een hebt gehad, wil je nooit meer zonder! Van verlichting, verwarming, airco en zonwering tot multimedia en deurcommunicatie; alles wordt voor je geregeld. Via een traditionele schakelaar aan de muur, of met je smartphone, tablet, computer of zelfs spraakopdracht. Zo houd je tijd over voor de dingen die er echt toe doen!

< Terug naar Smarter Home

Altijd de ideale temperatuur in huis

Reden #1

VERWARMING EN AIRCO 

Lekker ’s morgens douchen in een heerlijk voorverwarmde badkamer? Onderweg naar huis de verwarming op afstand regelen? Of juist op zoek naar wat extra verkoeling in de warme zomermaanden? Met Busch-free@home® kun je de gewenste temperatuur op elk moment van de dag of nacht regelen. In elke ruimte afzonderlijk. En volledig geautomatiseerd.  

 

Smart Home-systeem voor verwarming en airco
Smart Home-deurcommunicatie

Deurcommunicatie: je voordeur gewoon op afstand openen

Reden #29

DEURCOMMUNICATIE

Ken je dat? Kom je net uit de douche of heb je je net lekker op de bank geïnstalleerd, en dan gaat ineens de bel. Busch-Welcome®-deurcommunicatie opent nieuwe deuren. Letterlijk dan. Want via je tablet of smartphone kun je eenvoudig zien wie er voor de deur staat, en kun je die zelfs automatisch op afstand openen. Veilig en bovendien erg gemakkelijk.

Automatische zonweringbesturing

Reden #14

ZONWERING

Zon bij het ontbijt, privacy tijdens het avondeten. Geen probleem met Busch-free@home®. Hiermee bedien je jaloezieën, rolluiken, luifels en zelfs garagedeuren met één simpele druk op de knop. En dat eventueel zelfs helemaal automatisch. Zowel met traditionele schakelaars aan de muur, maar ook op afstand via je smartphone, tablet of computer. Handig toch, ons smart home systeem!

 

Smart Home-systeem automatische zonweringbesturing

Verlichting via app besturen

Reden #34

VERLICHTING

Je mail of een boek lezen op de bank, je favoriete Netflix-serie kijken, uitgebreid kokkerellen of gezellig samen eten? Elke situatie vraagt om zijn eigen verlichting. Met Busch-free@home® kun je moeiteloos de verlichting via de app besturen. Zo kun je makkelijk schakelen tussen helder en gedempt licht, en tussen functioneel en sfeerbepalend. Zo creëer je voor elk moment de perfecte lichtsetting. En dat gewoon vanuit je luie stoel.

Met je stem een andere sfeer creëren

Reden #8

SCÈNES

Even een feelgood-avond in je uppie of juist een intiem diner voor twee? Blijf zitten waar je zit, want om het het licht te dimmen, heb je alleen je smartphone nodig. En met dezelfde smart home app sluit je meteen de jaloezieën, zet je de verwarming een tikkie hoger en laat je passende muziek uit de speakers klinken. En dat alles met slechts één simpele spraakopdracht. 

 

Smart home scènes

De kamer simpel omtoveren in een multimedia room

Reden #22

MULTIMEDIA

De kamer omtoveren in een concertzaal of thuisbioscoop? Het kan met één druk op de knop, en zelfs met een simpele spraakopdracht. Met Busch-free@home® sluit je hifi, audio- en videosystemen heel eenvoudig aan op je geluidsinstallatie. Zo kun je in elke kamer in huis genieten van je favoriete playlists en films met geluid van wereldklasse. 

 

Met ons Smart Home-systeem kun je vanuit elke plek in huis Philips Hue-verlichting schakelen

Reden #12

BUSCH-FRIENDS OF HUE-SMART SWITCH

Op zoek naar de perfecte verlichting? En dat altijd en overal? Kies voor de Busch-Friends of Hue-smart switch. Een slimme lichtschakelaar voor het bedienen van je Philips-Hue-lampen. Naadloos en eenvoudig te integreren in elk interieur. Eenvoudig te bedienen vanuit iedere willekeurige plek in huis. En dat alles heel eenvoudig draadloos zonder batterijen.

 

Smart Home-lichtschakelaar
Smart Home-systemen spraaksturing

Met je stem de verwarming hoger zetten

Reden #27

ALEXA

Met je stem je hele huis besturen? Geen probleem voor Alexa, de populaire digitale assistent van Amazon. Nu slim te integreren in je smart home. En met simpele opdrachten als: ‘Alexa, schakel het keukenlicht aan’ of ‘Alexa, zet de temperatuur in de woonkamer op 21 graden’. En dat voor verlichting, zonwering, verwarming en zelfs complete scènes.

 

Integreer Google Home eenvoudig met ons Smart Home-systeem

Reden #38

GOOGLE HOME

Heb je ook weleens het gevoel dat er nooit echt naar je geluisterd wordt? Met Google Home is dat verleden tijd. Met een simpele “Ok, Google”, gevolgd door een spraakopdracht, doet het Smart Home-systeem precies wat je zegt. Of dat nu de verlichting aanzetten is of de slimme oven. Of de opdracht om de perfecte setting te creëren voor een romantisch filmavondje op de bank. 

 

Google Home-systemen spraaksturing
Smarter Home-systemen

Met slechts één platform je hele huis onder controle

Reden #47

BUSCH-ECO-SYSTEEM

Waarom kiezen voor tig verschillende systemen voor huisbesturing en deurcommunicatie, als je ook alles ineen kunt hebben? Busch-Jaeger maakt het mogelijk. Busch-free@home® en Busch-Welcome® werken namelijk slim samen. Zo bespaar je tijd en kosten, en heb je met één druk op de knop je hele huis onder controle.

Daarom kies je voor het Smarter Home-systeem van Busch-Jaeger

  • Eén platform om alle slimme apparaten in huis mee aan te sturen. 
  • Uitgebreid getest op cybersecurity, dus veilig in gebruik. 
  • Makkelijk uit te breiden op een later tijdstip. 
  • Innovatief systeem waar steeds meer slimme apparaten in te integreren zijn. 
  • Geringe meerkosten t.o.v. een conventionele elektrische installatie. 
  • Behoud van privacy. 

Ook overtuigd dat een Smart Home-systeem je leven makkelijker maakt?

 

Koop dan nu Busch-free@home®!

Ontdek hoe je je huis veiliger en efficiënter maakt