Belmond Grand Hotel Europe, St. Petersburg

Het Belmond Grand Hotel Europe is al sinds de tijd dat de gasten nog in trojka arriveerden het podium voor grootse bals, koninklijke ontmoetingen en glansrijke banketten.

Meer
Meer

Hotel Bären, Titisee

Persoonlijk, hartelijk en Alemannisch worden de gasten ontvangen in de nieuwe Bären, het moderne maar toch traditierijke hotel in het Zwarte Woud. Traditie en moderniteit dat is de combinatie die zo kenmerkend is voor de Bären in Titisee.

Hotel am Steinplatz, Berlijn

Het Berlijnse Hotel am Steinplatz is een uitstekend voorbeeld van de overbrenging een traditioneel gebouw dat op de monumentenlijst staat naar de 21ste eeuw.

Meer
Meer

25hours Hotel Hafencity, Hamburg

Het hotel beschikt over 170 scheepskooien en meerdere ontspanningsruimtes die verhalen over de zeevaart, de zee en de haven vertellen.

Grandes Alpes Private Hotel, Courchevel

Midden in het mooie landschap van Trois Vallées, het grootste skigebied ter wereld, ligt in hartje Courchevel het Grandes Alpes Private Hotel*****.

Meer
Meer

Hyatt Capital Gate, Abu Dhabi

Het in het beroemde Capital Gate-gebouw in het Abu Dhabi National Exhibition Centre ondergebrachte Hyatt Capital Gate Abu Dhabi.

Hyatt Regency, Düsseldorf

Nieuw aan het water: het Hyatt Regency Düsseldorf in de Düsseldorfse mediahaven. Ook aan boord: het schakelaarprogramma pure stainless steel.

Meer
Meer

Hotel Spatzenhof, Wermelskirchen

Dankzij de ombouw is de onder monumentenzorg staande Spatzenhof volledig nieuw gepositioneerd – inclusief een standaard die dicht bij het passiefhuis komt.

Kameha Grand, Bonn

Het Life & Style-hotel is een oase van rust, een plaats die inspireert en ruimte biedt voor gedachten tussen fictie en werkelijkheid.

Meer
Meer

Yas Marina Hotel, Abu Dhabi

Het adembenemend mooi, direct boven het formule 1 grand prix van Abu Dhabi gelegen vijfsterrenhotel wordt niet alleen door de gasten bewonderd.

Hotel Kempinski, Genève

Het Grand Hotel Kempinski Geneva heeft onlangs de grootste vrijstaande suite in Europa geopend.

Meer
Meer

Hotel Taschenbergpalais Kempinski, Dresden

Een luxehotelgroep die zich volledig aan de hoogste kwaliteitseisen van de Europese gastvrijheid wijdt.

Hotel Daniel, Graz

Het hotel Daniel in Graz – gebouwd in de jaren 50 – moest een verjongingskuur ondergaan om zich op de markt te kunnen handhaven.

Meer
Meer

Hotel de Saxe, Dresden

Nieuw Hotel de Saxe ontstond in Dresden op een historische plaats - hedendaags comfort met gebouwsysteemtechniek van Busch-Jaeger.

Hotel Puerta America, Madrid

Het hotel Puerta America is in een nieuw, modern gebouw ondergebracht. Het ligt aan America Avenue in het noorden van Madrid.

Meer