Actievoorwaarden

Omschrijving en voorwaarden Sonos One- en cashbackactie

Allereerst fijn dat je kiest voor een slim huis met Busch-free@home® en/of Busch-secure@home. Hieronder lees je hoe de actie precies werkt en wat de voorwaarden zijn. Lees er even rustig doorheen,
klik op de aanmeldbutton, vul je gegevens in en volg de stappen. Je ontvangt je Sonos One-speaker of de cashbackkorting dan zo spoedig mogelijk.

Hoe werkt het?

Koop tussen 15 juni en 31 december 2020 Busch-free@home®- en/of Busch-secure@home-producten ter waarde van minimaal € 1.500,- bij een van de erkende Busch-Jaeger-installateurs of bij de deelnemende webwinkels 50Five, DeDomoticaStore of Elektrototaalmarkt. Meld je vervolgens aan via deze site, vul je gegevens in en upload je factuur.


Zodra je het registratieproces doorlopen hebt, ontvang je een bevestigingsmail. En als je aanvraag in orde is, ontvang je binnen circa 4 weken de Sonos One-speaker bij je thuis, of de cashbackkorting van € 125,- op je rekening.

Actievoorwaarden:

 • De actie loopt van 15 juni tot en met 31 december 2020 en geldt uitsluitend voor aankopen met een factuurdatum in die periode.
 • Alleen complete aanvragen (met factuur datum tussen 15 juni en 31 december 2020) worden in behandeling genomen. Uploaden kan tot 15 januari 2021, daarna sluit de tool.
 • De actie geldt alleen voor deelnemende Busch-free@home®- en/of Busch-secure@home-producten die aangekocht zijn via een erkende Busch-Jaeger-installateur en/of een van de drie deelnemende retailers: 50Five, DeDomoticaStore en Elektrototaalmarkt.
 • In de tabel onderaan deze pagina vind je een overzicht van de deelnemende producten en de exacte, bijbehorende EAN-codes.
 • Het aankoopbedrag dient op één factuur te staan en minimaal € 1.500,- te bedragen. Dit bedrag is inclusief btw en exclusief installatiekosten.
 • Per huishouden mag je maximaal één keer aan de actie deelnemen, en je dient in Nederland woonachtig te zijn en minimaal 18 jaar of ouder.
 • (Installatie)bedrijven en groothandelmedewerkers zijn uitgesloten van deelname.
 • De actie is niet geldig in combinatie met andere acties, aanbiedingen en/of kortingen.
 • ABB/Busch-Jaeger is niet aansprakelijk voor enige vertraging of verhindering in de uitvoering van deze actie, welke buiten zijn macht ligt.
 • Druk- en typfouten voorbehouden.

Is je aanvraag afgewezen? Dat kan meerdere redenen hebben:

 1. Je kunt alleen deelnemen aan de actie met een product dat meedoet aan de actie. De producten die meedoen aan de actie staan beschreven in onderstaande tabel.
 2. Er kan maximaal één cadeau/cashback per deelnemer tijdens de actieperiode uitgeleverd worden.
 3. Je hebt een bestel-/reserveringsbon geüpload in plaats van een factuur. Als je het product online hebt gekocht, dan kun je de factuur downloaden via de site waar je de aankoop hebt gedaan. De meeste webwinkels sturen je de factuur overigens ook toe per e-mail, en datzelfde geldt voor elektrotechnisch installateurs.
 4. Je hebt een factuur geüpload waarop de aankoopdatum en/of het modelnummer (EAN) niet zichtbaar zijn.
 5. Je hebt een factuur geüpload van een installateur of e-tailer die niet deelneemt aan de actie. Je kunt alleen deelnemen aan de actie met een aankoop gedaan bij een van de deelnemende installateurs of e-tailers: 50Five, DeDomoticaStore en Elektrototaalmarkt.
 6. Je hebt een factuur geüpload met een aankoopdatum buiten de actieperiode. Hierdoor kun je niet deelnemen aan de actie.
 7. Je bent niet woonachtig in Nederland en/of de producten zijn niet aangeschaft bij een bedrijf met een Nederlands factuuradres.
 8. De woning is onderdeel van projectmatige bouw. Hiervoor hanteren wij andere prijzen, en deze projecten vallen dan ook buiten de actie.
 9. Je bent jonger dan 18 jaar en uitgesloten van deelname.