STERKER DANKZIJ GEBUNDELDE KRACHTEN

Samenwerking

Door constante samenwerking met de markt bereiken we meer. Samen met gerenommeerde fabrikanten stemmen we systemen op elkaar af, maar ook gaan we mee in initiatieven op het gebied van veiligheid en kwaliteit. Busch-Jaeger speelt hierin een actieve rol. 

Huisbesturing is één geheel

Comfortabel wonen, ontspannen in de badkamer, koken, genieten van entertainment – alles werkt het beste als alles samenwerkt. Met Busch-Jaeger-installatietechniek zetten we individuele ideeën om in slimme en stijlvolle totaaloplossingen. Samen met onze samenwerkingspartners realiseren we geïntegreerde systemen, niet alleen voor klimaat en licht, maar ook voor tv, hifi en keukenfuncties. Comfort at your fingertips dus. 

De intelligente verbinding tussen de Smart Home-apparaten van Busch-Jaeger en het Sonos Home Sound System voor muziek, films en tv, maakt van de hele ruimte een audiosysteem. 

Busch-Jaeger en Philips geven Smart Home-verlichting een nieuwe dimensie door innovatieve technische ontwikkelingen. De focus daarbij ligt op het koppelen van de lichtsturing met ledlampen. 

Door de samenwerking tussen Busch-Jaeger en LEDVANCE ontstaan nieuwe mogelijkheden voor slimme verlichting in woningen. De LEDVANCE SMART+-wifiproducten zijn nu namelijk compatibel met Busch-free@home®.  

Samen met Miele, het premiummerk voor keukenapparatuur, integreert Busch-Jaeger dankzij Miele@home ook huisautomatiseringstechniek voor intelligente woningen in de wereld van huishoudelijke en inbouwapparatuur.

Huishoudelijke apparaten met Home Connect-functionaliteit kunnen nu worden aangesloten op het Busch-free@home®-systeem via het myBUSCH-JAEGER-internetportaal. Hierdoor kan huishoudelijke apparatuur gemakkelijk in scènes worden geïntegreerd en kunnen de diverse functies praktisch en veilig worden gecombineerd met Busch-free@home®-wandsensoren en touchpanels. 

Met Home Connect Plus worden slimme apparaten nog slimmer, want de app maakt het mogelijk om Busch-free@home®-apparaten eenvoudig te koppelen aan Smart Home-producten en -systemen van andere fabrikanten. Zo worden intelligente woningen naar een geheel nieuw level getild. Met Home Connect Plus kan men tal van uiteenlopende apparaten heel eenvoudig en intuïtief met elkaar verbinden, centraal aansturen en flexibel aanpassen aan individuele wensen en eisen. Zo maakt u van elk slim huis een thuis! 

De Home Connect Plus-dienst wordt op 30 juni 2023 stopgezet. Meer informatie daarover vind je hier.  


Overige integraties

Externe leveranciers van producten en diensten die hun interface hebben gekoppeld met Busch-free@home®.

Olisto

Olisto heeft als doel om zo veel mogelijk slimme apparaten en diensten met elkaar te verbinden en de integratie met Busch-free@home® kon dan ook niet uitblijven. Met de app kan men in realtime verschillende apparaten, services en apps aan elkaar koppelen, die op elkaar reageren wanneer er een als-dan-situatie is. 

Faber Haarden

Met het kwaliteitsmerk Faber voegt Busch-Jaeger warmte toe aan het assortiment. De hoogwaardige elektrische haarden op basis van waterdamp zijn te integreren in de huisbesturing en te koppelen aan voorgeprogrammeerde scènes. Te bedienen bovendien met smartphone of tablet. Gemakkelijk, toekomstgericht, veilig en vooral erg sfeervol. 

MotionBlinds van Coulisse

Ook de slimme, gemotoriseerde MotionBlinds-raambekleding van Coulisse werkt naadloos samen met Busch-Jaeger. Integreer de besturing in Busch-free@home® en bedien rolgordijnen, jaloezieën of lamellen automatisch via een schakelaar aan de muur of met een smart device. Uiteraard is de zonwering ook op te nemen in scènes voor nog meer sfeer. 


Verenigingssamenwerkingen

KNX

KNX is wereldwijd de leidende standaard voor woning- en gebouwsysteemtechniek en is daarmee toekomstbestendig. Alleen KNX-leden mogen gecertificeerde apparaten ontwikkelen. Zo profiteert u van de zekerheid van een geregistreerd handelsmerk en de internationale zichtbaarheid en toepassing van het merk KNX.