ABB-Group | Business Electrification

Slimme oplossingen voor de stad van morgen

De toekomst is slim. Als groep van bedrijven spelen we daar optimaal op in en perfectioneren we de volledige digitalisering en energievoorziening van gebouwen, machines, fabrieken en infrastructuur.

 

Busch-Jaeger maakt energievoorziening smarter, safer en sustainable. Vanuit één bron en door de hele waardeketen heen. Op een unieke manier die het hele portfolio bundelt om zo echt meerwaarde voor onze klanten te creëren. Het assortiment omvat midden- en laagspanningscomponenten. En van verdeler tot wandcontactdoos bieden we complete, veilige, krachtige en digitale oplossingen voor de elektrische uitrusting en automatisering van gebouwen, machines, faciliteiten en infrastructuur. Voor maximale efficiëntie en operationele veiligheid. Het aanbod omvat innovatieve en slimme systemen, met componenten en diensten voor stroomverdeling, elektrische installaties, schakel- en besturingstechnologie, evenals machineveiligheid, elektromobiliteit en zonnetechnologie.

 

ABB STOTZ-KONTAKT GmbH

Productportfolio: ABB STOTZ-KONTAKT GmbH ontwikkelt, produceert en verkoopt producten voor elektrische apparatuur en automatisering van gebouwen, machines en fabrieken.

ABB STRIEBEL & JOHN GmbH

Productportfolio: circuitverdelers, kleine distributeurs, wand- en meterkasten voor woningbouw. Vrijstaande kasten, brandkasten en seriekasten voor commerciële en industriële toepassingen.

ABB Kaufel GmbH

Productportfolio: noodverlichting met centrale en enkele batterijsystemen, batterijvoeding met Twister voor speciale toepassingen, BSV-systemen voor ziekenhuisvoeding, NiCd en loodzuurbatterijen.

ABB STOTZ-KONTAKT GmbH

Productportfolio: kabelbeschermingssystemen (gegolfde buizen en verbindingssystemen, brandisolatie, EMC-bescherming, EX-bescherming)

ABB AG

Productportfolio: de bedrijfsdivisie Medium Voltage Products levert vacuümonderbrekers, gasgeïsoleerde schakelapparatuur en middenspanningsschakelapparatuur en bijbehorende componenten.

ABB Automation Products GmbH

Productportfolio: verkoop van laagspanningsschakelapparatuur en elektronische kasten; After sales service en retrofit van schakelapparatuur; Stroombeveiliging / UPS-systemen.