STERKER DANKZIJ GEBUNDELDE KRACHTEN

Samenwerking

Door constante samenwerking met de markt, optimaal op elkaar afgestemde systemen, samenwerking met gerenommeerde fabrikanten en initiatieven voor veiligheid en kwaliteit, bereiken we meer. Busch-Jaeger speelt hierin een actieve rol.

Wonen, badkamer, keuken, entertainment – alles werkt het beste als alles samenwerkt. Met Busch-Jaeger-installatietechniek komen ook uit individuele ideeën slimme en elegante oplossingen voort. Samen met onze samenwerkingspartners realiseren we geïntegreerde systemen, niet alleen voor klimaat en licht, maar ook voor tv, hifi en keukenfuncties. Comfort at your fingertips dus.

Gardena is een toonaangevende fabrikant van tuinverzorgingsproducten en Europese marktleider voor irrigatiesystemen. Busch-Jaeger en Gardena bieden samen innovatieve en tijdbesparende oplossingen voor de tuin.

De intelligente verbinding tussen de Smart Home-apparaten van Busch-Jaeger en het Sonos Home Sound System voor muziek, films en tv, maakt van de hele ruimte een audiosysteem.

Busch-Jaeger en Philips geven Smart Home-verlichting een nieuwe impuls door innovatieve technische ontwikkelingen. De focus daarbij ligt op het koppelen van de lichtsturing met ledlampen.

Busch-Jaeger en Bang&Olufsen, de wereldberoemde fabrikant van hoogwaardige componenten voor consumentenelektronica, combineren de besturing van gebouwen succesvol met home entertainment.

Samen met Miele, het premiummerk voor keukenapparatuur, integreert Busch-Jaeger ook de gebouwenbeheertechniek voor het intelligente huis in de wereld van de huishoudelijke en inbouwapparatuur.

Huishoudelijke apparaten van Miele en Bosch kunnen nu met het Smart Home System via het myBUSCH-JAEGER internetportaal worden aangestuurd. Het open Home Connect-platform maakt het eenvoudig om huishoudelijke apparaten te integreren, te bewaken en te bedienen - comfortabel en veilig.


Overige integraties

Externe leveranciers van producten en diensten die hun interface hebben gekoppeld met Busch-free@home®.

Olisto

Olisto heeft als doel om zo veel mogelijk slimme apparaten en diensten met elkaar te verbinden en de integratie met Busch-free@home® kon dan ook niet uitblijven. Met de app kan men in realtime verschillende apparaten, services en apps aan elkaar koppelen, die op elkaar reageren wanneer er een als-dan-situatie is.


Busch-Jaeger ondersteunt initiatieven die het bewustzijn voor veilige en moderne elektrische installaties vergroten. Naast service en kwaliteit bevorderen ze vooral ook het vertrouwen in de markt voor elektra.

Elekro+ (DU)

Het succesvolle initiatief voor meer veiligheid en efficiëntie in de elektrische installatie.

E-Check (DU)

Het erkende testzegel voor elektrische installaties en apparaten.

Elektromarkten. Sterke partners.

Busch-Jaeger is een van de oprichters van het Duitse initiatief 'Elektromarken. Starke Partner'. Zeventien toonaangevende merkfabrikanten combineren hoge prestaties met bewezen kwaliteit.


Onder het motto 'Allround succes' leren elektrovakmensen tijdens diverse op elkaar volgende modules op de Busch-Jaeger Academie, een moderne, gespecialiseerde elektrotechnische onderneming te leiden. Naast de zakelijke inhoud om de toekomst veilig te stellen, gaan de seminars ook in op technische gebieden die te maken hebben met producten, installaties en de zich voortdurend ontwikkelende bustechnologie.

E-Akademie (DU)

Onder de paraplu van de E-Akademie worden voortgezette opleidingen en bijscholingsaanbiedingen uit de elektrotechnische industrie gebundeld. 

» Seminartermine