News

Busch-Jaeger breidt zijn portfolio van beveiligingsproducten uit met de nieuwe Busch-AccessControl-toegangscontrole. Daarnaast zijn er aanvullingen op de IP-touchpanelen en nieuwe materialen voor gebruik buiten met Busch-Welcome®

Nog meer veiligheid voor Smart Home en Smart Building

Een slim gebouw moet al bij de ingang intelligent en veilig zijn. Busch-Jaeger voldoet met zijn sterk gedesignde deurcommunicatiesysteem Busch-Welcome® IP op het hoogste niveau aan deze eis. De marktleider op het gebied van de elektrische installatietechniek presenteert momenteel een zeer breed scala aan producten, waaronder buitenstations met en zonder camera's, binnenstations met hogeresolutiedisplays, een systeemcentrale, gateways, een camera-interface voor de integratie van externe bewakingscamera's en diverse modules voor toegangscontrole. 

De nieuwste versie van Busch-Welcome® maakt gebruik van IP-technologie en maakt het dus mogelijk om ook grotere wooncomplexen en commerciële projecten individueel uit te rusten. Een ander voordeel van deze technologie: de uiterst flexibele schaalbaarheid van het systeem. Zo kunnen bijvoorbeeld tot 900 aangesloten gebouwen met tot 2.000 appartementen per gebouw samen worden beheerd. Met Busch-Welcome® IP kunnen oplossingen op maat worden gerealiseerd voor woongebouwen, van vrijstaande huizen tot hoogbouw, voor kantoor- en administratiegebouwen, voor industriële faciliteiten en ook voor hotels en klinieken. De gedecentraliseerde controle- en installatieopties beschermen het systeem doeltreffend tegen toegang door onbevoegden. 

Naast de complete buitenstations in verschillende formaten heeft Busch-Jaeger nu ook een modulaire framevariant in het assortiment, die de mogelijkheid biedt om het buitenstation uit te rusten met individuele functiemodules in de vorm van een kliksysteem.  

Verbinding met een overeenkomstige gateway is eveneens mogelijk. 

Perfecte aanvulling op het systeem: Busch-AccessControl 

Met Busch-AccessControl vult Busch-Jaeger zijn beveiligingsportfolio aan met digitale sluitcilinders die geschikt zijn voor zowel particuliere als commerciële toepassingen. Zelfs zeer complexe elektronische eisen kunnen met deze reeks eenvoudig en gebruiksvriendelijk worden geïmplementeerd. De Busch-AccessControl-cilinders zijn verkrijgbaar voor verschillende deurdiktes en voor insteeksloten volgens EU-, VS- en Zwitserse normen en zijn bij uitstek geschikt voor inbouw achteraf. 

Een bij het systeem behorend Smart Access Point zorgt ervoor dat het systeem als stand-alone-oplossing en als onderdeel van een gebouwsysteem kan worden gebruikt. Busch-AccessControl verzendt alle gegevens met hoge encryptie en voldoet daarmee aan de hoogste veiligheidseisen. Veilige toegang op afstand is te allen tijde mogelijk via het myBUSCH-JAEGER-portaal. Het intuïtief te bedienen online beheersysteem overtuigt door een hoge mate van gebruiksvriendelijkheid. Via het Smart Access Point is Busch-AccessControl compatibel met Busch-Welcome® IP. 

Elegantie in twee maten: de nieuwe centrale bedieningspanelen van de IP touch-serie 

De IP-touch-visualisatiepanelen van Busch-Jaeger zijn elegante centrale besturingseenheden voor intelligente huizen en gebouwen. Het paneel is verkrijgbaar in twee formaten: 7" en 10". Het kan functies overnemen van zowel Busch-Welcome® IP als van huis- en gebouwautomatisering in combinatie met de Smart Home-systemen Busch-free@home® en Busch-Installationsbus®KNX. 

Het paneel combineert perfecte ergonomie door een intuïtief bedieningsconcept met geavanceerde technologie, een hogeresolutiedisplay en een inspirerend design. De 7"-versie heeft reeds de German Design Award gewonnen. IP touch is verkrijgbaar als pure LAN en ook als WLAN-variant in de elegante zwartglazen en witglazen uitvoeringen met hoogglansafwerking. 

Perfect afgerond: nieuwe buitenstations met aluminium frame 

Naast de IP-varianten van Busch-Welcome® maakt Busch-Jaeger zijn portfolio voor audiodeurcommunicatie compleet met nieuwe buitenstations met aluminium frames. Het praktische kliksysteem van de nieuwe, modulaire variant biedt de mogelijkheid om individueel samengestelde buitenstations en functiemodules snel en eenvoudig direct ter plaatse te monteren. De assortimentsuitbreiding wordt compleet gemaakt door een nieuwe audiomodule voor de aluminium frames. 

Als platformoplossing delen de nieuwe modulaire aluminium frames opbouw- en inbouwdozen en de functiemodules (deurbelmodules) met Busch-Welcome®IP. De frames zijn verkrijgbaar in vijf verschillende grootten en formaten en passen naadloos in de elegante, hoogwaardige designlijn van het succesvolle deurcommunicatieprogramma van Busch-Jaeger.