News

Behuizingen die nog veiliger, onbreekbaar en milieuvriendelijker zijn.

Vernieuwde AP-serie

Busch-Jaeger gelooft dat het altijd beter kan. Dat vertaalt zich niet alleen in nieuwe innovaties, maar ook in productmodificaties, waaronder de vernieuwde AP-combinatieserie schakelaars/wandcontactdozen. We laten graag zien wat nieuw is en waarom.

 

Verhoogde en veiligere behuizing

Het eerste wat in het oog springt, is de verhoogde behuizing van 13 mm. Deze voldoet qua (aanrakings-)veiligheid nog beter dan het vlakkere type. Vandaar dat we overgestapt zijn op de verhoogde bouwvorm, die ook geldt voor de enkele en dubbele wandcontactdozen zonder randaarde.

Nieuw, duurzamer materiaal

Een andere belangrijke verandering ten opzichte van de vorige versie, is de overgang van duroplast naar thermoplastic. Dit materiaal is in tegenstelling tot zijn voorganger onbreekbaar en ook veel milieuvriendelijker en recyclebaar.

Daarnaast heeft de nieuwe behuizing, bij montage op een niet vlakke wand, het voordeel dat deze enigszins kan en mag vervormen, en daarmee goed aansluit op de muur. Ook heeft de nieuwe sokkel een verbeterd aansluitgemak en is deze aanrakingsveilig bij verwijderde behuizing.

Bekijk het verschil