News

De nieuwe grafische interface maakt intuïtieve interactie met het huisbesturingssysteem mogelijk – ook geschikt voor bestaande installaties

Nog meer bedieningsgemak met de nieuwe app voor Busch-free@home®

Busch-free@home® – het intelligente smart home-systeem van Busch-Jaeger – is sinds de introductie succesvol gebleken. Niet in de laatste plaats vanwege de intuïtieve bediening, de vrijwel onbeperkte uitbreidingsmogelijkheden, en de keuze uit zowel bekabelde als draadloze varianten. Het systeem past zich moeiteloos aan alle wensen aan. Met technologie die het mogelijk maakt om verlichting, raamwering, verwarming, airconditioning en deurcommunicatie intuïtief en desgewenst automatisch te sturen.

Met de nieuwe Busch-free@home® APP next opent Busch-Jaeger nieuwe deuren. De app is namelijk volledig opnieuw ontworpen, en dat in nauw overleg met de markt. Het resultaat: verbeterde functionaliteiten, een hogere snelheid en een nog gebruiksvriendelijker bedieningsconcept. De APP next is overigens niet alleen interessant voor nieuwbouw: ondersteund door een firmware-update kan ook in bestaande Busch-free@home®-systemen gebruik gemaakt worden van de uitgebreide functionaliteiten.

De eerste versie van de app is vanaf nu beschikbaar voor iOS- en Android-smartphones. Extra functies en een tablet-app volgen later dit jaar.

Nieuw daarbij zijn de overzichten van statusmeldingen van de woning en van volgende systeemacties. Actuele weersgegevens kunnen met de nieuwe app via internet of een eventueel weerstation opgeroepen worden. En daarnaast is het nu ook mogelijk om de menunavigatie per ruimte of activiteit in te richten. De nieuwe grafische interface biedt gebruikers tot slot een eenvoudige, duidelijke en intuïtieve interactie met het hele smart-home-systeem, inclusief de configuratie.

Innovatieve technologie en intuïtieve bediening verpakt in een stijlvol design op maat – marktleider Busch-Jaeger maakt het mogelijk met de nieuwe app voor Busch-free@home®. Voor nog meer gemak en wooncomfort in de smart homes van vandaag en morgen.