Nieuws

De Smart Home-oplossingen van Busch-free@home® zorgen er niet alleen voor dat vakantiewoningen onderscheidend zijn en bijdragen aan de optimale gastbeleving. Ook helpen de oplossingen met efficiënt parkbeheer. Energiezuinig, duurzaam, efficiënt en veilig.

Brochure Smart Home-oplossingen voor vakantiewoningen

Nu woningen alsmaar luxer worden, stellen gasten steeds hogere eisen aan hun vakantieverblijf. Niet alleen wat betreft inrichting, maar ook als het gaat om dienstverlening en beleving. De domotica-oplossingen van Busch-free@home® helpen verhuurders en eigenaren van vakantiewoningen om onderscheidend te blijven. 

Hoe biedt u gasten een bijzondere ervaring, zodat ze graag terugkomen én er enthousiast over vertellen tegen vrienden en familie? Hoe leidt u de dagelijkse gang van zaken op het vakantiepark zo efficiënt en servicegericht mogelijk nu er overal een tekort aan mensen is? En hoe gaat u slim om met energie nu de prijzen hiervan torenhoog zijn? Het antwoord op die vragen is te vinden in digitalisering. Busch-Jaeger helpt u hierbij met de Smart Home-oplossingen van Busch-free@home®. De investering verdient zich terug in termen van energiebesparing, veiligheid, duurzaamheid en efficiëntie. Maar vooral ook in de beleving van uw gasten. Deze wordt dankzij domotica persoonlijker dan ooit. 

Een warm welkom 

In deze brochure kunt u lezen hoe de vakantie of het weekendje weg van uw gasten van aankomst tot vertrek vlekkeloos verloopt. Een voorbeeld: bij aankomst kunnen uw gasten direct doorrijden naar de vakantiewoning en met hun smartphone de deur openen. In de rij voor de receptie behoort hiermee tot het verleden. En omdat Busch-Jaeger samenwerkt met gerenommeerde partners als Philips, Siemens, Miele, Samsung en Sonos, kunt u letterlijk zorgen voor een warm welkom. Denk aan de verlichting die aangaat bij binnenkomst en een persoonlijke welkomstboodschap op de hospitality-tv. 

Energie-efficiënt 

Door de woning te koppelen met het property management systeem (PMS) is het mogelijk het klimaat in de woning te sturen. U kunt bijvoorbeeld een maximale temperatuur instellen en regelen dat de thermostaat bij langdurige afwezigheid (als de woning niet verhuurd wordt bijvoorbeeld) automatisch overschakelt naar antivorststand. Slim omgaan met energie draagt bij aan duurzaamheid, comfort en kosten-efficiëntie. Door te kiezen voor een slimme thermostaat die bedoeld is voor o.a. bungalowparken, kun u 15 tot 35% energie besparen. 

Slim onderhoud & veiligheid 

Gaat er een lamp stuk in een vakantiewoning? Door de verlichting te koppelen met Busch-free@home®, gaat er automatisch een melding naar het servicepoint. Efficiënt en veilig bovendien. Ook veilig: slimme rook- en CO2-melders die ervoor zorgen dat bij calamiteiten de verlichting overal in de woning fel gaat branden en er een luid alarmsignaal klinkt. 

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de voordelen die de domotica-oplossingen van Busch-free@home® bieden. Bent u benieuwd naar wat er nog meer mogelijk is? Bekijkt u dan vooral de brochure waarin we u meenemen naar de vakantiewoning van morgen.