Home Connect Plus

Integreer Busch-free@home®-apparaten in de Home Connect Plus-app.

Busch-Jaeger en Home Connect Plus – Een sterke samenwerking

Een slim huis bestaat vandaag de dag uit tal van bouwstenen, afkomstig van verschillende fabrikanten. En met Home Connect Plus hebt u nog meer mogelijkheden binnen handbereik. Door de unieke samenwerking kunnen Busch-free@home®-functionaliteiten met tal van slimme apparaten en systemen van andere fabrikanten gekoppeld en aangestuurd worden. 

Eén app, tal van mogelijkheden

Met de samenwerking en Home Connect Plus bieden we met slechts één app toegang tot tal van Smart Home-apparaten die via één centraal platform te bedienen zijn. 

Gebruik de app om Busch-free@home®-apparaten eenvoudig met andere Smart Home-apparaten te verbinden. Home Connect Plus maakt het u makkelijk om de interactie tussen voorkeurssystemen centraal te beheren, functies aan te sturen en routinematige opdrachten op basis van persoonlijke voorkeuren aan te passen en te automatiseren. Zo kan elk Smart Home naar ieders persoonlijke wensen en eisen eenvoudig, snel en slim ingesteld worden, zonder tussen verschillende apps te hoeven switchen. 

Dat bespaart tijd, zodat men zich op de echt belangrijke dingen in het leven kan focussen. En het beste daaraan: de app is kosteloos en moeiteloos te bedienen. Upload Home Connect Plus eenvoudig op een smartphone – zowel Android als iOS –, stel de Busch-free@home®-apparaten in en ga direct van start.

Dat zijn de voordelen van Home Connect Plus

Centraal platform voor alle apparaten

Oneindige combinatiemogelijkheden dankzij vergaande compatibiliteit met tal van fabrikanten. Met Home Connect Plus is elk Smart Home met slechts één enkele app aan te sturen – comfortabel en eenvoudig.

Smart Homes makkelijk gemaakt

De Home Connect Plus-app is overzichtelijk in gebruik en werkt intuïtief. En net zoals bij de Busch-free@home® APP next is technische voorkennis overbodig: U hoeft geen professional te zijn om de app te kunnen bedienen. 

Individueel in te stellen

Pas de app aan uw persoonlijke wensen aan. Personaliseer geautomatiseerde functies door Busch-free@home®-apparaten slim met andere systemen te laten samenwerken. En voeg functies die u vaak gebruikt toe aan uw favorieten. 

Gratis alles-in-een-oplossing

De Home Connect Plus-app en de integratie in Busch-free@home® is kostenloos. Dus geen abonnementen, verborgen kosten of in-app-aankopen. Gewoon downloaden, instellen en Smart Homes simpelweg koppelen.

Ontdek meer over Home Connect Plus 

Integratie van Busch-free@home®

De volgende functionaliteiten van Busch-free@home®-huisbesturing kunnen met de Home Connect Plus-app in het Smart Home-systeem geïntegreerd worden. 

Zonweringsturing

Modulariteit maakt alles mogelijk. De Busch-free@home®-sensoren zijn vrij toe te wijzen aan zonwering, verlichting, dimmen of scènes. Stuur zo in elk Smart Home eenvoudig alle automatische jaloezieën, rolluiken en markiezen comfortabel en eenvoudig aan. 

Raammelders

Alle ramen in het oog met de raammelders van Busch-free@home®. Met het meldsysteem hebt u alle ramen in één overzicht en kunt er zo zeker van zijn dat ze ook allemaal daadwerkelijk gesloten zijn. Veilig én duurzaam dus.

Ruimtetemperatuurregelaars

Nauwkeurig en precies. Regel met Busch-free@home® de optimale ruimtetemperatuur individueel en naar behoefte afhankelijk van het tijdstip van de dag en de functie van de ruimte.

Radiatorthermostaten

Comfortabel en energiebesparend. Bespaar energie door afhankelijk van het tijdstip van de dag individuele ruimtes op de gewenste temperatuur te brengen met de radiatorthermostaten voor Busch-free@home®. 

» Beleef meer

Bewegingsmelders

Alert en behulpzaam staan de innovatieve Busch-free@home®-bewegingsmelders altijd voor u klaar. Zeker in ruimtes als trappenhuizen, hallen en kelders is dat geen overbodige luxe. En weten de beweginsmelders precies wanneer verlichting nodig is. 

Lichtsturing

Met slimme lichtsturing zijn overal en altijd verschillende lichtscènes in te stellen. Of u nu een boek leest op de bank, bij het koken of een gezellig samenzijn. Met de sensoren van Busch-free@home® past u de verlichting aan elke situatie aan. 

Geïnteresseerd?

Een woning die dankzij intelligente technologie met u meedenkt en persoonlijke wensen in het dagelijks leven toepast; klinkt goed, toch? Ontdek dan snel de vele verschillende mogelijkheden van het Busch-free@home®-huisbesturingssysteem en het Busch ECO-systeem. 

Busch-ECO-systeem

Busch-free@home®, Busch-Welcome® en Busch-AccessControl werken slim samen onder de naam Busch-ECO-systeem. Daarmee heeft u één allesomvattende oplossing voor eigentijds smart home-management in handen en alles onder controle.