News

Verlichting in huis en tuin automatisch inschakelen is het begin van een slim huis. Het starterspakket van Busch-free@home® is hét startpunt om ieders persoonlijke wensen op het gebied van huisautomatisering, ook wel domotica of Smart Home genoemd, te realiseren. Haal voordeel uit het starterspakket met de 75 euro cashback-korting!

Busch-Jaeger trakteert: 75 euro cashback voor jou!

Verlichting in huis en tuin automatisch inschakelen is het begin van een slim huis. Het starterspakket van Busch-free@home® is hét startpunt om ieders persoonlijke wensen op het gebied van huisautomatisering, ook wel domotica of Smart Home genoemd, te realiseren.
Haal voordeel uit het starterspakket met de 75 euro cashback-korting!

Huisautomatisering cashback-actie: de voorwaarden

Kies voor slimmer wonen met Busch-free@home®: nú met een wel hele aantrekkelijke cashback-korting. Wat moet je daarvoor doen? Upload je factuur waar de aankoop van het starterspakket op staat en ontvang 75 euro retour op uw rekening. Maximaal drie aanvragen per installateur.
Deze actie loopt tot 31 december 2020.

VRAAG UW CASHBACK-KORTING HIER AAN

 

Blijf op de hoogte
Benieuwd naar nieuwe producten, nieuwsberichten en aanbiedingen? Altijd als eerste op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in uw vakgebied? Houd onze social kanalen in de gaten.

Privacy policy
Raadpleeg hier ons privacy statement m.b.t. tot deze cashback-actie. Het algemene ABB privacy statement vind je hier.